Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Βασανισμός 4χρονης για να μάθει την αλφάβητο

Ένας 27χρονος αμερικανός στρατιώτης υπέβαλε την 4χρονη κόρη του σε βασανιστήρια με νερό, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να την τιμωρήσει επειδή δεν θυμόταν όλη την αλφάβητο.
Ο Τζόσουα Τάμπορ παραδέχτηκε στην αστυνομία, ότι χρησιμοποίησε αυτή την μέθοδο βασανισμού της CIA επειδή τον εξαγρίωσε η μικρή του κόρη.


Σύμφωνα με την Dailymail, καθώς το κοριτσάκι ούρλιαζε προσπαθώντας να ξεφύγει ο πατέρας της, της βούταγε ξανά και ξανά το κεφάλι της μέσα στο νερό.

Ο αμερικανός στρατιώτης που είχε κερδίσει μάλιστα την επιμέλεια της κόρης του μερικές βδομάδες νωρίτερα, παραδέχτηκε πως επέλεξε αυτού του είδους την τιμωρία
επειδή το κορίτσι φοβάται το νερό....
Παραλλαγές αυτής της μεθόδου χρησιμοποιήθηκαν από την CIA με σκοπό να "σπάσουν" οι ύποπτοι της Αλ Κάιντα στο Γκουαντανάμο.
Οι κρατούμενοι ακινητοποιημένοι δέχονταν νερό στο πρόσωπο συνεχώς μέχρι να φοβηθούν ότι θα πνιγούν ή οι φύλακες τους υπέβαλαν σε εικονικό πνιγμό.

Ο αμερικανός στρατιώτης συνελήφθη κοντά στο σπίτι του φορώντας ρούχα παραλλαγής. Βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ και απειλούσε ότι θα σπάσει τα παράθυρα γειτονικών σπιτιών. Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν το μπιτόνι με το νερό όταν πήγαν στο σπίτι του και μίλησαν με την κοπέλα του, η οποία και επιβεβαίωσε το περιστατικό.

Το 4χρονο κορίτσι βρέθηκε κρυμμένο στη ντουλάπα του δωματίου του με μελανιές και σημάδια στον αυχένα και το λαιμό. Μάλιστα όταν το ρώτησαν τη συνέβη είπε χαρακτηριστικά: "Ο μπαμπάς το έκανε".
Ο 27χρονος ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του και αντιμετωπίζει κατηγορίες για βάναυση επίθεση. Αναμένεται να οδηγηθεί στο δικαστήριο αυτή τη βδομάδα.
Το κοριτσάκι αφού δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες επέστρεψε στην μητέρα του στο Κάνσας.



''n
ews247.gr''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου