Σάββατο 30 Μαΐου 2009

Κύμα δημοσκοπήσεων στον Κυριακάτικο Τύπο. Απόσταση ασφαλείας για το ΠΑΣΟΚ.

Απόσταση ασφαλείας από 2,6% έως 3,5% διατηρεί το ΠΑΣΟΚ έναντι της Νέας Δημοκρατίας στο κύμα δημοσκοπήσεων του Κυριακάτικου Τύπου μία εβδομάδα πριν από τις ευρωκάλπες. ΚΚΕ και Οικολόγοι Πράσινοι δίνουν μάχη για την τρίτη θέση εν όψει της 7ης Ιουνίου.
Σε δημοσκόπηση της εταιείας Rass για το Παρόν της Κυριακής το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ κυμαίνεται στο 2,7%. Η διαφορά φθάνει στο 3,0% στην έρευνα της Κάπα Research για το Βήμα της Κυρ
ιακής και στο 3,2% στη δημοσκόπηση της εταιρείας MRB για τον Ελεύθερο Τύπο.
Το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ ανεβαίνει στο 3,4% στη δημοσκόπηηση της Alco για το Πρώτο Θέμα, ενώ 3,5% είναι η διαφορά υπέρ της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόσο στη μέτρηση της Public Issue για την εφημερίδα Καθημερινή, όσο και στην έρευνα της εταιρείας Marc για το Έθνος της Κυριακής.

Ο δημοσκοπικός «πυρετός» φέρνει το ΚΚΕ και τους Οικολόγους Πράσινους να παλεύουν για την τρίτη θέση στις κάλπες της 7ης Ιουνίου, με την έκβαση της μάχης να συνεξαρτάται από το ποσοστό της αποχής των ψηφοφόρων.Στις επτά μετρήσεις το Κομμουνιστικό Κόμμα συγκεντρώνει ποσοστά από 5,5 έως 8,8% και οι Οικολόγοι Πράσινοι από 6,4% έως 9,2%.
Μειωμένα τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος εμφανίζει στις επτά δημοσκοπήσεις ποσοστά από 4,2% έως 6,8%. Σταθερός είναι ο ΛΑΟΣ με ποσοστά από 3,1% έως 5,1%.
Περισσότερα...

40χρονος ''γάζωσε''αυτοκίνητο στο Ρέθυμνο για εκφοβισμό

Μυστήριο καλύπτει τις προθέσεις ενός 40χρονου ,ο οποίος σήμερα το μεσημέρι μετέβη με το αυτοκίνητο του στην περιοχή Εσταυρωμένος στο Ρέθυμνο και άρχισε να πυροβολεί εναντίων σταθμευμένου αυτοκινήτου.
Το όχημα ανήκει στον ιδιοκτήτη διπλανού απο το επεισόδιο καταστήματος και σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο ανδρες είχαν προσωπικές διαφορές και αυτό εκτιμάται ότι ήταν ένα μήνυμα εκφοβισμού.

Τα στοιχεια του δράστη είναι γνωστά στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Ρεθύμνου η οποία αναζητά τον δράστη. Περισσότερα...

Μπράβο ! Ετσι θα πάει μπροστά η οικονομία μας !

(κλικ για μεγέθυνση)
Ναι ναι ! και αποδείξεις κόβουν . Μπαίνει στην εφορία άραγε ; Περισσότερα...

Κυπελλούχος Αγγλίας η Τσέλσι

Με τον Φρανκ Λάμπαρντ να σημειώνει το νικητήριο -εκπληκτικό- γκολ στο 72ο λεπτό, η Τσέλσι κατέκτησε το Κύπελλο Αγγλίας για πέμπτη φορά στην ιστορία της, επικρατώντας 2-1 της Εβερτον στον τελικό του Γουέμπλεϊ.


Η Έβερτον είχε πάρει το προβάδισμα με τον Λουϊ Σαχά που σκόραρε μόλις στο 24ο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης, ενώ ο Ντιντιέ Ντρογκμπά είχε ισοφαρίσει στο 21΄.

Περισσότερα...

Άλα τις οι μαιμούδες !!!

Περισσότερα...

Η δε Μπουμπούκα να φοβείται τον... άνδρα...

Θα τον πατήσει, δε θα τον πατήσει (τον κάλο τον έχει προ πολλού περιποιηθεί) ; Έλα μου ντε...
Η κρίσιμη ερώτηση στην Μπουμπούκα έγινε το πρωί στην εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη.
-Θα τον πατήσεις (τον πατημένο) , τον Άδωνι στην εκκλησία;
-Μωρέ, το σκέφτομαι...
Η φοβερή, όμως, αποκάλυψη έγινε στη συνέχεια. "Μερικές φορές μου 'ρχεται να...τον ξενυχιάσω" ! ...Βλέποντας, όμως, την έκπληξη στα πρόσωπα της Αλιμπέρτη και των συνεργατών της άλλαξε ρότα. "Ύστερα, όμως, το μετανιώνω. Είναι καλός ο καημένος" ...
Πολύ καλός κυρία Μπουμπούκα μου. Μόνο που δεν το ξέρει...


''nonews-news''
Περισσότερα...

Η αυριανή Κυριακάτικη ΑΡΓΩ

(κλικ για μεγέθυνση) Περισσότερα...

Η Βίβλος τον έσωσε από βέβαιο θάνατο

Μία Βίβλος σταμάτησε μία σφαίρα που είχε στόχο έναν ιερέα στην επαρχία Μεντόζα της Αργεντινής, μετέδωσε χθες το πρακτορείο ειδήσεων DyN, ανακοίνωσαν πηγές της αστυνομίας.
Ένας ληστής πλησίασε τον Προτεστάντη ιερέα και όταν εκείνος δεν του έδωσε χρήματα -είχε μόνο λίγα πέσος και την Βίβλο πάνω του- ένας από τους δύο ληστές έχασε την ψυχραιμία του και πυροβόλησε τον ιερέα από κοντινή απόσταση.
Ο ιερέας κράτησε την Βίβλο μπροστά του ως ασπίδα και το σκληρό εξώφυλλό της τον προστάτευσε αφού συγκράτησε τη σφαίρα.
Ο ιερέας γλίτωσε με αμυχές και οι κλέφτες το έβαλαν στα πόδια. Περισσότερα...

Μαντινάδες...

Όφου και κουζουλάθηκα
πιάσετε δέσετε με
κι αμέτε με στσι κοπελιάς
και μπατονιάρετέ με.
--------------------------------

Δέ θέλω νά'μαι θεατής
σ'αυτή τη κοινωνία
θέλω να είμαι αγωνιστής
με πάθος και ουσία

Περισσότερα...

ΣΟΚ απο ρεπορτάζ με αλυσοδεμένα σκυλιά στα Χανιά.

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει ''κάθε τρεις και λίγο'' με βασανισμούς σκυλιών στη χώρα μας.
Πρόσφατο είναι εξάλλου και το άγριο περιστατικό στη Σητεία με τα πέντε κρεμασμένα σκυλιά.
Τώρα ερχεται να προστεθεί ενα νέο φρικτό συμβάν σε περιοχή της εθνικής οδού κοντά στον Πλατανιά Χανίων ,όπως αναφέρεται και στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό ''Νέα''.
Δείτε το ρεπορτάζ :


Περισσότερα...

Βραβείο για τον καλύτερο της διαδρομής Χανιά-Σαμοθράκη με ένα δίτροχο πενηνταράκι!!!

Ενα αναμνηστικό έπαθλο περιμένει τον νεαρό που θα κάνει τη διαδρομή Χανιά-Σαμοθράκη με ένα δίτροχο πενηνταράκι!!! Αυτή είναι μία μόνο από τις πολύ ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις που θα γίνουν στο πλαίσιο της 28ης Πανελλήνιας Συνάντησης Μοτοσικλετιστών, 10-15 Ιουνίου στη Σαμοθράκη.

Στο νησί των «μεγάλων θεών» αναμένονται τουλάχιστον 4.000 μοτοσικλετιστές από όλη τη χώρα αλλά και από τη Βουλγαρία, την Τουρκία, την ΠΓΔΜ, την Αλβανία.«Η συνάντηση αυτή είναι ο μεγαλύτερος μοτοσικλετιστικός θεσμός. Για πέντε μέρες μοτοσικλετιστές από όλες τις γωνιές της χώρας θα βρεθούμε, θα γνωριστούμε, θα συνομιλήσουμε και θα συμμετάσχουμε σε πολλές και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις», είπε στο «Εθνος», ο πρόεδρος της Μοτοσικλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Στέλιος Κορέλης. Η Μοτοσικλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδας καλεί όλους όσοι έχουν δίτροχα από τα μικρότερα παπάκια μέχρι μηχανές μεγάλου κυβισμού να σπεύσουν στη Σαμοθράκη και να απολαύσουν ένα εκπληκτικό πενθήμερο. Πέρυσι η 27η Πανελλήνια Συνάντηση Μοτοσικλετιστών έγινε στη Θάσο, όπου 6.000 άτομα είχαν βουλιάξει το νησί και τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος επιστρατεύτηκε όλη η αστυνομική δύναμη αλλά και το Λιμενικό για να καταφέρουν να απομακρύνουν τον κόσμο.

''Εθνος'' Περισσότερα...

Χωρίς σχόλια....

(κλικ για μεγέθυνση) Περισσότερα...

Βγήκαν τα «μαχαίρια» χθες στη ΝΟΔΕ Ρεθύμνου

Χωρισμένη στα δύο εμφανίστηκε η Ν.Δ. τοπικά στη χθεσινοβράδινη συνεδρίαση των μελών της ΝΟΔΕ και των μελών της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα, που πραγματοποιήθηκε με αφορμή τις Ευρωεκλογές.
Παρουσία του βουλευτή Πιερίας και υπεύθυνου Ευρωεκλογών για το νομό Ρεθύμνου Κώστα Κουκοδήμου, η συζήτηση έγινε σε τεταμένη ατμόσφαιρα. Το ούτως ή άλλως άσχημο κλίμα που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο τρίμηνο στη Ν.Δ. ήταν θέμα χρόνου να εκφραστεί. Και μπορεί να απέφευγε το κόμμα τοπικά να συνεδριάσει, εξ’ αιτίας και του λόγου αυτού, ωστόσο η κομματική οργάνωση δεν μπορούσε να πάει στις Ευρωεκλογές χωρίς έστω μια συνεδρίαση, την ώρα μάλιστα που οι εκτιμήσεις θέλουν τα ποσοστά του κόμματος στο νομό να παίρνουν την κατιούσα.
Η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε όταν στα γραφεία της ΝΟΔΕ πήγε η υπεύθυνη του τομέα γυναικών της Ν.Δ. Ρεθύμνου Έλσα Πίτερη και είδε ότι παρών ήταν ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αρκάδιος Σπανουδάκης.Σύμφωνα με πληροφορίες, η δεύτερη θέτοντας πολιτικό ζήτημα ζήτησε από την πρόεδρο Μαρία Σινατσάκη διευκρινίσεις για την παρουσία του στη συνεδρίαση εφ’ όσον έχει ανασταλεί η κομματική του ιδιότητα και απαίτησε να αποχωρήσει ειδάλλως θα αποχωρούσε η ίδια.
Περισσότερα ''rethnea''



Περισσότερα...

τρελογατες !

Περισσότερα...

Σήμερα η τελετή παράδοσης νοοκομειακού σκάφους στα Σφακιά .

Η τελετή παραχώρησης του φουσκωτού νοσοκομειακού σκάφους στον δήμοα Σφακίων απο την Ενωση απανταχού Σφακιανών, πραγματοποιείται σήμερα στις 11 το πρωί στην Χώρα Σφακίων.
Το σκάφος που ταξίδεψε απο την Αθήνα ,με ενδιάμεσους σταθμούς το Καψάλι Κυθήρωνκαι την Παλαι'οχωρα , φα φθάσει στα Σφακιά συνοδεία σκαφών. Περισσότερα...

Βρέθηκε το οικόπεδο για το νέο κτήριο του ΙΚΑ Ρεθύμνου.

Στην τελική διαδικασία για την αγορά οικοπέδου, στο οποίο θα κατασκευαστεί το κτήριο που θα συστεγάσει τις υγειονομικές και διοικητικές υπηρεσίες του ΙΚΑ στο νομό Ρεθύμνου βρίσκεται ο ασφαλιστικός οργανισμός. Το οικόπεδο βρέθηκε, οι συνεννοήσεις μεταξύ του ιδιοκτήτη και του αγοραστή έχουν γίνει και μένει η τελική υπογραφή. Πρόκειται για ένα οικόπεδο απέναντι από το στρατόπεδο, στην περιοχή του Κουμπέ, που είναι το οικόπεδο που πριν κάποια χρόνια είχε προταθεί για την κατασκευή του αστυνομικού μεγάρου.
Ιδιοκτήτης του οικοπέδου είναι το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και τώρα μετά τη διευθέτηση που απαιτούνταν για τον καθορισμό της τιμής, το ΙΚΑ ετοιμάζεται να προχωρήσει στην αγορά.
Την ανακοίνωση έκανε χθες η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κα Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Team FM "Πρώτη Γραμμή" δεν έκρυψε την ικανοποίησή της για το θέμα.

''goodnet'' Περισσότερα...

Νέο επεισόδιο Βατσινά-οπαδών του ΟΦΗ

Σοβαρό επεισόδιο προκλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής ανάμεσα στον Φανούρη Βατσινά και τους οπαδούς του ΟΦΗ στα στούντιο του Athletic Radio 104,2 όπου εκείνη την ώρα ήταν σε εξέλιξη η εκπομπή του συνδέσμου "Κρήτες 4"
Ο πρόεδρος του ΟΦΗ ακούγοντας στο ραδιόφωνο την εκπομπή όπου υπήρχαν τηλεφωνικές παρεμβάσεις με υβριστικό περιεχόμενο προς την οικογένεια του πήγε στα στούντιο του σταθμού για να διαμαρτυρηθεί.
Το επεισόδιο είχε και συνέχεια όπου ο Φανούρης Βατσινάς απάντησε σε έντονο ύφος με αποτέλεσμα να διακοπεί η εκπομπή στον αέρα. Στην συνέχεια βρέθηκαν στα γραφεία του σταθμού περίπου 100 οπαδοί του ΟΦΗ όπου κάποιοι εξ' αυτών επιχείρησαν να του επιτεθούν. Όμως με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων αλλά και της αστυνομίας που παρενέβη αργότερα δεν πήρε το επεισόδιο μεγάλη έκταση.
Πάντως προκληθηκάν υλικές ζημίες αφού εκσφενδονίστηκαν αντικείμενα προς την πλευρά του Φανούρη Βατσινά.
Ο πρόεδρος του ΟΦΗ αποχώρησε από την Αμμουδάρα με περιπολικό και το επεισόδιο συνεχίστηκε και στο αστυνομικό μέγαρο του Ηρακλείου όπου οι δύο πλευρές αντάλλαξαν μηνύσεις.

''athletic radio.gr''

Περισσότερα...

«Γιορτή των Λουλουδιών» απο σήμερα στην Ιεράπετρα.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Σύλλογος Ανθοπαραγωγών Ιεράπετρας σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο και το Δήμο Ιεράπετρας ,διοργανώνουν σήμερα και αύριο Κυριακή στην Ιεράπετρα τη «Γιορτή Λουλουδιών».
Συνολικά εννέα περίπτερα γεμάτα άνθη, θα κοσμήσουν την παραλιακή πλατεία πίσω από το Δημαρχείο της πόλης με στόχο να γνωρίσει η τοπική κοινωνία αλλά και οι επισκέπτες της έκθεσης τις άγνωστες πλευρές που μπορεί να κρύβει ένα λουλούδι.
Η επίσκεψη θα περιλαμβάνει και εκπλήξεις όχι μόνο για τους μεγάλους αλλά και τους μικρούς φίλους του λουλουδιού, που θα κληθούν να φτιάξουν ανθοκατασκευές, ενώ θα φυτευτούν και λουλούδια σε παρτέρια γύρω από το σιντριβάνι με σκοπό να περάσουν και στις μικρότερες ηλικίες μηνύματα για το λουλούδι. Περισσότερα...

Εμπόδιο τα βυζιά της στους αγώνες τένις Προχωράει σε χειρουργική επέμβαση.

Σε σχεδόν όλες τις στιγμές της ημέρας της μπορεί να αισθάνεται "υπερήφανη" με το σώμα της, όταν όμως κατεβαίνει στο γήπεδο το πλούσιο ντεκολτέ είναι βάρος... αβάσταχτο για τη Ρουμάνα Σιμόνα Χάλεπ.
Έτσι, η 17χρονη τενίστρια, που βρίσκεται αυτή τη στι
γμή στο Νο 264 του παγκοσμίου ράνκινγκ και η οποία αποκλείστηκε στον δεύτερο προκριματικό γύρο για την είσοδό της στο κυρίως ταμπλό του Ρολάν Γκαρός, πήρε την απόφαση -προς απογοήτευση αρκετών θαυμαστών της- να προχωρήσει σε χειρουργική επέμβαση για να μικρύνει το στήθος της!
"Είμαι πολύ ικανοποιημένη από τις αναλογίες μου, όμως είμαι τενίστρια και το στήθος μου δημιουργεί αρκετά προβλήματα την ώρα του παιχνιδιού. Είναι ένα έξτρα βάρος που κουβαλάω και το οποίο μειώνει
την ταχύτητα στις μετακινήσεις μου μέσα στο κορτ", τόνισε η ξανθιά τενίστρια με καταγωγή από την Κονστάντα, για να προσθέσει:
"Εάν ήμουν ένα κανονικό άτομο και όχι μία επαγγελματίας αθλήτρια δεν θα είχα πρόβλημα. Όμως μικραίνω το στήθος μου για να γίνω το Νο 1".

''
news247 .gr'' Περισσότερα...

Διεθνές σεμινάριο προπονητών απο σήμερα στα Χανιά.

Διήμερο διεθνές Επιμορφωτικό Σεμινάριο προπονητών ποδοσφαίρου ,πραγματοποιείται απο σήμερα στο ξενοδοχείο ''Creta Paradice'' των Χανίων .
Το σεμινάριο διοργανώνουν ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου και η Ομοσπονδία Προπονητών Ποδοσφαίρ
ου Ελλάδας με συνδιοργανωτές τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων, το Δήμο Χανίων, το Δ.Α.Ο.Χ., το Δήμο Ελευθερίου Βενιζέλου, το Δήμο Πλατανιά και την Ε.Π.Σ.Χανίων.
Το θεωτητικόμέρος θα γίνει στο ξενοδοχείο και το πρακτικό στο εθνικό στάδιο της πόλης.
Περισσότερα...

50.000 δολάρια για το σκληρό δίσκο του Μπιλ Κλίντον

Τα Εθνικά Αμερικανικά Αρχεία έχασαν ένα σκληρό δίσκο της κυβέρνησης Κλίντον και προσφέρουν το ποσό των 50.000 δολαρίων για κάθε πληροφορία που θα μπορούσε να οδηγήσει στον εντοπισμό του.
Ο εξωτερικός σκληρός δίσκος όπου φυλάσσονταν πληροφορίες του Λευκού Οίκου από την εποχή της προεδρίας του Μπιλ Κλίντον χάθηκε από τα ράφια των Εθνικών Αρχείων, στο Κόλετζ Παρκ του Μέριλαντ, τον περασμένο Μάρτιο.
Έρευνες για την υπόθεση διεξάγουν οι μυστικές υπηρεσίες όμως, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση των Αρχείων, δεν υπάρχουν προς το παρόν αποδείξεις ότι κλάπηκε ή ότι κάποιος τον πήρε για να εκμεταλλευτεί τις πληροφορίες που περιέχονταν σε αυτόν. Περισσότερα...

Ο καιρός σήμερα 30 / 5

Ε.Μ.Υ. Περισσότερα...

Ο Τύπος της Κρήτης σήμερα.



Περισσότερα...

Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Σέξι εσώρουχα σε στυλ σαμουράι ,οι προτιμήσεις των Γιαπωνέζων !!

Τα σέξι εσώρουχα των σαμουράι είναι η τελευταία λέξη της μόδας στην Ιαπωνία και όλο και περισσότερες γιαπωνέζες τα επιλέγουν ως δώρο για τους συντρόφους τους, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Kyodo.
Τα εσώρουχα είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε να μοιάζουν με πανοπλία που χρησιμοποιούσαν οι πολεμιστές σαμουράι στη Μέση Ανατολή και εξαντλούνται με τέτοιο ρυθμό, ώστε η εταιρία που τα κατασκευάζει, Rogin Inc, δεν προλαβαίνει να προμηθεύει τα καταστήματα- κι αυτό παρότι η τιμή τους αγγίζει σχεδόν τα 100 δολάρια.
Η μόδα ξεκίνησε από τις ταινίες και σειρές με σαμουράι καθώς και από βίντεο γκέιμς με ήρωες γοητευτικούς σαμουράι. Περισσότερα...

Περισσότερα από 15.500 τα κρούσματα της νέας γρίπης

Πάνω από 15.500 ανθρώπους, σε 53 χώρες, έχει προσβάλει ο ιός της γρίπης Α (Η1Ν1). Σύμφωνα με απολογισμό του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, οι πάσχοντες ανέρχονται σε 15.510, ενώ 99 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους.
Σε σύγκριση με τον προηγούμενο απολογισμό που είχε εκδοθεί την Τετάρ
τη έχουν καταγραφεί 2.112 νέα κρούσματα του ιού και έχουν σημειωθεί τέσσερις θάνατοι.
Η πλειονότητα των νέων περιπτώσεων, 1.163, έχει καταγραφεί στις Ηνωμένες Πολιτείες καθώς κ
αι ένας θάνατος. Μεγάλη αύξηση κρουσμάτων καταγράφηκε επίσης στο Μεξικό, 369 κρούσματα και δύο θάνατοι, στον Καναδά, 197 κρούσματα και ένας θάνατος, και στην Αυστραλία 108 νέα κρούσματα. Περισσότερα...

Στις φλόγες υπαίθριο κατάλυμα στον Πλατανιά Χανίων.

Ένα υπαίθριο κατάλυμα σε περιοχή του Πλατανιά Χανίων τυλίχθηκε στις φλόγες σήμερα το μεσημέρι απο άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Σ'αυτό διέμενε ένας 6οχρονος αλλοδαπός ,η φωτιά αντιμετωπίστηκε έγκαιρα απο την πυροσβεστική υπηρεσία ,καθώς θα μπορούσε να είχε πάρει διαστάσεις λόγο και των πολλών καλαμιών της περιοχής .

Να σημειωθεί ότι μέσα στο πρόχειρο κατάλυμα υπήρχαν δύο φιάλες υγραερίου, οι οποίες τραβήχτηκαν άμεσα απο τον χώρο απο άνδρες της πυροσβεστικής ,αποσοβώντας δυσάρεστες καταστάσεις. Περισσότερα...

Νεκρός 45χρονος Χανιώτης στην παραλία του Σταλού.

Μάστιγα τείνουν να γίνουν οι θάνατοι σε παραλίες του νομού Χανίων καθώς σήμερα σημειώθηκε το τρίτο περιστατικό μέσα σε μια εβδομάδα.
Ήταν 2 το μεσημέρι ,όταν στην παραλία του Σταλού Ν.Κυδωνίας , ένας 45χρονος Χανιώτης έχανε τις αισθήσεις του ,πέφτοντας στο νερό και ενώ περπατούσε μέσα σ'αυτό καλύπτοντας του τα γόνατα.
Αμέσως έγινε αντιληπτό το συμβάν απο τους ναυαγοσώστες ,που έτρεξαν κοντά του να τον συνεφέρουν .
Δεν μπόρεσαν όμως να κάνουν το παραμικρό ,καθώς ο άτυχος άνδρας είχε βρει ακαριαίο θάνατο ,πιθανόν απο παθολογικά αίτια .
Στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκ
ε λίγο αργότερα ,απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του περιστατικού ενεργεί το λιμεναρχείο Χανίων. Περισσότερα...

Είναι μουρλός ο άνθρωπος !!!

Περισσότερα...

Ληστής επέστρεψε χρήματα λόγω τύψεων!

Ένας ληστής, στην Αυστραλία, επέστρεψε 10.000 δολάρια που είχε κλέψει από ένα κρεοπώλη μια εβδομάδα νωρίτερα διότι τον έπνιγαν οι τύψεις!

Ο κρεοπώλης Mark Bollinghaus, ιδιοκτήτης της αλυσίδας Albury-Wodo

nga Haus, δεν πίστευε στα μάτια του όταν του επεστράφη το 90% των χρημάτων που του είχαν κλαπεί μαζί με ένα σημείωμα. «Στο σημείωμα ανέφερε ότι ζητούσε συγνώμη για την πράξη του και πως νόμιζε ότι τα χρήματα ήταν ασφαλισμένα,» είπε ο κύριος Mark Bollinghaus.Ο ληστής μια εβδομάδα νωρίτερα χρησιμοποιώντας ένα κλειδί παραβίασε το κρεοπωλείο και με λοστό άνοιξε το χρηματοκιβώτιο παίρνοντας τα χρήματα.

Η κάμερα ασφαλείας του κτιρίου απεικόνισε έναν νεαρό άντρα περίπου 20 ετών και έχει αρχίσει έρευνα για τον εντοπισμό του παρόλο που επέστρεψε τα χρήματα. Περισσότερα...

Τρααααάβα !!!


(κλικ για μεγέθυνση) Περισσότερα...

Μία 32χρονη γέννησε μέσα στο μετρό .

Μία 32χρονη γέννησε ένα αγοράκι στο μετρό της βρετανικής πρωτεύουσας.

Την Μισέλ Τζένκινς την έπιασαν χθες οι πόνοι ενώ βρισκόταν μέσα σε βαγόνι του μετρό της γραμμής Jubilee την Τρίτη.

Οι υπάλληλοι του σταθμού London Bridge κάλεσαν ένα ασθενοφόρο, αλλά πριν προλάβει αυτό να φθάσει, η Τζένκινς γέννησε μέσα στο γραφείο προσωπικού.Τρεις γιατροί, οι οποίοι κλήθηκαν από τα μεγάφωνα του σταθμού, βοήθησαν τη γυναίκα μέχρι να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Τον περασμένο Δεκέμβριο, η Τζούλια Κοβάλσκα έγινε η δεύτερη γυναίκα που γεννάει στον υπόγειο.

''Εθνος''


Περισσότερα...

Κέρδη για την Minoan Lines το α΄ τρίμηνο του 2009.

Το α΄ τρίμηνο του 2009 τα καθαρά αποτελέσματα της εταιρίας Minoan Lines μετά από φόρους
σημείωσαν αύξηση κατά 3,8 εκατομμύρια ευρώ .
Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ο κύκλος εργασιών της εταιρίας διαμο
ρφώθηκε σε 33,6 εκατ.ευρώ, και η λειτουργική κερδοφορία (EBITDA) ανήλθε σε 4,2 εκατ.ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 25,9% σε σχέση με το α΄ τρίμηνο του 2008, γεγονός που οφείλεται κυρίως στη μεγάλη μείωση των τιμών των καυσίμων και στο κέρδος από τη πώληση του H/S/F Pasiphae Palace ύψους 2,2 εκατ. ευρώ.
Σε επίπεδο ομίλου, ο κύκλος εργασιών διαμορφώθηκε σε 33,6 εκατ.ευρώ, ενώ η λειτουργική κερδοφορία (ΕBITDA) διαμορφώθηκε στα ίδια επίπεδα με αυτά της μητρικής εταιρίας. Τα ενοποιη
μένα καθαρά αποτελέσματα ανήλθαν σε -6,7 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στις 18/5/2009 η εταιρία υπέγραψε συμφωνία με την εταιρία «Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρεία Κρήτης Α.Ε.» για την πώληση του συνόλου της συμμετοχής της (ποσοστό 33,35% επί του μετοχικού κεφαλαίου) στην εταιρία Hellenic Seaways έναντι ποσού 125 εκατ. ευρώ.
Περισσότερα...

Ωωωωωπ ! Ανατροπή απο την καρότσα !

Περισσότερα...

Εδώ, δεν παραγράφεται τίποτα!



By epikairo (κλικ για μεγέθυνση) Περισσότερα...

Οι περισσότεροι μαθητές δημοτικού δεν τρώνε πρωϊνό και προτιμούν πίτσες, κρουασάν και κουλούρια από το κυλικείο

Αν και το πρωινό και το δεκατιανό είναι δύο πολύ σημαντικά γεύματα, ιδιαίτερα για τα παιδιά, εντούτοις δε δίνεται ιδιαίτερη σημασία σ'Α αυτά, με αποτέλεσμα, είτε να μην παίρνουν πρωινό ή/και δεκατιανό, είτε να καταναλώνουν τρόφιμα χαμηλής διατροφικής αξίας. Οι πίτσες, τα κρουασάν, τα κουλούρια με μερέντα, τα τοστ και τα σάντουιτς, που αγοράζουν από το κυλικείο του σχολείου, κυριαρχούν στις προτιμήσεις των μαθητών του δημοτικού, ενώ ελάχιστοι είναι εκείνοι που παίρνουν τρόφιμα από το σπίτι τους. Ειδικότερα, το 76,3% καταναλώνουν πίτσες, κρουασάν, κουλούρια με μερέντα, τοστ και σάντουιτς, ενώ μόνον 7,35% παίρνουν τρόφιμα από το σπίτι.
Σε ποσοστό 16,35% δεν τρώνε καθόλου στα διαλείμματα, στο σχολείο. Σε ό,τι αφορά δε,
το πρωϊνό, οι μαθητές δημοτικού, που τρώνε στο σπίτι, προτιμούν γάλα, δημητριακά και χυμούς. Τα αγόρια τρώνε το πρωί στο σπίτι σε ποσοστό 57,1% και τα κορίτσια μόνο σε ποσοστό 25,9%
Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από τα αποτελέσματα έρευνας για τις διατροφικές συνήθειες παιδιών δημοτικού σχολείου, σχετικά με τη λήψη πρωινού γεύματος, που διενεργήθηκε από το ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ, σε δείγμα 55 μαθητών της ΣΤ΄τάξης του δημοτικού και παρουσιάζονται στο 2ο Διεθνές Συνέδριο με θέμα «Σύγχρονος τρόπος ζωής και πρόληψη καρδιαγγειακών και μυοσκελετικών παθήσεων», το οποίο διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη.

''Εξπρές''
Περισσότερα...

Τέταρτο κρούσμα της νέας γρίπης Α στην Ελλάδα

Μία 23χρονη Ελληνίδα είναι το νέο κρούσμα της νέας γρίπης στην χώρα μας .Το τέταρτο κρούσμα της νέας γρίπης στη χώρα μας επιβεβαίωσε το Κέντρο Αναφοράς Γρίπης Νοτίου Ελλάδος (Ινστιτούτο Παστέρ). Πρόκειται για Ελληνίδα υπήκοο, ηλικίας 23 ετών, η οποία επέστρεψε χθες (28 Μαΐου 2009) από τη Νέα Υόρκη.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, η ασθενής είχε βήχα, μυαλγίες και καταρροή, χωρίς πυρετό λόγω λήψης αντιπυρετικών μετά από ιατρική σύσταση στις ΗΠΑ.
Η 23χρονη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Σωτηρία», όπου θα νοσηλευτεί και θα πραγματοποιηθεί η περεταίρω επιδημιολογική διερεύνηση.
Η 23χρονη ήδη μεταφέρεται με ειδικά εξοπλισμένο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Σωτηρία», όπου θα νοσηλευτεί, ενώ θα γίνει επιδημιολογική διερεύνηση. Περισσότερα...

Φρικτός θάνατος το πρωί 83χρονου στο Ηράκλειο .

Τραγικό θάνατο βρήκε ενας ηλικιωμένος σήμερα το πρωί στη λεωφόρο Κνωσού στο Ηράκλειο ,όταν οδηγώντας το μοτοποδήλατό του και για άγνωστο λόγο ,έχασε την ισορροπία και βρέθηκε το κεφάλι του στις ρόδες ενός λεωφορείου του υπεραστικού ΚΤΕΛ.

Το όχημα κινούταν παράλληλα με το μηχανάκι όταν έγινε το κακό και ο οδηγός του το σταμάτησε για να παραλάβει επιβάτες .

Ο 83χρονος προσπάθησε να το προσπεράσει απο δεξιά ,ακούμπησε πιθανότατα το λεωφορείο ,το οποίο κατευθυνόταν προς το Καστέλι και καταπλακώθηκε απο τις ρόδες ,χωρίς ο σοκαρισμένος οδηγός να αντιδράσει. Περισσότερα...

«Υποθέσεις» οι συζητήσεις περί νέων φόρων κατά τον Υφ.Οικονομικών απο τα Χανιά

«Yποθέσεις» χαρακτήρισε τα περί επιβολής νέων φόρων αμέσως μετά τις ευρωεκλογές, ο υφυπουργός Οικονομικών, Αθανάσιος Μπούρας, που επισκέφθηκε σήμερα τα Χανιά.
«Η οικονομική κρίση από αυτή την κυβέρνηση αντιμετωπίστηκε από την πρώτη στιγμή με πρόγραμμα και συνέπεια. Και πρέπει να πω ότι, συγκριτικά με άλλες χώρες, στη χώρα μας αντιμετωπίζο
υμε τα λιγότερα προβλήματα. Και θα αντιμετωπίζαμε ακόμα πιο λίγα, αν δεν είχαμε το τεράστιο χρέος από το οποίο πληρώνουμε μόνο για τόκους φέτος 12 δισ. ευρώ, όταν το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων είναι 8,8 δισ. ευρώ», τόνισε ο υφυπουργός και πρόσθεσε πως «η κυβέρνηση, παρά την κρίση, πήρε μέτρα, προκειμένου και την ανάπτυξη να βοηθήσει και τα οικονομικά δεδομένα να βελτιωθούν, αλλά και να διασφαλισθεί το κοινωνικό κράτος».
Ο υφυπουργός Οικονομικών προήδρευσε το πρωί σε σύσκεψη στα γραφεία του Οργα
νισμού Ανάπτυξης Δυτικής Κρήτης ΟΑΔΥΚ), στα Χανιά, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την πορεία υλοποίησης των συγχρηματοδοτουμένων έργων στο νομό, τόσο από το Γ΄ΚΠΣ, όσο και από Εθνικούς Πόρους.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σεραφείμ Τσόκας, οι βουλευτες Μανούσος Βολουδάκης, Στέλιος Νικηφοράκης και Μανώλης Σκουλάκης, ο νομάρχης Χανίων, Γρηγόρης Αρχοντάκης, δήμαρχοι και υπηρεσιακοί παράγοντες.
«Το σύνολο των προϋπολογισμών των παρεμβάσεών μας, σε αυτή την πενταετία, υπερβαίνει τα 2,5 δισ. ευρώ. Γίνεται έργο, θα γίνει κι άλλο. Δεν λύνονται όλα. Λύθηκαν πολλά και θα λυθούν ακόμα περισσότερα», είπε ο κ. Μπούρας και αναφέρθηκε στο πρόγραμμα για τους ορεινούς όγκους της Κρήτης. ΄΄ΑΠΕ΄΄
Περισσότερα...

Αρχίζει τη Δευτέρα η Αστική Συν-Κοινωνία Αγίου Νικολάου

Αρχίζει την ερχόμενη Δευτέρα η εφαρμογή της αστικής συγκοινωνίας Αγίου Νικολάου από τη
βάση του προγράμματος Συν-Κοινωνία.
Η φιλοσοφία του προγράμματος είναι η εξυπηρέτηση του πολίτη ο οποίος αφήνει το αυτοκίνητό του σε όλους τους δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης (Parking) και επισκέπτεται τα κεντρικά σημεία της πόλης με το αστικό λεωφορείο.

Στόχος είναι να μειωθούν αισθητά τα κυκλοφοριακά προβλήματα τουλάχιστον στα κεντρικά σημεία της πόλης ιδιαίτερα κατά την περίοδο της τουριστικής κίνησης. Περισσότερα...

Το γύρο του κόσμου με μοτοσικλέτα θα επιχειρήσει Βούλγαρος καλλιτέχνης

Ο καλλιτέχνης Κόστα Ατανάσοφ από τη Βουλγαρία ξεκινά ταξίδι σε όλο τον κόσμο με τη μοτοσικλέτα του με ημερομηνία αναχώρησης την 21η Ιουνίου του 2009 και ημερομηνία επιστροφής τον Ιανουάριο του 2010.
Κάθε μέρα ο νεαρός σχεδιαστής κινουμένων σχεδίων και γραφίστας θα δημοσιεύει στο διαδίκτυο λογότυπα, φωτογραφίες και βίντεο από τα όσα συμβαίνουν στο δρόμο.

Σε κάθε χώρα ο Κόστα Ατανάσοφ θα ανακαλύπτει την πιο αντιπροσωπευτική και χαρακτηριστική της τέχνη και θα αναζητεί έναν κορυφαίο καλλιτέχνη για να του διδάσκει τα μυστικά της συγκεκριμένης τέχνης.
Περισσότερα...

Exτreme καταστάσεις....

Περισσότερα...

Κάτω τα ξερά σου ρεεεέ !

(κλικ για μεγέθυνση) Περισσότερα...

Κλείνει... προσωρινά η Χανιώπορτα στο Ηράκλειο.

Σήμερα Παρασκευή θα είναι η τελευταία ημέρα που η πύλη του Παντοκράτορα, γνωστή και ως Χανιώπορτα, θα είναι ανοιχτή για το κοινό.
Οι ώρες λειτουργίας για την τελευταία ημέρα θα είναι επίσης 08:30 π.μ. έως 15:00 μ.μ. Όπως επισημαίνεται από τη δημοτική αρχή Ηρακλείου, τις τελευταίες 15 ημέρες που η Πύλη ήταν ανοιχτή, πλήθος κόσμου επισκέφτηκε το χώρο και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για την ιστορία της και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της από το έντυπο υλικό που διανεμόταν αλλά και από στελέχη του γραφείου Παλιάς Πόλης & Ενετικών Τειχών του δήμου Ηρακλείου.
Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης επισήμανε ότι αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για τη δημοτική αρχή η στερέωση και αποκατάσταση της σημαντικής αυτής Πύλης και η απόδοσή της στους πολίτες για πολιτιστικές και άλλες χρήσεις.

''tolmi'' Περισσότερα...

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ


Για Αθηνα'ι'κές εφημερίδες πατήστε ΕΔΩ


Για Κρητικές εφημερίδες πατήστε ΕΔΩ Περισσότερα...

2 ετών άσσος στο μπιλιάρδο! Aπίθανος !

Είναι άσσος στο μπιλιάρδο κατάγεται απο το Johnstown της Νέας Υόρκης και είναι μόλις 2 χρόνων !!!
Σύμφωνα με τους γονείς του, ο μικρός από τότε που άρχισε να μιλάει δεν μπορούσε να ξεκολλήσει από το τραπέζι , ενώ όταν παίζει μπιλιάρδο το πρόσωπό του φωτίζει και δείχνει να είναι πραγματικά ευτυχισμένος.
Απολαύστε τον !

Περισσότερα...

Μελέτη για ποδηλατόδρομο στο νομό Χανίων .

Η τροποποίηση της προγραμματικής σύμβασης, για την εκπόνηση μελέτης ποδηλατοδρόμου - πεζοδρόμου από τα Μεσκλά ως το Κολυμπάρι μέσω Αγιάς έτσι ώστε να συμπεριληφθούν άλλες δύο μελέτες, αποφασίστηκε ομόφωνα μεταξύ άλλων στο χθεσινό Νομαρχιακό Συμβούλιο.
Συγκεκριμέμα για το θέμα της προγραμματικής σύμβασης για τη μελέτη του ποδηλατοδρόμου- πεζοδρόμου από Μεσκλά ως το Κολυμπάρι μέσω Αγιάς, με την ομόφωνη απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου θα συμπεριληφθούν τόσο η μελέτ
η διαμόρφωσης του χώρου γύρω από τη λίμνη της Αγιάς για τη δημιουργία οικολογικού πάρκου όσο και οι μέλετες των κτηριακών εγκαταστάσεων του Υδροηλεκτρικού Σταθμού για τη μετατροπή του σε Μουσείο και του βοηθητικού κτηρίου για τη μετατροπή του σε χώρο περιβαλλοντική ενημέρωσης.
Παράλληλα το
Νομαρχιακό Συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα την τροποποίηση της υπογραφείσας προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χανίων και του Πολυτεχνείου Κρήτης για την εκπόνηση της μελέτης "Διαχείριση γεωργικής γης πρώτης προτεραιότητας, που βρίσκεται σε εκτός ρυμοτομικών σχεδίων και εκτός ορίων οικισμών περιοχές του Ν. Χανίων" ως προς την Επιτροπή Παρακολούθησης, αντικαθιστώντας τον γεωπόνο και υπάλληλο της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χανίων από τη διευθύντρια Αγροτικής Ανάπτυξηςτης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χανίων, Χαρίκλεια Τσουρουνάκη με αναπληρώτρια την υπάλληλο του Τμήματος Προγραμματισμού και Μελετών της ίδιας διεύθυνσης, Μαρία Μυλωνάκη.

''Χανιώτικα νέα '' Περισσότερα...

Αυστραλία- Το βιβλίο "Οι Κρήτες της Ωκεανίας" θα παρουσιαστεί στην Κρήτη.

Το βιβλίο του Μελβουρνιώτη Σωκράτη Τσουρδαλάκη "Οι Κρήτες της Ωκεανίας από τον 19ο αιώνα", θα παρουσιαστεί τον Αύγουστο στην Κρήτη, στο "Σπίτι του Πολιτισμού, για να έχουν πρόσβαση σ' αυτό το έργο και οι Κρήτες που επαναπατρίστηκαν, αλλά και οι καλλιτέχνες που έδωσαν τόσα πολλά με τις επισκέψεις τους στην Αυστραλία και ενέπνευσαν τους νέους να μείνουν κοντά στις ρίζες τους.
Την αρχή την έκανε ο Κώστας Μουντάκης το 1971 και ακολούθησαν και άλλοι καταξιωμένοι καλλιτέχνες", είπε ο συγγραφέας.
Ο κ. Τσουρδαλάκης λέει ότι η υποδοχή που είχε το βιβλίο ξεπέρασε τις προσδοκίες του.

ΑΠΕ Περισσότερα...

Κυκλοφόρησε το Service Pack 2 για Windows Vista .

Καλά τα νέα για τους κατοχους (η πλειοψηφία βέβαια) των windows vista.
Κυκλοφόρησε το Service Pack 2 για Windows Vista αλλά και Windows Server 2008, το οποίο θα προσθέσει υποστήριξη για επιπλέον hardware συσκευές, πρότυπα αλλά και 64bit Via επεξεργαστές.
Το Windows Vista και Windows Server 2008 SP2 περιλαμβάνει όλες τις ενημερώσεις ασφαλείας απο την διάθεση του SP1 ενώ έχει ενσωματώσει και το Windows Search 4.0, που είναι το πιο πρόσφατο εργαλείο αναζήτησης, καθώς και βελτιωμένη ασύρματη συμπεριφορά όταν το σύστημα επανέρχεται απο sleep mode.
Η Microsoft σημειώνει πως θα χρειαστεί ίσως και κάτι περισσότερο απο μία ώρα για την εγκατάσταση και ενημέρωση του λειτουργικού με το Service Pack 2.
Κατεβάστε το νέο Service Pack 2 για Windows Vista και Windows Server 2008 .
Περισσότερες λεπτομέρειες για τις αλλαγές και τις βελτιώσεις που φέρνει το SP2 στη διεύθυνση http://technet.microsoft.com/en-us/library/dd335036.aspx Περισσότερα...

Άγριο έγκλημα στο κέντρο του Ηρακλείου.

Λίγο πριν τις 11το βράδι έξω από ένα ψητοπωλείο στη Λ.62 Μαρτύρων, έπεσε νεκρός ένας 23χρονοΣύριος που είχε δεχτή μαχαίρια στο λαιμό.
Ο άτυχος νέος λίγα λεπτά νωρίτερα στην διπλανή πάροδο είχε έντονη λογομαχία - για άγνωστη αιτία - με αλλοδαπό φιλό του.
Ο δράστης, ο οποίος αναζητείται, αφού τον μαχαίρωσε του έκοψε την καρωτίδα - το κυνήγησε οταν ο 23χρόνος προσπάθησε να απομακρυνθεί.
'Ομως λίγα μετρά πιο πέρα άφησε την τελευταία του πνοή, αιμόφυρτος, μπροστά στα μάτια έντρομων περαστικών. Το ΕΚΑΒ μετέφερε το θύμα στο νοσοκομείο που απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του αγρίου εγκλήματος διενεργεί η ασφάλεια Ηρακλείου.
''2810.gr'' Περισσότερα...

Παγκόσμια ημέρα κυνοκράνων σήμερα .

Για να αποτίσει φόρο τιμής σε όλους τους άνδρες και τις γυναίκες που συμμετέχουν στις ειρηνευτικές αποστολές του διεθνους οργανισμού ,καθιερώθηκε το 2οο2 απο τον ΟΗΕ ,η παγκόσμια ημέρα κυανοκράνων.

Καθιερώθηκε ακόμα για να τιμήσει την μνήμη όσων έχουν χάσει την ζωή τους υπερασπιζόμενοι τους σκοπούς της ειρήνης και εορτάζεται σαν σήμερα κάθε χρόνο . Περισσότερα...

Η Νύφη τη «κοπάνησε» με τον φίλο του γαμπρού λίγο πριν την δεξίωση!

Μια νύφη, στην Ιταλία, αφού ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης με τον καλό της λίγο πριν την γαμήλια δεξίωση την «κοπάνησε» με τον φίλο του άντρα της!

Ο 34-χρονος τραπεζικός υπάλληλος Andrea και η 30-χρονη υπάλληλος εταιρείας Sara γνωρίστηκαν πριν από δέκα μήνες και αφού ερωτεύτηκαν παράφορα αποφάσισαν να παντρευτούν. Στην τελετή παρευρέθηκαν τριάντα συγγενείς και φίλοι και αφού τράβηξαν και τις κλασικές αναμνηστικές φωτογραφίες η νύφη ζήτησε να πάει σπίτι να αλλάξει το νυφικό και να βάλει το φόρεμα της δεξίωσης!

Τη συνόδεψε ο φίλος του άντρα της οποίος οδηγούσε και το «νυφικό» αυτοκίνητο με αποστολή να την φέρει πίσω στην δεξίωση! Ο γαμπρός μαζί με τους καλεσμένους κατευθύνθηκε στη αίθουσα όπου θα γίνονταν η δεξίωση. Μιάμιση ώρα αργότερα και αφού δεν είχαν φανεί άρχισαν να τους καλούν στα κινητά τηλέφωνα που όμως ήταν κλειστά!
Τελικά μετά από δυο ώρες αγωνιώδους αναμονής η νύφη απάντησε στο τηλέφωνο και έδωσε την εξήγηση της: «Κατάλαβα πως έκανα ένα μεγάλο λάθος, Λυπάμαι πολύ αλλά η καρδιά μου ανήκει αλλού.»Ο γαμπρός έμεινε άναυδος αφού κατάλαβε πως ο φίλος του ήταν ο άνθρωπος που έκλεψε την καρδιά της γυναίκας που αγαπούσε!
Ο παρατημένος γαμπρός είπε πως σκοπεύει να ζητήσει αποζημίωση για υλικές και ηθικές βλάβες ενώ η νύφη και ο «οδηγός» πέταξαν για το δικό τους γαμήλιο ταξίδι στην Ελλάδα!

''Εθνος''


Περισσότερα...

Αυλαία σήμερα των πανελλαδικών στα Ενιαία Λύκεια

Στο μάθημα επιλογής «Αρχές Οικονομικής Θεωρίας» εξετάζονται οι μαθητές της Γ΄Λυκείου των Ενιαίων Λυκείων της χώρας.

Με αυτό το μάθημα ολοκληρώνεται σήμερα το πρόγραμμα των Πανελληνίων εξετάσεων για τους αποφοίτους Ενιαίων Λυκείων, ενώ από τις 27 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου θα διεξαχθούν οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων. Περισσότερα...

Ο καιρός σήμερα 29 / 5

Ε.Μ.Υ. Περισσότερα...

Ο Τύπος της Κρήτης σήμερα.


Περισσότερα...