Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

ΗΡΑΚΛΕΙΟ:Γιατρός σε κατάσταση αμόκ εισέβαλε με το αυτοκίνητο του στο Αστυνομικό Μέγαρο

Σε κατάσταση αμόκ, νεαρός ειδικευόμενος γιατρός απαιτούσε να περάσει με το αυτοκίνητό του από την πύλη της κεντρικής εισόδου του Αστυνομικού Μεγάρου του Ηρακλείου και μάλιστα τα κατάφερε, παρά τις απαγορευτικές συστάσεις των σκοπών!

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος πάτησε γκάζι και έσπασε την προστατευτική μπάρα που υπήρχε στην είσοδο της πύλης, με αποτέλεσμα μέσα σε λίγα λεπτά να σημάνει συναγερμός και το κτίριο να «κυκλωθεί» από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που
κατέφθασαν εκεί με μηχανές και περιπολικά.
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο νεαρός ειδικευόμενος γιατρός πιθανότατα αντιμετωπίζει κάποια ψυχική διαταραχή. Κάποια στιγμή μάλιστα φέρεται να είπε:
«Δεν ξέρω αν θέλω να γίνω γιατρός ή αστυνομικός!»
Η εμμονή του νεαρού και η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του κινητοποίησαν τους πάντες που αρχικά θεώρησαν ότι ενδεχομένως επρόκειτο για τεστ ετοιμότητας που είχε «στήσει» το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 26χρονος επέμενε να περάσει την πύλη με το αυτοκίνητό του, κάτι που τελικά κατάφερε, χωρίς ωστόσο να προλάβει να απομακρυνθεί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σκοπός που είχε υπηρεσία αντιλήφθηκε την πρόθεση του οδηγού και με αστραπιαίες κινήσεις κατάφερε να τον ακινητοποιήσει.
Την ίδια στιγμή, το Αστυνομικό Μέγαρο «κυκλώθηκε» από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που κατέφθασαν εκεί με μηχανές και περιπολικά.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 26χρονος πιθανότατα αντιμετωπίζει κάποια ψυχική διαταραχή.
Ούτε και ο ίδιος ήταν σε θέση να δικαιολογήσει γιατί επέμενε να μπει στο Αστυνομικό Μέγαρο. Κάποια στιγμή φέρεται να είπε:
«Δεν ξέρω αν θέλω να γίνω γιατρός ή αστυνομικός». Αστυνομικοί που κατάφεραν να μιλήσουν μαζί του σημείωσαν ότι πρόκειται για μια ιδιαίτερη περίπτωση και μάλιστα αμφιβάλλουν ότι είχε επίγνωση των πράξεών του.



Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου