Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

Βάλτο αγορι μου επιτελους !!

Περισσότερα...

Το αναποδο αυτοκινητο!!!!


Αν το δειτε μην εκπλαγειτε !! Περισσότερα...

Τραγωδια στο Φρε Αποκορωνου

Σε τραγωδια κατεληξε σημερα το πρω'ι', η προσπαθεια ενος 42χρονου φανοποιου, πατερα δυο παιδιων, να κοψει ενα βαρελι με τροχο, στο χωριο Φρε Αποκορωνου Χανιων. Στη προσπάθεια του αυτη,το βαρελι εξεραγη απο τα ευλεκτα υλικα που περιειχε, με ποτελεσμα τον θανασιμο τραυματισμο του ατυχου ανδρα. Περισσότερα...

Πυρκαγια σε μπαρ στα Χανια







Πυρκαγια ,απο αγνωστη μεχρι στιγμης αιτια , εκδηλωθηκε σημερα τα ξημερωματα ,σε μπαρ,στο κεντρο των Χανιων.Η επιχειρηση ,η οποια λειτουργουσε σε υπογειο καταστηματος ,υπεστη σημαντικες υλικες ζημιες
Περισσότερα...

Σοβαρός τραυματισμός μωρού με καυτό λάδι

Στην Αθήνα μεταφέρθηκε εσπευσμένα με αεροπλάνο C 130 χθες, τις πρωινές ώρες, ένα μωρό 14 μηνών που είχε σοβαρότατα εγκαύματα στο πρόσωπο και στο υπόλοιπο σώμα του.
Το κοριτσάκι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες "λούστηκε" με καυτό λάδι, καθώς βρισκόταν στην κουζίνα του σπιτιού του στη Νέα Χώρα.
Η σοβαρότητα της κατάστασης ήταν τέτοια που οδήγησε τους υπεύθυνους στην απόφαση να μεταφερθεί το μωρό στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.
"Είχαμε δυστυχώς ένα περιστατικό με ένα παιδί 14 μηνών, το οποίο έπαθε αρκετά, εκτεταμένα εγκαύματα υψηλού βαθμού επικινδυνότητας. Διεκομίστη στα έκτακτα περιστατικά και διαπιστώθηκε αμέσως ότι δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το περιστατικό στο νοσοκομείο μας γιατί τα εγκαύματα ήταν εκτεταμένα. Επικοινωνήσαμε με το Ηράκλειο αλλά ούτε αυτό μπορούσε να αντιμετωπίσει το περιστατικό. Έτσι οργανώθηκε αερογέφυρα με την Αθήνα. Ένα C 130 μετέφερε το παιδί που έγινε δεκτό στη μονάδα εγκαυμάτων του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού", δήλωσε ο υποδιοικητής του Νοσοκομείου Χανίων κ. Σταύρος Μαρινάκης. ΄΄Χανιωτικα νεα'' Περισσότερα...

Αγωνια για Κρητικο καπετανιο.

Κορυφώνεται η αγωνία για τους τρεις Έλληνες ναυτικούς του φορτηγού πλοίου «ΤΙΤΑΝ», που κατέλαβαν Σομαλοί πειρατές στον κόλπο του Άντεν. Στο πλοίο βρίσκεται 24μελές πλήρωμα, εκ των οποίων οι τρεις Έλληνες -ο 64χρονος πλοίαρχος, ο 63χρονος υποπλοίαρχος και ο α' μηχανικός, 61 ετών. Μάλιστα ο πλοίαρχος, ο κ. Νίκος Παπαδημητράκης είναι από τη Βιάννο και μόνιμος κάτοικος Ηρακλείου. Η ελληνική εταιρία ALBAMAR SHIPPING κάλεσε ειδικούς από την Αγγλία για να αναλάβουν τις διαπραγματεύσεις με τους πειρατές, οι οποίοι μέχρι τώρα, κατά τη συνήθη πρακτική τους, δεν έχουν επικοινωνήσει με την εταιρία. ''Η Τολμη'' Περισσότερα...

Ο Καιρος στα Χανια











Σάββατο

Καιρός αίθριος με υψηλές αραιές νεφώσεις, σε όλο τον νομό . Οι άνεμοι, θα πνέουν από Νότιες διευθύνσεις, ς μέτριοι . Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 08-16

Κυριακή

Καιρός νεφοσκεπής με βροχοπτώσεις σε όλο τον νομό Οι άνεμοι, θα πνέουν από Δυτικές διευθύνσεις, ισχυροί. Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 10-18C.




Πρόγνωση καιρού Ελλάδος (21/3/09)
Γράφει ο/η Νίκος Γκίκας
20.03.09
Ημέρα με κατά διαστήματα πολύ πυκνές χιονοπτώσεις ήταν χθες για το μεγαλύτερο τμήμα της δυτικής Μακεδονίας, αν και τα φαινόμενα περιορίστηκαν στα βορειότερα και βορειοανατολικότερα τμήματα της περιφέρειας σταδιακά. Χιόνισε επίσης ακόμα και σε χαμηλά υψόμετρα της Ηπείρου καθώς και της ανατολικής Μακεδονίας, αλλά σύντομα, οι χιονοπτώσεις - όπου εκδηλώθηκαν - περιορίστηκαν σε μεγαλύτερα υψόμετρα. Παράλληλα, βροχερός και κατά περιόδους έντονα βροχερός υπήρξε ο καιρός στην ΒΔ χώρα καθώς και σε περιοχές της ΒΑ χώρας, με τα φαινόμενα να ενισχύονται τις επόμενες ώρες. Ακολουθεί μια ημέρα πολύ έντονων καιρικών φαινομένων για πολλές περιοχές της επικράτειας, τόσο λόγω των βροχών / καταιγίδων όσο και των ισχυρών ανέμων που αναμένεται να φτάσουν και τα 9 μποφώρ. Οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν σε τμήματα της Δυτικής Μακεδονίας και σε ορεινές περιοχές της Ηπείρου. Meteorasis.


Η φορά των ανεμων.


Περισσότερα...

Τα ....αλλα Πρωτοσελιδα

http://news247.gr/Headlines.htm?sp=l53&sp=l-1

Περισσότερα...

Ο Τυπος της Κρητης σημερα



Περισσότερα...

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

Στις ευρωεκλογές κατέρχεται η «Δημοκρατική Αναγέννηση» του Στέλιου Παπαθεμελή
Στις ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου «κατεβαίνει» η «Δημοκρατική Αναγέννηση», το κόμμα του Στέλιου Παπαθεμελή, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος σε συνέντευξη Τύπου. Επισήμανε ότι στοχεύει στην υπεράσπιση των ελληνικών εθνικών θέσεων στα μείζονα θέματα κοινωνικής και εξωτερικής πολιτικής μέσα στο ευρωκοινοβούλιο.
Πηγη: in.gr Περισσότερα...

Τελευταιες τοπικες Ειδησεις.

  • Ελευθερος αφεθηκε σημερα το μεσημερι , μετα απο συμφωνη γνωμη εισαγγελεα και ανακριτη, ο ενας εκ των δυο συλληφθεντων,των αιματηρων γεγονοτων στα Περβολακια Κισαμου,Τζανης Μπονατακης. Ο δευτερος κατηγορουμενος κριθηκε προσωρινα προφυλακισμενος.
  • Ο Νομαρχης Χανιων Γρ.Αρχοντακης περιοδευσε σημερα στα εργα οδοποιιας, που γινονται στην παλαια εθνικη οδο απο τα Καμισιανα μεχρι το Καλαμακι .Το εργο ειναι συνολικου προυπολογισμου 6 εκατ.ευρω.
  • Ο αναπληρωτης υπουργος Εσωτερικων Χρ.Μαρκογιαννακης θα παρευρεθει αυριο Παρασκευη στη συνεδριαση του Δημ.Συμβουλιου Ελ.Βενιζελου, Χανιων.
  • Μεγαλη αντιπολεμικο συλλαλητηριο ,με τη συμμετοχη εκπροσωπων φορεων απο ολη την Κρητη και τελικο προορισμο τη Νατο'ι'κη βαση στο Ακρωτηρι Χανιων,θα πραγματοποιηθει το Σαββατο 4 Απριλιου.
Περισσότερα...

Ο Τυπος της Κρητης σημερα

Περισσότερα...

Ο Καιρος στα Χανια

ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ

Καιρός αίθριος με υψηλές αραιές νεφώσεις, σε όλο τον νομό . Οι άνεμοι, θα πνέουν από Βόρειες διευθύνσεις, ασθενείς έως μέτριοι . Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 08-14







Weather Forecast





ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Καιρός αίθριος με αραιές υψηλές νεφώσεις σε όλο τον νομό Οι άνεμοι, θα πνέουν από Δυτικές διευθύνσεις, ασθενείς έως μέτριοι. Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 10-16C.

Περισσότερα...

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

Πολυ πεσιμο...!

Περισσότερα...

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

http://news247.gr/Headlines.htm?sp=l53&sp=l-1

Περισσότερα...

ο κ. Χατζηγακης σε Χανια-Ηρακλειο.

Την ερχομενη Κυριακη στις 5μμ στο Ηρακλειο , θα πραγματοποιηθει τελικα , η πολυαναμενομενη συναντηση του υπουργου αγροτικης Αναπτυξης κ.Χατζηγακη με τις διοικησης των αγροτων των τεσσαρων νομων της Κρητης. Νωριτερα ο κ.Χατζηγακης θα παρευρεθει στο ετησιο μνημοσυνο στους ταφους των Βενιζελων στο Ακρωτηρι Χανιων. Περισσότερα...

Ο Τυπος της Κρητης σημερα

Περισσότερα...

Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

Κάρτα καυσαερίων και σε Χανια-Αρκαδία





Επεκτείνεται και σε άλλους νομούς της χώρας η εφαρμογή του μέτρου της Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων- Κ.Ε.Κ στα αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών Ευριπίδη Στυλιανίδη, το μέτρο αυτό θα εφαρμόζεται στο εξής και για τα αυτοκίνητα που έχουν ταξινομηθεί στους Νομούς Αρκαδίας και Χανίων.
Παράλληλα, το υπουργείο Μεταφορών προωθεί ρύθμιση για αλλαγή των όρων και των προϋποθέσεων βάσει των οποίων τα αυτοκίνητα που έχουν ταξινομηθεί στους Νομούς -Αιτωλοακαρνανίας, Μεσσηνίας, Γρεβενών, Ζακύνθου, Κέρκυρας, Κεφαλονιάς, Λευκάδας, Κυκλάδων, Σάμου και Λασιθίου θα εντάσσονται στο θεσμό της Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων.

Συγκεκριμένα, ενώ μέχρι σήμερα απαιτείται ένα συνεργείο για έλεγχο 3.000 οχημάτων, με τη νέα ρύθμιση σε κάθε συνεργείο ελέγχου θα αντιστοιχούν πλέον 6.000 οχήματα. Έτσι θα χρειάζεται πλέον μικρότερος αριθμός συνεργείων σε κάθε Νομό, προκειμένου να μην υπάρχει πρόβλημα στην ένταξη των Νομών αυτών στο θεσμό της Κ.Ε.Κ.



(Πηγή: ΑΠΕ) Περισσότερα...

Ωωωωωπς !


Συμβαινουν !! Περισσότερα...

rexona...

Περισσότερα...

Τελευταιες τοπικες Ειδησεις.

  • Εμπρησμος τα ξημερωματα στο υποκαταστημα της Εθνικης τραπεζας στα Κουνουπιδιανα Χανιων. Αγνωστοι περιελουσαν το χωρο με ευλεκτα υλικα, με αποτελεσμα το καταστημα,παρα την εγκαιρη επεμβαση της πυροσβεστικης, να υποστη σημαντικες ζημιες.
  • Προθεσμια για να απολογηθουν, πηραν σημερα ,απο τον ανακριτη Χανιων,οι δυο κατηγορουμενοι της αιματηρης συμπλοκης ,στα Περβολακια Κισαμου Χανιων.
  • Υπο την απειλη οπλου,αγνωστοι,ληστεψαν ψιλικατζιδικο, στα Πεζα Ηρακλειου.
  • Ετοιμοι για νεες κινητοποιησεις, δηλωνουν και οι αγροτες του Ν.Χανιων,εξω απο το μεγαρο Μαξιμου στην Αθηνα. Επιζητουν ,οπως και οι υπολοιποι Κρητες , να οριστει εως αυριο, ακριβη ημερομηνια, συναντησης τους , με τον υπουργο Αγροτικης Αναπτηξης.

Περισσότερα...

Ο Τυπος σημερα




Περισσότερα...

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

Πολυ καλοοο !

Περισσότερα...

Ωραιος ο Καλλιτεχνης !

Περισσότερα...

Ο Τυπος σημερα


Περισσότερα...

Ο Καιρος στα Χανια εως 21-3

Ημερομηνία Ώρα Θερμ/σία Υγρασία Διεύθ. ανέμου- Ένταση Καιρός - φαινόμενα







Πέμπτη
19/03/2009 20:00 12 °C 68% 3 Μποφόρ Δ ΚΑΘΑΡΟΣ
Παρασκευή
20/03/2009 02:00 12 °C 52% 5 Μποφόρ Δ ΚΑΘΑΡΟΣ
Παρασκευή
20/03/2009 08:00 11 °C 53% 4 Μποφόρ Δ ΚΑΘΑΡΟΣ
Παρασκευή
20/03/2009 14:00 17 °C 43% 5 Μποφόρ ΒΔ ΚΑΘΑΡΟΣ
Παρασκευή
20/03/2009 20:00 13 °C 49% 2 Μποφόρ ΝΔ ΚΑΘΑΡΟΣ
Σάββατο
21/03/2009 02:00 12 °C 58% 5 Μποφόρ ΝΔ ΚΑΘΑΡΟΣ
Σάββατο
21/03/2009 08:00 14 °C 62% 5 Μποφόρ N ΚΑΘΑΡΟΣ
Σάββατο
21/03/2009 14:00 22 °C 31% 5 Μποφόρ ΝΔ ΚΑΘΑΡΟΣ Περισσότερα...

Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

Πολυ γελιο !

Περισσότερα...