Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

«Υποθέσεις» οι συζητήσεις περί νέων φόρων κατά τον Υφ.Οικονομικών απο τα Χανιά

«Yποθέσεις» χαρακτήρισε τα περί επιβολής νέων φόρων αμέσως μετά τις ευρωεκλογές, ο υφυπουργός Οικονομικών, Αθανάσιος Μπούρας, που επισκέφθηκε σήμερα τα Χανιά.
«Η οικονομική κρίση από αυτή την κυβέρνηση αντιμετωπίστηκε από την πρώτη στιγμή με πρόγραμμα και συνέπεια. Και πρέπει να πω ότι, συγκριτικά με άλλες χώρες, στη χώρα μας αντιμετωπίζο
υμε τα λιγότερα προβλήματα. Και θα αντιμετωπίζαμε ακόμα πιο λίγα, αν δεν είχαμε το τεράστιο χρέος από το οποίο πληρώνουμε μόνο για τόκους φέτος 12 δισ. ευρώ, όταν το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων είναι 8,8 δισ. ευρώ», τόνισε ο υφυπουργός και πρόσθεσε πως «η κυβέρνηση, παρά την κρίση, πήρε μέτρα, προκειμένου και την ανάπτυξη να βοηθήσει και τα οικονομικά δεδομένα να βελτιωθούν, αλλά και να διασφαλισθεί το κοινωνικό κράτος».
Ο υφυπουργός Οικονομικών προήδρευσε το πρωί σε σύσκεψη στα γραφεία του Οργα
νισμού Ανάπτυξης Δυτικής Κρήτης ΟΑΔΥΚ), στα Χανιά, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την πορεία υλοποίησης των συγχρηματοδοτουμένων έργων στο νομό, τόσο από το Γ΄ΚΠΣ, όσο και από Εθνικούς Πόρους.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σεραφείμ Τσόκας, οι βουλευτες Μανούσος Βολουδάκης, Στέλιος Νικηφοράκης και Μανώλης Σκουλάκης, ο νομάρχης Χανίων, Γρηγόρης Αρχοντάκης, δήμαρχοι και υπηρεσιακοί παράγοντες.
«Το σύνολο των προϋπολογισμών των παρεμβάσεών μας, σε αυτή την πενταετία, υπερβαίνει τα 2,5 δισ. ευρώ. Γίνεται έργο, θα γίνει κι άλλο. Δεν λύνονται όλα. Λύθηκαν πολλά και θα λυθούν ακόμα περισσότερα», είπε ο κ. Μπούρας και αναφέρθηκε στο πρόγραμμα για τους ορεινούς όγκους της Κρήτης. ΄΄ΑΠΕ΄΄

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου