Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

Ο Καιρος στα Χανια











Σάββατο

Καιρός αίθριος με υψηλές αραιές νεφώσεις, σε όλο τον νομό . Οι άνεμοι, θα πνέουν από Νότιες διευθύνσεις, ς μέτριοι . Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 08-16

Κυριακή

Καιρός νεφοσκεπής με βροχοπτώσεις σε όλο τον νομό Οι άνεμοι, θα πνέουν από Δυτικές διευθύνσεις, ισχυροί. Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 10-18C.




Πρόγνωση καιρού Ελλάδος (21/3/09)
Γράφει ο/η Νίκος Γκίκας
20.03.09
Ημέρα με κατά διαστήματα πολύ πυκνές χιονοπτώσεις ήταν χθες για το μεγαλύτερο τμήμα της δυτικής Μακεδονίας, αν και τα φαινόμενα περιορίστηκαν στα βορειότερα και βορειοανατολικότερα τμήματα της περιφέρειας σταδιακά. Χιόνισε επίσης ακόμα και σε χαμηλά υψόμετρα της Ηπείρου καθώς και της ανατολικής Μακεδονίας, αλλά σύντομα, οι χιονοπτώσεις - όπου εκδηλώθηκαν - περιορίστηκαν σε μεγαλύτερα υψόμετρα. Παράλληλα, βροχερός και κατά περιόδους έντονα βροχερός υπήρξε ο καιρός στην ΒΔ χώρα καθώς και σε περιοχές της ΒΑ χώρας, με τα φαινόμενα να ενισχύονται τις επόμενες ώρες. Ακολουθεί μια ημέρα πολύ έντονων καιρικών φαινομένων για πολλές περιοχές της επικράτειας, τόσο λόγω των βροχών / καταιγίδων όσο και των ισχυρών ανέμων που αναμένεται να φτάσουν και τα 9 μποφώρ. Οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν σε τμήματα της Δυτικής Μακεδονίας και σε ορεινές περιοχές της Ηπείρου. Meteorasis.


Η φορά των ανεμων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου