Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Ο νευρικός ρεπόρτερ !

Ο άνθρωπος “κόλλησε” και δεν μπόρεσε να πει όπως θα ήθελε την είδηση.
Δείτε την αντίδραση.



Περισσότερα...

Η Τζούλια σε δεύτερο βίντεο πορνό στο διαδίκτυο

Νέο αισθησιακό βίντεο με πρωταγωνίστρια τη Τζούλια Αλεξανδράτου κυκλοφόρησε το Σάββατο στο διαδίκτυο, μία μόλις εβδομάδα μετά το σάλο που προκάλεσε η κυκλοφορία του πρώτου.

Το νέο βίντεο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δείχνει ερασιτεχνικό σε σχέση με το προηγούμενο, το γεγονός όμως έχει σοκάρει το γνωστό μοντέλο – τραγουδίστρια. Το ίδιο δηλώνει στο ΣΤΑΡ και ο μάνατζερ της, αφήνοντας υπόνοιες ότι η Τζούλια και ο ίδιος ξέρουν ποιος ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο

Η Τζούλια ισχυρίζεται επίσης ότι για άλλη μία φορά κάποιοι υπέκλεψαν προσωπικές της στιγμές, κάτι που υποστηρίζει και ο μάνατζέρ της. «Αυτό που μας φοβίζει», είπε ο ίδιος στο ΣΤΑΡ, «επειδή ξέρουμε ποιος είναι και θα κινηθούμε νομικά εναντίον του, είναι ότι υπάρχει άλλες δύο ώρες υλικό από αυτό το πράγμα».

Το μοντέλο αφήνει να εννοηθεί ότι γνωρίζει πολύ καλά ποιος είναι ο κάτοχος του ροζ βίντεο, σε αντίθεση με τον πρωταγωνιστή του dvd που κυκλοφόρησε στα περίπτερα, για το οποίο υποστηρίζει συνεχώς ότι δε γνωρίζει την ταυτότητα του παρτενέρ της.

«Δεν θυμάμαι απολύτως τίποτα από εκείνη τη βραδιά» δήλωσε η Τζούλια Αλεξανδράτου στον δικηγόρο της Αλέξη Κούγια, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα Real News. Ωστόσο ο ιδιοκτήτης της εταιρίας παραγωγής, μέσω του δικηγόρου του επιμένει ότι όλα έγιναν με τη συγκατάθεση του μοντέλου, ενώ όπως αποκάλυψε πρώτο το ΣΤΑΡ, την Παρασκευή, εκπρόσωπος της εταιρίας προσκόμισε για δεύτερη φορά το ιδιωτικό συμφωνητικό στην Yπηρεσία Eιδικών Eλέγχων.

star.gr
Περισσότερα...

Τα κυριακάτικα πρωτοσέλιδα 14-03-10 σε βίντεο



enimerwsi.com/


Περισσότερα...

Η Τζούλια και το πηγάδι..



trelokouneli.blogspot.com


Περισσότερα...

Χαρτονόμισμα $1 εκατ. κατέσχεσαν τελωνειακοί

Τελωνειακοί υπάλληλοι στο αεροδρόμιο της Σόφιας,κατέσχεσαν χαρτονόμισμα με ονομαστική αξία ενός εκατομμυρίου δολαρίων.
Το χαρτονόμισμα τυπώθηκε το 1923.

Βρέθηκε ανάμεσα σε έγγραφα σε πακέτο που επρόκειτο να αποσταλεί με υπηρεσία ταχυμεταφορών από τη Βουλγαρία στην Ισπανία,

Σε άλλο πακέτο που κατασχέθηκε στο αεροδρόμιο της Σόφιας, οι τελωνειακοί υπάλληλοι βρήκαν μία συσκευή υποκλοπής πιστωτικών καρτών.

Το συγκεκριμένο πακέτο επρόκειτο να σταλεί από τη Βουλγαρία στις ΗΠΑ.
Περισσότερα...

ΡΕΘΥΜΝΟ:"Αιώνιο" ντέρμπι στον τελικό του Κυπέλλου Βόλε'ι' γυναικών

Ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα με 3-0 τον Πανελλήνιο στον δεύτερο ημιτελικό του final-4 του Κυπέλλου γυναικών, που διεξάγεται στο Ρέθυμνο.

Η πρόκριση των "πρασίνων" θα τις φέρει αντιμέτωπες για πρώτη φορά σε τελικό Κυπέλλου (14/03, 19:00) με τον "αιώνιο" αντίπαλο Ολυμπιακό, που νωρίτερα είχε επικρατήσει του Ηρακλή, επίσης με 3-0 σετ.

Η ομάδα του Τάκη Φλώρου ήταν με διαφορά καλύτερη από τον Πανελλήνιο, από τον οποίο ξεχώρισε μόνο η "συνήθης ύποπτη" Σερίσα Λίβινγκστον, με 19 πόντους.
Τη διαφορά για τις νικήτριες έκανε η Μπριζίτε Μόλναρ με 14 πόντους, ενώ πολύτιμη βοήθεια προσέφερε και η Μαρία Χατζηνικολάου με 10.

Τα σετ: 17-25, 14-25, 16-25


Περισσότερα...

ΗΡΑΚΛΕΙΟ-All Star Game:Κέρδισαν οι «μικροί»

Αν και χρειάστηκε η συνδρομή των... «μεγάλων δυνάμεων», δηλαδή του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη και της γραμματείας που μέτρησε... τετράποντο το δίποντο του Κώστα Παπανικολάου, οι «μικροί» (U20) νίκησαν, 91-89, τους «μεγάλους» (U22), στον αγώνα των Ελπίδων του 18ου All Star Game που φέτος διοργανώθηκε με ηλικιακά κριτήρια αντί τοπικά -δηλαδή Βορρά, Νότου- όπως ίσχυε τα τελευταία χρόνια.

Τα αστέρια του μέλλοντος πρόσφεραν υψηλό θέαμα και τρελές πλάκες στους φιλάθλους, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο «ΔΥΟ ΑΟΡΑΚΙΑ» της Νέας Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο Κρήτης, που άνοιξε σήμερα για πρώτη φορά τις πύλες του στο κοινό.

Τα δεκάλεπτα: 29-25, 54-35, 67-63, 89-91
Περισσότερα...

Χωρίς ουσία ο Ολυμπιακός "αποχαιρετάει" το πρωτάθλημα.

Νευρικός και χωρίς πολύ όρεξη για μπάλα ,κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού ΠΑΣ Γιάννινα και να μείνει στο 2-2 στο Καρα'ι'σκάκη, με αποτέλεσμα να "αποχαιρετήσει" το πρωτάθλημα.
Δύο αυτογκόλ από Αβραάμ Παπαδόπουλο και Μέλμπεργκ, ένας εκπληκτικός Ζαφειρόπουλος και η τύχη που μάλλον κατάγεται από τα Γιάννινα, ήταν οι αιτίες του 2-2 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΣ. Αποδοκιμασίες και Ερνέστο Βαλβέρδε από τους φίλους των Πειραιωτών που βλέπουν πως το πρωτάθλημα κακά τα ψέματα χάθηκε.
Το παιχνίδι Ατρόμητος-Ηρακλής άνοιξε την αγωνιστική με τους Περιστεριώτες να κερδίζουν με 2-1 τον Γηραιό.
Η ΑΕΚ πέρασε εύκολο απόγευμα στο ΟΑΚΑ κερδίζοντας την Καβάλα με 3-0.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 25 αγώνες)


1.
Παναθηναϊκός 58
2.
ΠΑΟΚ 56
3.
Ολυμπιακός 54 -26αγ.
4.
ΑΕΚ 45 -26αγ.
5.
'Αρης 39
6.
Καβάλα 37 -26αγ.
7.
Ατρόμητος 35 -26αγ.
8.
Πανιώνιος 31
-.
Ηρακλής 31 -26αγ.
10.
Αστέρας Τρίπολης 30
-.
Εργοτέλης 30
12.
Λάρισα 27
13.
Ξάνθη 25
-.
ΠΑΣ Γιάννινα 25 -26αγ.
15.
Λεβαδειακός 24
16.
Πανθρακικός 12


Περισσότερα...

"Κατορθώματα".....




Περισσότερα...

ΚΡΗΤΗ:Με επιτυχία διεξήχθη το σεμινάριο προπονητών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Ηράκλειο,στο περιθώριο του All Star Game ,σεμινάριο προπονητών, το οποίο διοργάνωσε ο ΣΕΠΚ. Το Πνευματικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου φιλοξένησε την εκδήλωση, στην οποία ομιλητές ήταν ο Δημήτρης Πρίφτης και ο Νίκος Λινάρδος.
Ο βοηθός του Γιώργου Μπαρτζώκα στο Μαρούσι, Νίκος Λινάρδος είχε ως θέμα: "Προπόνηση ψηλών παικτών: τεχνική και τακτική"

Αναφερόμενος στο σεμινάριο τόνισε: "Παρότι η οργάνωση του σεμιναρίου έγινε πολύ γρήγορα ανταποκριθήκαμε όσο μπορούσαμε απέναντι στους προπονητές της Κρήτης.


Η Κρήτη έχει δείξει την αγάπη της για το μπάσκετ και μπορεί να μην έχει ομάδα στην Α1, αλλά θα έρθει η εποχή που θα ξεκινήσει η παραγοντική διαδικασία και θα βγάλει παίκτες γιατί γίνεται πολύ καλή δουλειά στα τμήματα υποδομής. Τα παιδιά που πήραν μέρος στο σεμινάριο δείχνουν ότι γίνεται σε βάθος δουλειά και στόχος της Κρήτης θα πρέπει να είναι να οργανωθεί ώστε να δούμε τουλάχιστον δύο ισχυρές ομάδες που θα διεκδικήσουν άνοδο στην Α1. Υπάρχει και το νέο γήπεδο που αποτελεί πόλο έλξης".

Περισσότερα...

Η μεγαλύτερη φωτογραφία του κόσμου 26 δισεκατομμύρια pixels !!

Περισσότερα από 26 δισεκατομμύρια pixels «συνθέτουν» την πανοραμική φωτογραφία του Αρνό Φρις, ο οποίος κατέρριψε κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Το «Παρίσι σε 26 gigapixels» όπως ονομάζει το project του, πρόκειται για μια συρραφή περισσότερων από 2000 φωτογραφιών της Γαλλικής πρωτεύουσας.

Η πανοραμική φωτογραφία των Παρισίων, δίνει τη δυνατότητα για μια γνωριμία σε απόσταση αναπνοής με την πόλη του φωτός. Χρησιμοποιώντας απλώς το πληκτρολόγιο ο οποιοσδήποτε μπορεί να πλοηγηθεί ψηφιακά στο Παρίσι, να επιλέξει συγκεκριμένα «quartiers» και «banlieues» και να δει τις πληροφορίες για μερικά από τα διασημότερα τουριστικά αξιοθέατα της Πόλης.



Περισσότερα...

ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ

Εγώ παρέα με γιατρό
και με παπά δεν κάνω
ο ένας θέλει να πονώ
κι ο άλλος να ποθάνω.
--------------------------

Να συμπαθάς το φίλο σου
με όλα του τα χούγια
σαν το ζευγά που αγαπά
όσα κι αν έχει βούγια.
------------------------

Σκνίπα θα γίνω και θα ΄ρθώ,
στην κάμαρα που μένεις,
να σε τζιμπώ να τρώγεσαι,
ύπνο να μην χορταίνεις.


Περισσότερα...

ΧΑΝΙΑ:Ένοπλη ληστεία σε μίνι μάρκετ στο Βλητέ

Δεν έχουν τελειωμό οι ληστείες στα Χανιά.
Ένα φαινόμενο της εποχής μας ,με ανησυχητικές διαστάσεις .

Χθες βράδυ ένοπλος ,εισήλθε σε μίνι μάρκετ που βρίσκεται στο μπόουλιγκ στο Βλητέ και με την απειλή όπλου πήρε από το ταμείο περίπου 1000 ευρώ.

Ατάραχος οδηγήθηκε προς την έξοδο όπου ανέβηκε σε μηχανή συνεργού του και εξαφανίστηκαν.


Περισσότερα...

Πρώτοι και στο σεξ στο.... πανεπιστήμιο του Cambridge!!

Καλό το διάβασμα και τα πτυχία, αλλά το sex είναι καλύτερο! Κάπως έτσι φαίνεται ότι σκέφτονται οι σπουδαστές του κορυφαίου πανεπιστημίου του Cambridge στη Μεγάλη Βρετανία, που σύμφωνα με έρευνα, οι μισοί κάνουν sex με τουλάχιστον δύο διαφορετικούς συντρόφους την εβδομάδα!
Αυτό δεν είναι πανεπιστήμιο! Εκεί μέσα γίνονται... ''τα Σόδομα και τα Γόμορα!'', που θα έλεγε και η Σαμπφώ Νοταρά. Σύμφωνα με την έρευνα, που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα των φοιτητών ''The Tab'', το 20% των σπουδαστών κάνουν sex καθημερινά (μα καθόλου δε διαβάζουν αυτά τα παιδιά;!) και το 59% τουλάχιστον μια φορά τη βδομάδα. Και μη φανταστείτε ότι έχουν σταθερό/ή ερωτικό σύντροφο...

Τους αλλάζουν σαν τα πουκάμισα, προφανώς για να μην πλήττουν... Περισσότεροι από τους μισούς φοιτητές δηλώνουν ότι έχουν κάνει one night sex, 40% των ομοφυλόφιλ
ων φοιτητών κάνουν sex με τρεις διαφορετικούς συντρόφους την εβδομάδα και περισσότεροι απο 25% κάνουν one night stand τουλάχιστον μια φορά τον μήνα...
Φυσικά υπάρχουν και οι... ηθικοί. Το 12% δηλώνουν ''παρθένοι'' και το 7% ότι έχουν κάνει sex μόνο μια φορά τον τελευταίο χρόνο. Αυτά είναι παιδιά! Διαβάζουν, φιλοσοφούν, μορφώνονται... Οι άλλοι πια... τόσο ασυγκράτητοι;!
Σας αφήνω τώρα, φεύγω για Cambridge για... διάβασμα!!!

nooz.gr
Περισσότερα...

ΗΡΑΚΛΕΙΟ-18o All Star Game -Μπάσκετ με καρότσι: Θησέας-Μινώταυρος 60-49

Στον αγώνα ALL STAR GAME BASKET με Καρότσι ο Θησέας επικράτησε 60-49 του Μινώταυρου (ημίχρονο 30-34), αναμέτρηση με την οποία "άνοιξε" η αυλαία της γιορτής του μπάσκετ στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Με τον συγκεκριμένο αγώνα εγκαινιάστηκε και το Νέο κλειστό γήπεδο "Δύο Αοράκια" του Δήμου Ν. Αλικαρνασσού που φιλοξενεί το 18ο All Star Game.
Τα δεκάλεπτα: 18-13, 30-34, 50-43, 60-49 Στον διαγωνισμό τριπόντων, νικητής αναδείχτηκε ο...

...Δημήτρης Βάσσης του Μινώταυρου, καθώς ευστόχησε σε 8 τρίποντα έναντι 6 του 'Αγγελου Διμπιτούζη του Θησέα.
Ο Γιώργος Μακρής του Θησέα αναδείχθηκε MVP του αγώνα.
Την απονομή έκανε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστώνς (ΠΣΑΚ) Λάζαρος Παπαδόπουλος στο κέντρο του γηπέδου.
Διαιτητές: Παυλόπουλος, Λέμης, Αρτεμάκη ΘΗΣΕΑΣ (Χατζούδη): Ράσα 11, Χατζηδημητρίου, Σπυρολάρης 4, Τριανταφύλλου 4, Διμπιτούζης, Κιουπρούλης 6, Πλεξίδας 6, Χρυσοβέργης, Μιχαήλου, Καρατζιάς 2, Μακρής 27.
ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ (Κοντός): Πετράκης 4, Χαμάντι 4, Βάσσης 30 (2), Στυλιανακάκης, Τσιονάρας, Κουνιάς, Παππάς 4, Σκορδύλης, Γιώρας 7

Περισσότερα...

Η λέσχη των... χάκερς

Στη συνείδηση του κόσμου η λέξη "χάκερ" παραπέμπει σε ανθρώπους που κάνουν κάτι παράνομο και σκοτεινό μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών με σκοπό το κέρδος.
Τώρα όμως θα σας αποκαλύψουμε και την άλλη πλευρά τους.
Πρόκειται για την λέσχη των νόμιμων χάκερ που εδρεύει στο Βερολίνο και αριθμεί 2700 μέλη.

Όπως λένε, οι χάκερ είναι άνθρωποι που χειρίζονται δημιουργικά τους υπολογιστές και κυρίως βρίσκουν διαφορετικούς δρόμους απο εκείνους που σχεδίασαν οι εφευρέτες των συστημάτων.


Μάλιστα φροντίζουν να το αποδεικνύουν ε
μπράκτως αφου τα μέλη της λέσχης CCC (Chaos Computer Club) έχουν εκπομπές σε ραδιοφωνικούς σταθμούς , συμβουλεύουν πολιτικούς και κόμματα κατά την σύνταξη νομοσχεδίων που αφορούν στον τομέα των υπολογιστών και λειτουργούν ως ανεξάρτητοι πραγματογνώμονες σε δικαστικές διαμάχες.


star.gr

Περισσότερα...

“Νοσεί” το Νοσοκομείο Χανίων. Από αύριο μένει χωρίς εφημερεύοντες γιατρούς

“Νοσεί” το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων αφού απο αύριο, Κυριακή, μένει χωρίς εφημερεύοντες γιατρούς, γενικούς χειρουργούς και νευροχειρουργούς. Οπως αποφάσισαν χθες οι γιατροί που πραγματοποίησαν γενική συνέλευση, χειρουργικά και νευροχειρουργικά περιστατικά δεν θα αντιμετωπίζονται στο Νοσοκομείο Χανίων, γι’ αυτό όσοι έχουν πρόβλημα θα πρέπει να απευθύνονται σε άλλα Νοσοκομεία της Κρήτης!
Μάλιστα από την Δευτέρα προοδευτικά και άλλες κλινικές του νοσοκομείου θα βγαίνουν εκτός εφημερίας με αποτέλεσμα πολλές ανθρώπινες ζωές να διατρέχουν κίνδυνο.

Επιπλέον, οι γιατροί του Νοσοκομείου προχωρούν από την ερχόμενη Τετάρτη 16 Μαρτίου σε επίσχεση εργασίας. Κατά τη γενική τους συνέλευση που πραγματοποιήθηκε χθες, αποφάσισαν ειδικότερα: πλήρη αποχή από τα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, τα τακτικά χειρουργεία και την διενέργεια εξετάσεων, επ’ αόριστον και μέχρι την καταβολή στο ακέραιο των οφειλομένων από εφημερίες Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου – Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν, ενημερώνουν τους πολίτες να μην προσέρχονται στο Νοσοκομείο Χανίων για προγραμματισμένα ραντεβού και χειρουργεία.
Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ ν. Χανίων:
"1. Η γενική συνέλευση των Ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων απεφάσισε με συντριπτική πλειοψηφία επίσχεση εργασίας από την Τετάρτη 16/3/2010 (πλήρης αποχή από τακτικά εξωτερικά ιατρεία, τακτικά χειρουργεία και διενέργεια εξετάσεων) επ’ αόριστον και μέχρι την καταβολή στο ακέραιο των οφειλομένων από εφημερίες Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου – Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου. Παρακαλούνται οι πολίτες να μην προσέρχονται στο Νοσοκομείο Χανίων για προγραμματισμένα ραντεβού και χειρουργεία.
2. Και σημαντικότερο:
Λόγω παντελούς αδιαφορίας της Ηγεσίας του υπουργείου Υγείας και της Ελληνικής κυβέρνησης από αύριο Κυριακή 13/3/2010 δεν εφημερεύουν Γενικοί Χειρουργοί και Νευροχειρουργοί στο νοσοκομείο Χανίων.
Ενημερώνονται το ΕΚΑΒ, οι πολίτες, καθώς και οι πολιτικές αρχές του Νομού ότι Χειρουργικά και Νευροχειρουργικά περιστατικά δεν θα αντιμετωπίζονται στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων και θα πρέπει να κατευθύνονται και να απευθύνονται σε άλλα Νοσοκομεία της Κρήτης. Το λόγο οι πολίτες των Χανίων θα πρέπει να τον ζητήσουν από τους τοπικούς Βουλευτάς και από την Ελληνική Κυβέρνηση".
Επίσης επισημαίνεται ότι: "Οι γιατροί αυτοί έχουν πραγματοποιήσει μέχρι και σήμερα τις 4 εφημερίες τους για το μήνα Μάρτιο όπως ο νόμος ορίζει και προειδοποιούν ότι όποιος επιχειρήσει να τους υποχρεώσει να πραγματοποιήσουν παράνομα εφημερίες θα μηνυθεί για παράβαση καθήκοντος και εξαναγκασμό σε παράνομες πράξεις. Από την Δευτέρα προοδευτικά και άλλες κλινικές του νοσοκομείου θα βγαίνουν εκτός εφημερίας για τον ίδιο λόγο, οπότε εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς τον κίνδυνο τον οποίο διατρέχουν ανθρώπινες ζωές".

Της Ελένης Φουντουλάκη- Χανιώτικα Νέα
Περισσότερα...

ΚΡΗΤΙΚΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ




Περισσότερα...

Επανάσταση στις θαλάσσιες συγκοινωνίες: Πειραιάς - Kρήτη σε μιάμιση ώρα!


Tαξίδια σε χαμηλό ύψος με ταχύτητα μεγαλύτερη των 200 χιλιομέτρων την ώρα υπόσχεται το νέο μέσο που ίσως και να εμφανιστεί στις ελληνικές θάλασσες το 2011
Πειραιάς - Kρήτη σε μιάμιση ώρα!
H επανάσταση στις θαλάσσιες συγκοινωνίες λέγεται Ηoverwing.
Σε 1 ώρα και 36 λεπτά από τον Πειραιά στο Ηράκλειο; Και όμως! Τόσο θα διαρκούν στα τέλη του 2011 τα ταξίδια προς την Κρήτη με τα ιπτάμενα πλοία! Οι επιβάτες των σκαφών αυτών θα ταξιδεύουν με ταχύτητα άνω των 200 χιλιομέτρων την ώρα, «πετώντας» σε ύψος έως και 12 μέτρα πάνω από το κύμα!

Την επανάσταση στις θαλάσσιες μεταφορές, αλλά και τις αερομεταφορές προς τα ελληνικά νησιά, φιλοδοξούν να κάνουν....

Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της μίσθωσης τουριστικών σκαφών, οι οποίοι σχεδιάζουν να φέρουν στη χώρα μας τα πρώτα... ιπτάμενα πλοία!

Πρόκειται για τα υπερσύγχρονης τεχνολογίας σκάφη, που είναι παγκοσμίως γνωστά ως «WIG», τα οποία προσφέρουν θαλάσσιες μεταφορές με την ποιότητα των αεροπορικών μεταφορών! Τα πλοία αυτά μοιάζουν μεν με αεροπλάνα, αλλά η λειτουργία τους βασίζεται στο διεθνώς αποκαλούμενο «φαινόμενο επίδρασης επιφάνειας» (wing in ground effect - WIG). Τρία από τα σκάφη αυτά, με την ονομασία «Hoverwing 80», θα ναυπηγηθούν στη Γερμανία και μέσα στα ερχόμενα χρόνια αναμένεται να ανεβάσουν στα ύψη το θερμόμετρο του ανταγωνισμού στις ελληνικές θάλασσες.

Φθηνό εισιτήριο. Στα συγκριτικά πλεονεκτήματα των σκαφών αυτών, που θα μεταφέρουν 80 επιβάτες το καθένα, περιλαμβάνονται η ταχύτητα, η άνεση, η ασφάλεια και η τήρηση με ακρίβεια λεπτού των χρόνων άφιξης και αναχώρησης. Όλα αυτά θα προσφέρονται στην τιμή του εισιτηρίου ενός πλοίου!

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της εταιρείας Flightboat Hellas (είναι αντιπρόσωπος των σκαφών αυτών στην Ελλάδα) κ. Παναγιώτη Ζάγκλη, τα πρώτα τρία σκάφη θα ναυπηγηθούν στο Αμβούργο από την εταιρεία Hoverwing GmbH. «Καταφέραμε να επιτύχουμε τη χρηματοδότηση των πρώτων τριών σκαφών Hoverwing 80 από γερμανική ναυτιλιακή εταιρεία. Στη συνέχεια τα σκάφη θα ναυλωθούν σε ελληνική εταιρεία με επικεφαλής τον κ. Γκιόλμαν». Τα σκάφη Hoverwing 80 θα έχουν γερμανική σημαία και πληρώματα, ενώ το πρώτο αναμένεται στην Ελλάδα ίσως στο τέλος του 2011.

Στην Ελλάδα, την τεχνική υποστήριξη των σκαφών Hoverwing έχει αναλάβει η εταιρεία JOIN Ltd (με έδρα την ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη στο Πέραμα), ενώ συζητείται το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί και δεύτερη γραμμή παραγωγής Hoverwing από την ίδια τη JOIN Ltd στη χώρα μας.

Τεχνικά χαρακτηριστικά. Μπορεί η εμφάνιση και το σχήμα ενός Hoverwing να «μπερδεύουν» τον επιβάτη, όμως το σκάφος ανήκει στην κατηγορία των πλοίων και δεν πρόκειται για αεροπλάνο ή υδροπλάνο. ’λλωστε, από το 2002, τα σκάφη «φαινομένου επίδρασης επιφάνειας» ταξινομήθηκαν ως πλοία από τον Διεθνή Οργανισμό Ναυτιλίας (ΙΜΟ) και τον Διεθνή Οργανισμό Πολιτικής Αεροπορίας (ICAO).

Κατασκευάζονται με ειδικές προδιαγραφές ασφαλείας, ώστε να αναπτύσσουν πολύ μεγάλες ταχύτητες (έως 112 Κόμβους ή 207 χλμ. / ώρα), η ακτίνα δράσης τους φτάνει τα 800 χιλιόμετρα, ενώ δεν επηρεάζονται καθόλου από τον κυματισμό.

news24gr.blogspot.com
Περισσότερα...

Η διεθνής αναγνώριση της Τζούλιας!

Αυτά είναι μεγαλεία για τη Τζούλια! Μέχρι και το Spiegel ασχολήθηκε μαζί της και με το… «συγκλονιστικό» της δράμα με το καυτό dvd που… «εν αγνοία» της κάποιοι θρασύτατοι κρέμασαν στα περίπτερα.
Προσθήκη  εικόνας
Οι Γερμανοί φαίνεται ότι άφησαν στην άκρη τις περιπέτειες της ελληνικής οικονομίας και είπαν να ασχοληθούν με τις περιπέτειες της… Τζούλιας. Μάλιστα ο Γερμανός δημοσιογράφος, ερωτώμενος για το αντικείμενο του ρεπορτάζ του είπε ότι είναι το πορτρέτο της ελληνικής κοινωνίας εν μέσω της οικονομικής κρίσης.

Οϊμέ!!! Είναι η Τζούλια αντιπροσωπευτικό δείγμα της ελληνικής κοινωνίας; Αν υποψιαστώ ότι οι Γερμανοί γράψουν πω εν μέσω κρίσης οι Έλληνες το έριξαν στα… ροζ dvd θα πεθάααανωωω!!!!

Παρόλ’ αυτά, η Τζούλια βρήκε ευκαιρία να πει και πάλι τον πόνο της και αυτή τη φορά όχι στα μέσα της… «Ψωροκώσταινας», που το έχουν μάθει νεράκι άλλωστε το ποίημα, αλλά σε μέσα διεθνούς κύρους, όπως το Spiegel.

Και είπε πάλι για τον κακό άνδρα που την παραπλάνησε, που την έριξε στο κρεβάτι, την έπεισε να τραβήξουν με κάμερα τις ερωτικές τους στιγμές και μετά χωρίς να τη ρωτήσει πήγε και δημοσίευσε τις στιγμές αυτές σε όλο το πανελλήνιο!!!

Όταν ρωτήθηκε δε από το δημοσιογράφο ποια είναι η δουλειά της, ε τότε η Τζούλια και ο… «μανατζερ» Φουρθιώτης έδωσαν ρέστα. «Η απόλυτη ελληνίδα τραγουδίστρια», είπε ο… Μένιος. «Η ομορφότερη γυναίκα της χώρας», πρόσθεσε και άφησε το Γερμανό να χαζεύει τα κάλλη της Τζούλιας.

Άντε βρε και εις ανώτερα. Την επόμενη φορά στο… CNN!


star.gr

Περισσότερα...

ΗΡΑΚΛΕΙΟ:Ήρθαν τα πρώτα τσάρτερ

Tο πρώτο τσάρτερ τουριστών για το 2010 έφτασε στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, σηματοδοτώντας την έναρξη της φετινής τουριστικής περιόδου.

Παρούσα στο καλωσόρισμα των Γάλλων τουριστών ήταν η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηρακλείου με τον εντεταλμένο νομαρχιακό σύμβουλο σε θέματα τουρισμού κ. Δημήτρη Χρονάκη να τους υποδέχεται και να τους εύχεται καλή παραμονή στο Νομό και στο νησί.


ο πρόεδρος της ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ηρακλείου Νικηφόρος Λαμπρινός, επισημαίνει ότι πρόκειται για μία πολύ καλή προσπάθεια, η οποία, όμως, θα αποδώσει οφέλη στο πέρασμα του χρόνου.
Περισσότερα...

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ αυριανών Κυριακάτικων Αθηνα'ι'κών Εφημερίδων







Περισσότερα...

Θανατηφόρο τροχαίο 23χρονου μοτοσυκλετιστή στο Ηράκλειο

Με το αίμα ενός νεαρού βάφτηκε και πάλι η άσφαλτος στο Ηράκλειο.
Σήμερα τα ξημερώματα ,μηχανή που οδηγούσε 23χρονος φοιτητής ,σε δρόμο καρμανιόλα επί της Λεωφόρου Κνωσσού ,για άγνωστη αιτία ,ξέφυγε από την πορεία της και προσέκρουσε σε φανάρι.

Ασθενοφόρο που έφθασε στο σημείο παρέλαβε τον νεαρό ,οι άνδρες του οποίου ομως δεν μπόρεσαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ,καθώς άφηνε την τελευταία του πνοή.


Περισσότερα...

TV-Δορυφορική: ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ

Σάββατο, 13 Μαρτίου
16:45 ΣΚΑΪ SUPERLEAGUE: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ -
18:00 ΕΤ1 ALL STAR GAME ΑΦΗΒΩΝ -
19:00 CONN-X SPORTS 1 PRIMERA DIVISION: ΧΕΤΑΦΕ - ΜΑΓΙΟΡΚΑ -
19:00 NET SUPERLEAGUE: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ -
19:00 NOVASPORTS 1 SUPERLEAGUE: ΑΕΚ - ΚΑΒΑΛΑ -
19:00 Sport + ΜΠΑΣΚΕΤ ΙΣΠΑΝΙΑ: ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΡΕΑΛ -
19:30 NOVASPORTS 2 PREMIER LEAGUE: ΧΑΛ - ΑΡΣΕΝΑΛ

19:30 CONN-X BUNDESLIGA: ΜΠΑΓΕΡΝ - ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ -
20:00 NOVASPORTS 3 LIQUE 1: ΜΟΝΑΚΟ - ΜΠΟΡΝΤΟ -
21:00 CONN-X PRIMERA DIVISION: ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ -
21:00 CONN-X SERIE A: ΝΑΠΟΛΙ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ -
22:00 NOVASPORTS 2 LIQUE 1: ΛΙΟΝ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ -
23:00 ΣΚΑΪ PRIMERA DIVISION: ΣΕΒΙΛΛΗ - ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ
Περισσότερα...

30χρονος ομολόγησε τις ληστείες σε φαρμακείο και στην ΑNΕΚ στη Σούδα

Στο δόκανο των αστυνομικών αρχών των Χανίων,έπεσε χθες βράδυ ένας Έλληνας 30 χρόνων ,μόνιμος κάτοικος Αθηνών ,μετά από ενοπλη ληστεία που διεπραξε σε φαρμακείο της Σούδας. Λίγο πριν τις 9 μμ εισήλθε σε φαρμακείο της περιοχής και με την απειλή όπλου ,απέσπασε από το ταμείο το ποσό των 700 ευρώ.

Η κινητοποίηση της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και του αστυνομικού τμήματος Σούδας ήταν άμεση,καθώς δύο ώρες μετά συνελήφθη.



Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι που διέμενε προσωρινά ,βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα όπλο και φυσίγγια.
Ο δράστης κατά την προανάκριση ομολόγησε την πράξη του ,όπως και την ληστεία στο πρακτορείο της ΑΝΕΚ στη Σούδα το απόγευμα της 4ης Μαρτίου.

Θυμίζουμε ότι ο άγνωστος τότε δράστης είχε αφαιρέσει από την υπάλληλο με την απειλή όπλου το ποσό των 280 ευρώ .
Περισσότερα...

Κάντε σεξ και μετά τα 70 σας!

Αν προσδοκάτε να βάζετε «φωτιά» στο κρεβάτι σας ακόμα κι όταν πατήσετε τα ογδόντα, τότε ποντάρετε από τώρα στη συστηματική άσκηση. Νέα έρευνα έδειξε ότι όσοι διατηρούνται σωματικά δραστήριοι και υγιείς εκδηλώνουν σεξουαλικό ενδιαφέρον ακόμα και στις πιο προχωρημένες ηλικίες, ενώ αντιθέτως όσοι γίνονται έρμαια της καθιστικής ζωής βγαίνουν από τη σεξουαλική αρένα είκοσι χρόνια νωρίτερα!
Συγκεκριμένα, ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Σικάγου, που εξέτασαν τη σεξουαλική ζωή 6.000 αντρών και γυναικών ηλικίας 25 έως 85 ετών, διαπίστωσαν ότι όσοι διατηρούνταν σε καλή φόρμα είχαν περισσότερες πιθανότητες να απολαμβάνουν συχνό σεξ -μία ή περισσότερες φορές τη βδομάδα- ενώ ανέφεραν και καλύτερη ποιότητα στις ερωτικές επαφές τους.


Σε γενικές γραμμές διαπιστώθηκε ότι οι άντρες ενδιαφέρονται περισσότερο για το σεξ στις προχωρημένες ηλικίες σε σχέση με τις γυναίκες και εμφανίζονται να το απολαμβάνουν και περισσότερο.

Την ίδια στιγμή, μία άλλη έρευνα που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση «British Medical Journal» έδειξε ότι παράταση στη διάρκεια της σεξουαλικής ζωής έχουν προσφέρει τα τελευταία χρόνια το βελτιωμένο σύστημα υγείας και τα φαρμακευτικά βοηθήματα, όπως το περίφημο Viagra. Οι επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Τέξας διαπίστωσαν ότι η πρόοδος της επιστήμης έχει εξασφαλίσει τη σημερινή εποχή υγιή σεξουαλική δραστηριότητα μέχρι την ηλικία των 65 ετών (ενώ παλιότερα θεωρούταν εξασφαλισμένη μέχρι την ηλικία των 55 ετών). Αξίζει να σημειωθεί ακόμα ότι σεξουαλικά ενεργό παρουσιάστηκε και το 40% των ατόμων ηλικίας 75 έως 85 ετών.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και μια νέα έρευνα σε σχέση με τις ερωτικές προτιμήσεις των αντρών όταν αυτοί βρίσκονται υπό συνθήκες στρες. Οπως παρατήρησαν Γερμανοί ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Τρίερ, που μελέτησαν την ψυχολογία της σεξουαλικής έλξης, τα γούστα των αντρών αλλάζουν όταν είναι στρεσαρισμένοι. Ενώ δηλαδή συνήθως έλκονται από γυναίκες που έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά προσώπου με τα δικά τους, υπό συνθήκες στρες διευρύνονται οι προτιμήσεις τους.

Espressonews.gr

Περισσότερα...

ΡΕΘΥΜΝΟ:12 συλλήψεις οπαδών του ΟΣΦΠ

Έτοιμοι για πόλεμο φαίνεται πως έχουν κατέβει οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο Ρέθυμνο. Σε έλεγχο που πραγματοποίησε η Αστυνομία βρήκε στην κατοχή τους μαχαίρια, ρόπαλα, ναρκωτικά και μηχανισμούς εκτόξευσης φωτοβολίδων με αποτέλεσμα να προχωρήσει σε 12 συλλήψεις.

Η παρουσία του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο φάιναλ φορ του κυπέλλου βόλεϊ των γυναικών έχουν θέσει σε ομηρία το Ρεθύμνο. Αρκετοί οπαδοί των δύο “αιωνίων” καταφτάνουν στην πόλη με προφανή σκοπό όχι να δουν τους αγώνες των ομάδων τους αλλά να λύσυουν τις μεταξύ τους διαφορές

Το πρωί περίπου 200 οπαδοί του Ολυμπιακού ταξίδεψαν από τον Πειραιά με συνοδεία μίας διμοιρίας των ΜΑΤ, η οποία κατεβαίνει στην Κρήτη για να βοηθήσει την τοπική αστυνομία. Το απίστευτο είναι πως οι οπαδοί των “ερυθρόλευκων” έκαναν κρατήσεις σε τρία ξενοδοχεία ως μουσικοχορευτικός σύλλογος από τα Μέγαρα!!!

Τα ευτράπελα δεν σταματούν εδώ. Στα ίδια ξενοδοχεία όπου βρίσκονται οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού έχει καταλύσεις και η διμοιρία που έφτασε από την Αθήνα, ενώ εκεί έμεναν και ο πρόεδρος του ΕΟΠΕ, Στέλιος Προσαλίκας μαζί με τα μέλη του Δ.Σ., οι οποίοι μόλις πληροφορήθηκαν το γεγονός άλλαξαν αμέσως καταλύματα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στο Ρέθυμνο θα φτάσουν εντός της ημέρας και δύο τσάρτερ με οπαδούς του Παναθηναϊκού, κάτι που φουντώνει ακόμα περισσότερο την φωτιά και κάνει σαφές πως οι στρατοί των δύο ομάδων έχουν δώσει στην Κρήτη ένα από τα γνωστά τους ραντεβού.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 17:00 τον Ηρακλή και ο Παναθηναϊκός στις 20:00 τον Πανελλήνιο.Οι οπαδοί έχουν προμηθευτεί τα εισιτήρια για τους αγώνες από τους τοπικούς συνδέσμους.

Θυμίζουμε πως με αφορμή ξανά μια διοργάνωση του γυναικείου βόλεϊ, οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού πριν από τρία χρόνια είχαν προκαλέσει μεγάλης έκτασης επεισόδια στην οδό Λαυρίου τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Μιχάλη Φιλόπουλου.


newsit.gr
Περισσότερα...

Με αυξημένο ΦΠΑ στα τιμολόγια των ΔΕΚΟ

Με τον αυξημένο ΦΠΑ θα επιβαρύνεται από τη Δευτέρα, 15 Μαρτίου κάθε παραστατικό για την παροχή προϊόντων ή υπηρεσιών, ανεξαρτήτως εάν οι παροχές αφορά προγενέτερο διάστημα, σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείο Οικονομικών την Παρασκευή.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, αυτό σημαίνει ότι τα τιμολόγια των ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΟΤΕ, κλπ) που θα εκδοθούν από τη Δευτέρα και μετά, θα έχουν τον αυξημένο ΦΠΑ και για τις υπηρεσίες του προηγούμενου διαστήματος.


Περισσότερα...

Ραντεβού οργανωμένων οπαδών ΠΑΟ-Ολυμπιακού στο Ρέθυμνο απειλεί να τινάξει στον αέρα το f4!

Κανείς δεν ξέρει αν πρέπει να γελά ή να κλαίει με όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στο Ρέθυμνο. Σίγουρα πάντως πρέπει να ανησυχεί. Διότι με αφορμή ξανά μια διοργάνωση του γυναικείου βόλεϊ, οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού ετοιμάζονται να τεθούν αντιμέτωποι σε μια εντελώς παράλογη σύγκρουση, που μόνο εφιαλτικές αναμνήσεις από τα όσα τραγικά συνέβησαν πριν από τρία χρόνια στην οδό Λαυρίου ξυπνά.

Το πρωί κατέφτασαν στην πόλη περίπου 180 οπαδοί του Ολυμπιακού, μέλη της Θύρας 7, οι οποίοι κατέλυσαν σε ξενοδοχείο. Το φοβερό της υπόθεσης είναι πως οι κρατήσεις στα δωμάτια έγιναν στο όνομα κάποιου... μουσικοχορευτικού συλλόγου από τα Μέγαρα!!! Προφανώς για να μη δοθεί στόχος.


Από ώρα σε ώρα αναμένεται να φτάσει στο Ηράκλειο κι ένα τσάρτερ με οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι προφανώς θα μεταβούν οδικώς στο Ρέθυμνο. Άγνωστο είναι αν και αυτοί χρησιμοποιούν ως προκάλυμμα το όνομα κάποιου άλλου... εκπολιτιστικού συλλόγου...

Στο ίδιο ξενοδοχείο με τα ΜΑΤ!

Τα ευτράπελα πάντως έχουν και συνέχεια. Διότι με το καράβι που μετέφερε τους οπαδούς του Ολυμπιακού ταξίδεψε από τον Πειραιά και μια διμοιρία των ΜΑΤ, η οποία κατεβαίνει στην Κρήτη για να συνδράμει την προσπάθεια της τοπικής Αστυνομίας για αποφυγή εκτρόπων. Μάλιστα οι αστυνομικοί καταλύουν στο ίδιο ξενοδοχείο με τους οπαδούς του Ολυμπιακού!!! Απίστευτα πράγματα...

Σε αυτό το ξενοδοχείο κατέλυαν μέχρι χθες και ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Στέλιος Προσαλίκας μαζί με τα μέλη του Δ.Σ., οι οποίοι όταν πληροφορήθηκαν την άφιξη των οπαδών του Ολυμπιακού, φρόντισαν άμεσα να αλλάξουν ξενοδοχείο για ευνόητους λόγους.

Τα εισιτήρια στους "στρατούς"

Κατόπιν όλων τούτων είναι προφανές πως η ατμόσφαιρα στο Ρέθυμνο μυρίζει από το πρωί μπαρούτι. Διότι κανείς δεν ξέρει πού και πότε θα γίνει το κακό. Το μόνο βέβαιο είναι πως οι οργανωμένοι "στρατοί" των δύο ομάδων θα έχουν κανονικά και με το νόμο δυνατότητα πρόσβασης στο γήπεδο, δεδομένου ότι θα προμηθευτούν τα εισιτήρια από τους τοπικούς συνδέσμους. Οι οποίοι ήταν αυτοί που τα πήραν από τους διοργανωτές.

Βάσει του προγράμματος ο Ολυμπιακός αγωνίζεται πρώτος αντιμετωπίζοντας στις 17.00 τον Ηρακλή, ενώ στις 20.00 ο Παναθηναϊκός παίζει στον άλλον ημιτελικό με αντίπαλο τον Πανελλήνιο. Ακόμα, όμως, κι αν δεν γίνει τίποτα στο γήπεδο, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος συνάντησης σε κάποιο από τα κεντρικά σημεία της πόλης. Και μη χειρότερα...

sport.gr
Περισσότερα...

3.000 υποθέσεις παιδεραστίας μέσα σε μία δεκαετία από καθολικούς ιερείς ,εξετάζει το Βατικανό

Περίπου 3.000 κατηγορίες για παιδεραστία εναντίον ιερέων έχει επεξεργαστεί η δικαιοσύνη του Βατικανού από το 2001 έως το 2010 για υποθέσεις (παιδεραστίας) που διεπράχθησαν κατά τα τελευταία 50 χρόνια, ανακοίνωσε σήμερα ένας αξιωματούχος του Βατικανού.
"Από το 2001 έως το 2010, υπήρξαν "περίπου 3.000 κατηγορίες σε βάρος ιερέων για εγκλήματα που διαπράχθηκαν κατά τα τελευταία 50 χρόνια", δήλωσε ο μονσινιόρος Τσάρλς Σκικλούνα, εισαγγελέας του δικαστηρίου του Καρδιναλίων για το δόγμα της Πίστης σε συνέντευξή του στο Avvenire, το περιοδικό της ιταλικής Διάσκεψης Επισκόπων.


"Το περίπου 60% των περιπτώσεων, πρόκειται μάλλον για περιπτώσεις "εφηβοφιλίας" (ephebophilie), δηλαδή τη σωματική έλξη για εφήβους του ίδιου φύλου.
Το 30% για ετεροφυλοφιλικές σχέσεις και το υπόλοιπο 10% για πραγματική παιδεραστία, δηλαδή μια σεξουαλική έλξη για αγόρια που δεν έχουν φθάσει στην εφηβεία", είπε ο ιεράρχης, κάνοντας την δική του διάκριση στη συνέντευξη αυτή που δόθηκε στη δημοσιότητα από την υπηρεσία Τύπου του Βατικανού.
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι "σε εννέα χρόνια, οι περιπτώσεις των ιερέων που κατηγορήθηκαν για παιδεραστία είναι περίπου 300".
"Είναι αλήθεια, αλλά θα πρέπει να σημειωθεί ότι το φαινόμενο δεν έχει επεκταθεί όπως κάποιοι θέλουν να πιστέψουμε", τόνισε, υπενθυμίζοντας ότι υπάρχουν "400.000 ιερείς των επισκοπών και μοναχοί" σε όλον τον κόσμο.
Στο 10% των καταγγελιών, "στις ιδιαίτερα σοβαρές περιπτώσεις, με αδιαμφισβήτητες αποδείξεις, οι ένοχοι έχουν υποβαθμιστεί στο επίπεδο του λαϊκού.
Σε ένα ίδιο ποσοστό, είναι οι ίδιοι οι ιερείς που ζήτησαν να απαλλαγούν των ιερατικών καθηκόντων τους.
Στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων (60%), "κυρίως λόγω της προχωρημένης ηλικίας των κατηγορουμένων, δεν γίνονται δίκες αλλά έχουν ληφθεί πειθαρχικά μέτρα" όπως "η απαγόρευση της τέλεσης λειτουργίας σε δημόσιο χώρο και της εξομολόγησης, ή η υποχρέωση να διάγουν αποτραβηγμένη ζωή με μετάνοια », σημείωσε ο Σκικλούνα.
Η πλειονότητα των καταγγελιών πάντως προέρχεται από τις ΗΠΑ "περίπου το 80% των περιπτώσεων το 2003-2004, ένα ποσοστό που μειώθηκε όμως στο" 25% με 223 νέες υποθέσεις από όλο τον κόσμο" το 2009.

Περισσότερα...

ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ BLOG NEWS


ΣΤΙΣ 18:00 ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ IRAKLIO WEB RADIO ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ BLOGS

MIA ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΒLOGS ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΑΣ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΖΩNTANA ΚΑΙ AΠΟ WEB CAM ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ !
http://irakliowebradio2.blogspot.com/



Περισσότερα...

ΗΡΑΚΛΕΙΟ:Ανεργία, αυτοκτονίες, συσσίτια, είναι η ζοφερή εικόνα του 2010

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία και ο εμπορικός κόσμος του Ηρακλείου, μετά τις δύο αυτοκτονίες επιχειρηματιών μέσα σε 48 ώρες, πιεσμένοι από τα δυσβάσταχτα οικονομικά χρέη.
Δύο αυτοκτονίες, οι οποίες έρχονται να προστεθούν στο μακρύ κατάλογο των ανθρώπων από την Κρήτη, που δεν αντέχουν και κόβουν με βάρβαρο τρόπο το νήμα της ζωής τους. Δυστυχώς, με τις δύο τελευταίες αυτοκτονίες οι νεκροί αυτόχειρες επιχειρηματίες στην Κρήτη φτάνουν από τον προηγούμενο Μάρτιο τους δώδεκα, ενώ καταγράφεται και μια απόπειρα.

Μετά το πρώτο σοκ από το θάνατο του 62χρονου επιχειρηματία, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του στην εξοχική του κατοικία στο Καμηλάρι, χθες ένας 52χρονος ιδιοκτήτης κυλικείου στην οδό Σμύρνης 31 τερμάτισε τη ζωή του.
Ο 52χρονος, ο οποίος είναι πατέρας δύο παιδιών, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν άντεξε το βάρος των οικονομικών υποχρεώσεών του και αυτοπυροβολήθηκε με ένα παλιό κατοχικό πιστόλι που είχε. Τους πυροβολισμούς, μάλιστα, άκουσαν οι ένοικοι του κτιρίου, χωρίς όμως να φανταστούν ποτέ ότι θα οφείλονταν σε αυτό το τραγικό περιστατικό.
Τον άτυχο άνδρα βρήκε χθες το πρωί λίγο μετά τις 9 π.μ. η σύζυγός του, όταν και πήγε να ανοίξει το μαγαζί που διατηρούσαν σε πολυκατοικία στην περιοχή των Δικαστηρίων.
Μόλις άνοιξε την πόρτα αντίκρισε το νεκρό σύζυγό της μέσα σε μια λίμνη αίματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αυτόχειρας είχε αφήσει ένα μήνυμα, στο οποίο εξηγούσε ότι οι λόγοι που τον έφθασαν στην απόγνωση ήταν καθαρά οικονομικοί.
Με καραμπίνα
Το πρώτο περιστατικό που σημειώθηκε την Τετάρτη το απόγευμα αφορά σε έναν επιχειρηματία, ο οποίος διατηρούσε το εστιατόριό του στην πλατεία Δασκαλογιάννη, λίγα μόλις μέτρα από το κατάστημα του 52χρονου.
Υπενθυμίζεται ότι ο 62χρονος αποφάσισε και προχώρησε στην απονενοημένη πράξη, ενώ βρισκόταν στο εξοχικό του στο χωριό Καμηλάρι.
Γύρω στις 5 το απόγευμα εκείνης της ημέρας ο 62χρονος έστρεψε μια καραμπίνα στο πρόσωπό του και αυτοπυροβολήθηκε, γράφοντας με αυτό τον τρόπο τον τραγικό επίλογο της ζωής του.
Ο πυροβολισμός ακούστηκε σε όλο σχεδόν το χωριό, με τους συγχωριανούς του να τρέχουν για να δουν τι συνέβη. Ειδοποίησαν την αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν στο σπίτι του 62χρονου για να βρεθούν μπροστά στο μακάβριο θέαμα.

Ανάστατος ο επιχειρηματικός κόσμος από τα απανωτά περιστατικά
Τη μεγάλη τους ανησυχία για τα απανωτά περιστατικά των αυτοκτονιών που σημειώνονται στην Κρήτη τους τελευταίους μήνες, απόρροια της οικονομικής κρίσης, εκφράζουν στην ΤΟΛΜΗ οι εκπρόσωποι των παραγωγικών τάξεων, τονίζοντας ότι ήδη έχει διαρρηχτεί ο κοινωνικοοικονομικός ιστός της χώρας.
Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών και |Εμπόρων Νομού Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ) Μανόλης Σφυρής, επισημαίνει ότι η κατάσταση βρίσκεται εκτός ελέγχου σήμερα και πολλές μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που ήδη είναι καταχρεωμένες στις τράπεζες δίνουν έναν… άνισο αγώνα για να επιβιώσουν και να γλυτώσουν το λουκέτο.
«Η τραγική εικόνα του λιανεμπορίου, εκτός των άλλων έχει να κάνει και με τις επιλογές της Πολιτείας που δεν βοηθάει με πιο ουσιαστικό τρόπο τους "μικρούς" της αγοράς, που τους τελευταίους μήνες δίνουν μια άνιση μέχρι στιγμής "μάχη", για να κρατηθούν στη ζωή. Στη δυσάρεστη οικονομική κατάσταση που διανύουν οι μικρομεσαίοι τεράστια ευθύνη έχουν και όλοι αυτοί που το τελευταίο διάστημα κερδοσκοπούν εις βάρος τους…».
Ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΝΗ αναφέρει ότι σε πολύ δυσάρεστη οικονομική κατάσταση δεν βρίσκονται μόνο οι μικρομεσαίοι αλλά και η πλειονότητα των νοικοκυριών.
«Κόσμος έχει χάσει τη δουλειά του ή έχουν αναγκαστεί να δανειστούν για να τα βγάλουν πέρα, μικρομεσαίοι από τη μια ημέρα στην άλλη βλέπουν να χάνουν τις επιχειρήσεις τους που δημιούργησαν με τόσο κόπο. Εύχομαι να διαψευστώ αλλά αυτή την ώρα υπάρχουν μεγάλα δράματα σε εξέλιξη με χρέη ανθρώπων που βρίσκονται σε απόγνωση και προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τεράστιες πιέσεις κυρίως από τις τράπεζες, προκειμένου να μην τους κατασχέσουν μικρά σε αριθμό περιουσιακά στοιχεία. Η Πολιτεία επιτέλους θα πρέπει να παρέμβει πιο δυναμικά προς το τραπεζικό σύστημα για να αποφύγουμε άλλες δυσάρεστες καταστάσεις στο μέλλον… όλος ο κόσμος δυστυχώς σήμερα είναι καταχρεωμένος είτε με δάνεια είτε μέσω πιστωτικών καρτών. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργεί απόγνωση, ενώ δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι παρατηρούμε τους τελευταίους μήνες την κατακόρυφη αύξηση της εγκληματικότητας, που δημιουργεί σε πολλές περιπτώσεις αυτή ακριβώς η απόγνωση και η αγανάκτηση να βλέπεις να χάνεται το έδαφος κάτω από τα πόδια σου…».
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μανόλης Κουμαντάκης, τονίζει ότι «συγκλονιζόμαστε όλοι κάθε φορά που ακούμε ότι ένας άνθρωπος κάνει το απονενοημένο μέσα στην απόγνωση των χρεών που τον έχουν πνίξει….
Η κατάσταση πράγματι δεν είναι καθόλου καλή και δεν έχει δημιουργηθεί από τη μια ημέρα στην άλλη, σήμερα βρίσκεται στην κορύφωσή της. Συνεχίζουμε να βλέπουμε ότι η δυσάρεστη οικονομική εικόνα του εμπορικού κόσμου πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο από μήνα σε μήνα και εβδομάδα σε εβδομάδα. Αμεσα η Πολιτεία επιβάλλεται να παρέμβει εκεί που πρέπει, γιατί και άλλοι συνάνθρωποί μας σήμερα βρίσκονται σε τραγική οικονομική κατάσταση και πολύ φοβάμαι ότι αυτά τα περιστατικά αν δεν ληφθούν μέτρα δεν θα είναι τα τελευταία…».

Του Ανδρέα Κριτσωτάκη-ΤΟΛΜΗ
Περισσότερα...

Πατέρας βίασε τον 2χρονο γιο του και μετά προσπάθησε να τον σκοτώσει !

Πατέρας βίασε τον γιο του και στη συνέχεια προσπάθησε να τον σκοτώσει για να μην τον προδώσει.
Για την αποτρόπαια πράξη του, ο 36χρονος δράστης, από την αυστραλιανή πολιτεία της Κουϊνσλάνδης, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 15 ετών.

Στο δικαστήριο αναφέρθηκε πως ο δράστης είχε κακοποιηθεί και ο ίδιος σεξουαλικά όταν ήταν το παιδί.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στο δικαστήριο, ο δράστης ανέφερε πως τη συ
γκεκριμένη ημέρα ήταν μόνος στο σπίτι μαζί με τους δίδυμους γιους του. Κάποια στιγμή, όπως ομολόγησε, αποφάσισε να αυτοϊκανοποιηθεί μπροστά τους και στη συνέχεια βίασε το ένα από τα αγόρια.

Ακολούθως, για να μην τον προδώσει το παιδί, προσπάθησε να το σκοτώσει, ενώ το άλλο αγόρι τον παρακολουθούσε. Δεν τα κατάφερε όμως, πανικοβλήθηκε και κάλεσε την αστυνομία, όπου εξομολογήθηκε τα πάντα. Στο δικαστήριο αναφέρθηκε πως το άτυχο αγόρι πέρασε εννέα μέρες στο νοσοκομείο, κάποιες απ' αυτές σε κώμα, λόγω των τραυμάτων (μεταξύ άλλων, ο πατέρας του προσπάθησε να το στραγγαλίσει), ενώ ακόμα δεν είναι γνωστή η έκταση των ψυχολογικών του τραυμάτων.
Περισσότερα...

Οι νέες εφευρέσεις επιστημόνων του Ισραηλινού στρατού




Περισσότερα...

"Χαίρομαι που πάχυνα!"

Την απάντηση της σε όσους αναφέρονται τον τελευταίο καιρό στο βάρος της και τις πλούσιες καμπύλες της, έδωσε η Jessica Simpson υπογραμμίζοντας ότι η ίδια δεν έχει πρόβλημα με το σώμα της, και ότι, αντίθετα, "λατρέυει" τις καμπύλες της.

Παράλληλα, δήλωσε απογοητευμένη από τον πρώην σύντροφο της σε συνέντευξή της στην εκπομπή του David Letterman. Η γνωστή τραγουδίστρια, μετά από ερωτήσεις που δέχτηκε για τις δηλώσεις που έκανε ο πρώην σύντροφος της αναφορικά με την προσωπική τους ζωή σημείωσε χαρακτηριστικά : "Πάντα θα νοιάζομαι για αυτόν, αλλά με απογοήτευσε όταν αναφέρθηκε δημόσια στην προσωπική μας ζωή".

Στη συνέντευξη της δεν παρέλειψε, ωστόσο, να αναφερθεί και στην τωρινή της σχέση με τον τραγουδιστή John Mayer.



newsit.gr
Περισσότερα...

ΡΕΘΥΜΝΟ-Final-4 :Αρχίζει η γιορτή και του Κυπέλλου Βόλεϊ Γυναικών

Ανοίξει τις πύλες του σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέθυμνο,το Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος Βόλεϊ Γυναικών .
Μέχρι τις 2.00 το μεσημέρι θα είναι στα πέντε σημεία προπώλησης τα εισιτήρια για τους φίλους του βόλεϊ που θέλουν να τα προμηθευτούν. Τα εισιτήρια των ημιτελικών του Σαββάτου Ηρακλής – Ολυμπιακός (στις 17.00) και Πανελλήνιος – Παναθηναϊκός (στις 20.00), κοστίζουν 10 ευρώ έκαστο.

Την ίδια τιμή (10 ευρώ) θα έχουν και τα εισιτήρια του μεγάλου τελικού που θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Μαρτίου, στις 19.00 το απόγευμα, με μοναδική εξαίρεση τα εισιτήρια της λυόμενης κερκίδας (πίσω από τους πάγκους των δύο ομάδων), όπου θα κοστίζουν 15 ευρώ.
Τα μέτρα ασφαλείας το Σαββατοκύριακο, θα είναι δρακόντεια και κανείς φίλαθλος δεν θα έχει πρόσβαση ούτε καν στον περιβάλλοντα χώρο του κλειστού γυμναστηρίου «Μελίνα Μερκούρη», χωρίς την επίδειξη εισιτηρίου.
ΤO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο (17.00)
Α’ Ημιτελικός: Ηρακλής – Ολυμπιακός
Σάββατο (20.00)
Β’ Ημιτελικός: Πανελλήνιος – Παναθηναϊκός
Κυριακή (19.00)
Οι νικητές της αναμέτρησης (με γηπεδούχο το νικητή του Ηρακλής – Ολυμπιακός).

Όσοι φίλαθλοι εκτός Ρεθύμνου, επιθυμούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες του Final-4 και ενδιαφέρονται για εξασφάλιση εισιτηρίου, μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 6937 941508, 6956 201486 για περισσότερες πληροφορίες.
Περισσότερα...

Πρόγνωση καρκίνου με μια απλή εξέταση

Με μια εξέταση σε δείγμα αίματος ή σάλιου μπορούν πλέον οι γιατροί να βγάλουν το συμπέρασμα αν ένας ασθενής με καρκίνο του παχέος εντέρου ή του μαστού θα πρέπει να κάνει χημειοθεραπεία ή να πάρει φαρμακευτική αγωγή!

Το πιο σημαντικό είναι ότι με τη συγκεκριμένη εξέταση οι επιστήμονες θα μπορούν να πουν με σχετική βεβαιότητα αν κάποιο μέλος της οικογένειας του καρκινοπαθούς έχει προδιάθεση και είναι πιθανό να προσβληθεί κι εκείνο από μια από τις δυο συγκεκριμένες μορφές καρκίνου.


Οι πρωτοποριακές εξετάσεις, που μπορούν να απαντήσουν στο κρίσιμο ερώτημα αν τα πρώτα στάδια ενός καρκίνου στο παχύ έντερο ή στο στήθος μπορούν να αντιμετωπιστ
ούν με χημειοθεραπείες ή φάρμακα και μπορούν να βοηθήσουν στην πρόγνωση αυτών των δυο μορφών καρκίνου, γίνονται από μοριακούς βιολόγους.

Οπως εξήγησε ο καθηγητής Χειρουργικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής του Παχέος Εντέρου Γεώργιος Μπασδάνης, σε συνέντευξη Τύπου με αφορμή σχετική ημερίδα που γίνεται στη Θεσσαλονίκη, οι εξετάσεις γίνονται με δύο νέους μοριακούς δείκτες οι οποίοι αφορούν την αλλαγή των γονιδίων των ασθενών.

Σύμφωνα με τον καθηγητή, παίρνοντας σάλιο ή αίμα από τον καρκινοπαθή οι επιστήμονες μπορούν να δουν αν ο ασθενής χρειάζεται να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία ή όχι.
Παράλληλα, με τις εξετάσεις που κάνουν οι γιατροί μπορούν να διαπιστώσουν αν κάποιο μέλος της οικογένειας του καρκινοπαθούς έχει ένα συγκεκριμένο μεταλλαγμένο γονίδιο που δείχνει ότι υπάρχει προδιάθεση για καρκίνο.

Οι επιστήμονες αισιοδοξούν ότι οι ίδιες εξετάσεις θα μπορούν σύντομα να γίνουν και για τον καρκίνο του προστάτη και, αργότερα, για του πνεύμονα.



espressonews.gr
Περισσότερα...

ΗΡΑΚΛΕΙΟ-All Star Game:Η γιορτή του μπάσκετ με ...αστέρια

Ξεκινά σήμερα Σάββατο στο Ηράκλειο η γιορτή του μπάσκετ. Στο νέο κλειστό - στολίδι της πόλης, θα λάβει χώρα το All Star Game όπου το «παρών» θα δώσουν τα περισσότερα από τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ.
Η φετινή διοργάνωση παρόλα αυτά θα διεξαχθεί με πολλές απουσίες τόσο σε επίπεδο αθλητών όσο και σε παικτών. Παναγιώτης Γιαννάκης και Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν θα παρευρεθούν στο Ηράκλειο με τον πρώτο να επικαλείται προσωπικούς λόγους και τον δεύτερο να ταξιδεύει στην ιδιαίτερη πατρίδα του για να γιορτάσει το 50ο έτος της ηλικίας του. Από την μεριά των παικτών απόντες από την γιορτή του μπάσκετ θα είναι οι Γιάννης Μπουρούσης και Βασίλης Σπανούλης για λόγους τραυματισμών ενώ απών από το παιχνίδι μεταξύ των Ελλήνων και των ξένων θα είναι και ο Άντριου Μπετς ο οποίος βρίσκεται στην Βαρκελώνη λόγω της γέννησης του παιδιού του.

Το στολίδι της Κρήτης

Σε μια πανέμορφη τοποθεσία στα Δύο Αοράκια της Νέας Αλικαρνασσού βρίσκεται το γήπεδο το οποίο θα φιλοξενήσει τις προσπάθειες των καλύτερων παικτών του φετινού πρωταθλήματος. Μάλιστα το ALL STAR GAME θα είναι η πρώτη μεγάλη διοργάνωση που θα διεξαχθεί στο νεόκτιστο γήπεδο το οποίο θα ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό για πρώτη φορά το Σάββατο. Όσοι το έχουν δει μιλούν για πραγματικό στολίδι σε μια περιοχή που λείπει από τον χάρτη του Ελληνικού μπάσκετ τα τελευταία χρόνια. Η δουλεία και το μεράκι των Κρητικών επιβραβεύεται με τον καλύτερο τρόπο με τους ίδιους να δηλώνουν πως θα προσπαθήσουν να διοργανώσουν το καλύτερο ALL STAR GAME των τελευταίων ετών. Ο στόχος είναι διπλός και έχει να κάνει τόσο με την προσέλευση του κοινού που αναμένεται να γεμίσει το γήπεδο και τις δύο μέρες αλλά και να μείνουν ευχαριστημένοι από την φιλοξενία όσοι παρευρεθούν στην Κρήτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα εισιτήρια για τη φιέστα εξαντλήθηκαν . Το σημερινό πρόγραμμα έχει ως εξής:

16:00 ALL STAR GAME BASKET με Καρότσι στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Δύο Αοράκια, Ν. Αλικαρνασσού

17:15 Παρουσίαση Εγκαταστάσεων Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Δύο Αοράκια, Ν. Αλικαρνασσού

18:15 Έναρξη αγώνα ALL STAR GAME ΟΠΑΠ 2010 U20 - U22, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Δύο Αοράκια, Ν. Αλικαρνασσού.

Την Κυριακή θα λάβει χώρα το «κυρίως πιάτο» με τον αγώνα Ελλήνων - Ξένων και τους διαγωμισμούς τριπόντων και καρφωμάτων.

Τα ονόματα των Greek Stars:

ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

ΣΧΟΡΤΣΑΝΙΤΗΣ ΣΟΦΟΚΛΗΣ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ (ΠΑΟΚ)

ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)


ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ ΘΟΔΩΡΗΣ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

ΚΑΪΜΑΚΟΓΛΟΥ ΚΩΣΤΑΣ (ΜΑΡΟΥΣΙ)

ΦΩΤΣΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ)

ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ)

ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ ΣΤΡΑΤΟΣ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)

ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (ΜΑΡΟΥΣΙ)

Προπονητές: ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΜΑΡΟΥΣΙ), ΖΟΥΡΟΣ ΗΛΙΑΣ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ)

Managers: ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΤΑΣΣΟΣ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΑΕΚ)

Φυσιοθεραπευτής: ΚΟΛΛΙΑΣ ΝΙΚΟΣ (ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ)

Γυμναστής: ΝΤΑΚΟΥΛΑΣ ΚΩΣΤΑΣ (ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ)

Φροντιστής: ΔΕΡΜΑΝΗΣ ΠΑΡΗΣ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)

Ιατρός: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΝΙΔΗΣ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)



Τα ονόματα των Rest of the World:

ΠΕΚΟΒΙΤΣ ΝΙΚΟΛΑ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)

ΕΡΤΣΕΓΚ ΖΟΡΑΝ (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ)

ΜΠΕΤΣ ΑΝΤΡΙΟΥ (ΑΡΗΣ)

ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ ΜΙΛΟΣ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΤΡΟΥ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)

ΤΣΙΛΝΤΡΕΣ ΤΖΟΣ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

ΚΛΕΪΖΑ ΛΙΝΑΣ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

ΜΠΑΤΙΣΤ ΜΑΪΚ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)

ΧΑΪΣΛΙΠ ΜΑΡΚΟΥΣ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)

ΜΑΪΛΣ ΑΑΡΟΝ (ΑΡΗΣ)

ΛΟΥΚΑΣ ΤΖΑΜΟΝ (ΜΑΡΟΥΣΙ)

ΓΚΡΕΓΚΟΡΙ ΚΕΝΙ (ΠΑΟΚ)

Προπονητές: ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΜΠΛΑΤ (ΑΡΗΣ), ΝΕΝΑΝΤ ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ)

Managers: ΕΛΛΗΝΙΑΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (ΜΑΡΟΥΣΙ), ΖΟΥΡΝΑΤΣΙΔΗΣ ΤΕΛΗΣ (ΠΑΟΚ)

Φυσιοθεραπευτής: ΜΠΑΛΑΤΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

Γυμναστής: ΠΑΡΑΔΕΙΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ)

Φροντιστής: ΜΑΛΛΙΑΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΒΑΠ)

Ιατρός: ΤΣΟΥΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ)



Διαγωνισμός τριπόντων:

ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ (ΑΡΗΣ)

ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ ΜΙΛΟΣ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΤΡΟΥ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)

ΜΠΡΑΜΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ)

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ)

ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ ΝΙΚΟΣ (ΠΑΓΚΡΑΤΙ)

ΚΑΡΑΔΟΛΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ)

ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΡΙΠΟΝΤΩΝ ALL STAR GAME U20-U22



Διαγωνισμός καρφωμάτων:

ΚΑΡΤΕΡ ΟΥΟΡΕΝ (ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ)

ΧΑΡΙΣ ΛΑΝΣ (ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΒΑΠ)

ΤΣΙΛΝΤΡΕΣ ΤΖΟΣ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

ΧΑΪΣΛΙΠ ΜΑΡΚΟΥΣ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)

ΛΟΥΚΑΣ ΤΖΑΜΟΝ (ΜΑΡΟΥΣΙ)
Περισσότερα...

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ:Διαρρήξεις, κλοπή οχήματος και ζωοκλοπή μέσα σε ένα μόνο βράδυ

ΣΩΡΕΙΑ περιστατικών είχαν να αντιμετωπίσουν οι άνδρες της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Ιεράπετρας, καθώς σημειώθηκαν κλοπές, διαρρήξεις, φθορές σε οχήματα και μια ζωοκλοπή.

Τα φαινόμενα μικροεγκληματικότητας μπορεί να μη λείπουν από τα αστυνομικά δελτία, όμως σίγουρα αποτελεί δυσάρεστη έκπληξη να σημειώνονται τόσα περιστατικά σε διάστημα λίγων ωρών μεταξύ τους.

Μια διάρρηξη σε κατάστημα, μια κλοπή σε ένα σουπερμάρκετ, ζημιές σε δυο οχήματα, κλοπή ενός φορτηγού στην περιοχή των Φέρμων και μια ζωοκλοπή στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μαλλών ήταν τα περιστατικά που σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης.

Ο δράστης ή οι δράστες σπάζοντας τη τζαμαρία εισήλθαν στο εσωτερικό ενός εμπορικού καταστήματος σε κεντρικό δρόμο της πόλης και, αφού δε βρήκαν χρήματα, έφυγαν από το κατάστημα παίρνοντας μαζί τους είδη ένδυσης, για να τα αφήσουν στη συνέχεια έξω από το τοπικό κατάστημα του Ταχυδρομείου που ήταν σε απόσταση λίγων μέτρων, για να τα βρουν το πρωί οι εργαζόμενοι και να τα παραδώσουν στον ιδιοκτήτη.

Από το σουπερ μάρκετ οι δράστες πήραν την ταμειακή μηχανή.

Ο διευθυντής της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης κ. Φανούρης Μανιαδάκης (στη φωτογραφία) δηλώνει ότι υπήρξε μια μικρή έξαρση της μικροεγκηματικότητας, η οποία δεν πρέπει να προκαλέσει πανικό στους πολίτες, όμως παράλληλα δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός.

«Όλα τα συμβάντα εξετάζονται και η πρώτη εκτίμηση είναι ότι μπορεί η κλοπή του φορτηγού να σχετίζεται με τη ζωοκλοπή, αλλά τα περιστατικά μέσα στην πόλη πιθανότατα είναι ανεξάρτητα μεταξύ τους γεγονότα. Τα περιστατικά έχουν καταγγελθεί και οι υποθέσεις ερευνώνται από τα αρμόδια τμήματα, όμως η περιοχή ευθύνης είναι μεγάλη και σίγουρα δε μπορούμε να είμαστε παρόντες σε κάθε σπίτι, κάθε γειτονιά, κάθε δρόμο. Γι’ αυτό εκείνο που χρειάζεται η Αστυνομία είναι η βοήθεια των πολιτών», τόνισε ο κ. Μανιαδάκης.

Η συνεργασία αυτή είναι το πάν για να σταματήσει κάθε τέτοιο φαινόμενο και θα πρέπει να γίνει συνείδηση στον πολίτη ότι σε περίπτωση που αντιλαμβάνονται πως κάτι ύποπτο συμβαίνει θα πρέπει να το καταθέτουν στην Αστυνομία, για να διευκολύνουν τη διαδικασία της έρευνας και τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.

"ΑΝΑΤΟΛΗ"
Περισσότερα...

Superleague: "Καυτά" μέτωπα σε Χαριλάου, Τρίπολη

Τέσσερις στροφές πριν από τον τερματισμό της κανονικής περιόδου της Superleague και η αγωνία κορυφώνεται! Η 26η αγωνιστική είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη και καθοριστική, χωρίς να αποκλείεται μάλιστα να κριθεί σε μεγάλο βαθμό ο τίτλος.

Το ενδιαφέρον στρέφεται σε τρία μέτωπα, τα δύο εκ των οποίων μπορούν να θεωρηθούν «καυτά». Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός αγωνίζεται στη Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα, που έχει μείνει μακριά από τις νίκες εδώ και έξι αγώνες, ενώ ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στο Χαριλάου τον Άρη στο κλασικό ντέρμπι των «αιωνίων» της Θεσσαλονίκης. Και είναι προφανές, βέβαια, ότι σε περίπτωση νίκης των «πρασίνων» και ήττας του «Δικεφάλου», ο Παναθηναϊκός θα αγκαλιάσει τον τίτλο, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού.

Οι Πειραιώτες, από την πλευρά τους, μετά την ήττα στο Καυτανζόγλειο από τον Ηρακλή, παίζει το τελευταίο του χαρτί, υποδεχόμενος το Σάββατο στο Καραϊσκάκη τον ΠΑΣ Γιάννενα, ο οποίος δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για να απεγκλωβιστεί από την επικίνδυνη ζώνη. Όπως είναι αυτονόητο, ο Ολυμπιακός για να ξαναμπεί στο παιχνίδι -και ενόψει του μεγάλου ντέρμπι της άλλης Κυριακής- ελπίζει μόνο σε νίκη δική του και ταυτόχρονο στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη.

Superleague - 26η αγωνιστική

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010







ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΗΡΑΚΛΗΣ


16:45 ΣΚΑΪ




Α.Ε.Κ. - ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ


19:00 ΝOVA




ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ


19:00 ΝET




ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ 14:30 ΝOVA

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 14:30 ΝOVA

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 16:45 ΝOVA

ΛΑΡΙΣΑ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 16:45 ΝOVA

ΑΡΗΣ - Π.Α.Ο.Κ. 19:00 ΝOVA



"Πρώτο Θέμα"
Περισσότερα...

ΕΥΡΩΠΗ:Ολα τα παιγνίδια του Σαββατοκύριακου

Το μεγάλο ολλανδικό ντέρμπι μεταξύ του Άγιαξ και της Αϊντχόφεν ξεχωρίζει από το αγωνιστικό πρόγραμμα του διημέρου.
Σπουδαία είναι η αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Βαλένθια, ενώ στην Γερμανία η Λεβερκούζεν υποδέχεται το Αμβούργο.
Αναλυτικά τα πρόγραμμα των κορυφαίων πρωταθλημάτων στην Ευρώπη:

Premier League - 30η αγωνιστική

Σάββατο
Τότεναμ - Μπλάκμπερν (14:45)
Μπέρμιγχαμ - Έβερτον (17:00)
Μπόλτον - Γουΐγκαν
Μπέρνλι - Γουλβς
Τσέλσι - Γουέστ Χαμ
Στόουκ - Άστον Βίλα
Χαλ - Άρσεναλ (19:30)
Κυριακή
Μάντσεστερ Γιουν. - Φούλαμ (15:30)
Σάντερλαντ - Μάντσεστερ Σίτι (18:00)
Δευτέρα
Λίβερπουλ - Πόρτσμουθ (22:00)

Serie A - 28η αγωνιστική

Παρασκευή
Κατάνια - Ίντερ (21:45)
Σάββατο
Νάπολι - Φιορεντίνα (21:45)
Κυριακή
Πάρμα - Αταλάντα (16:00)
Λάτσιο - Μπάρι
Τζένοα - Κάλιαρι
Ουντινέζε - Παλέρμο
Λιβόρνο - Ρόμα
Μπολόνια - Σαμπντόρια
Γιουβέντους - Σιένα
Μίλαν - Κιέβο (21:45)

Primera Division - 26η αγωνιστική

Σάββατο
Χετάφε - Μαγιόρκα (19:00)
Χιχόν - Μπιλμπάο (21:00)
Σεβίλλη - Ντεπορτίβο (23:00)
Κυριακή
Βιγιαρεάλ - Χερέθ (18:00)
Τενερίφη - Εσπανιόλ
Σανταντέρ - Σαραγόσα
Αλμερία - Μάλαγα
Μπαρτσελόνα - Βαλένθια (20:00)
Βαγιαδολίδ - Ρεάλ Μαδρίτης (22:00)
Δευτέρα
Ατλέτικο - Οσασούνα (22:00)

Ligue 1 - 28η αγωνιστική

Σάββατο
Λε Μαν - Νις (20:00)
Λοριάν - Λανς
Μονακό - Μπορντό
Μονπελιέ - Οσέρ
Νανσί - Μπουλόν
Παρί Σ.Ζ. - Σοσό
Λιόν - Σεντ-Ετιέν (22:00)
Κυριακή
Λιλ - Γκρενόμπλ (18:00)
Βαλενσιέν - Ρεν
Τουλούζ - Μαρσέιγ (22:00)

Bundesliga - 26η αγωνιστική

Παρασκευή
Σάλκε - Στουτγκάρδη (21:30)
Σάββατο
Γκλάντμπαχ - Βόλφσμπουργκ (16:30)
Μπόχουμ - Ντόρτμουντ
Μάιντζ - Κολωνία
Ανόβερο - Φρανκφούρτη
Χέρτα - Νυρεμβέργη
Μπάγερν - Φράιμπουργκ (19:30)
Κυριακή
Χόφενχαϊμ - Βέρντερ (16:30)
Λεβερκούζεν - Αμβούργο (18:30)

Liga Sagres - 23η αγωνιστική

Παρασκευή
Ναβάλ - Λεϊρία (22:15)
Σάββατο
Μπράγκα - Ρίο Άβε (21:15)
Ακαντέμικα - Πόρτο (22:15)
Κυριακή
Ολαλένσε - Μπελενένσες (17:00)
Λεϊσόες - Σετούμπαλ (18:00)
Νασιονάλ - Μπενφίκα (20:00)
Σπόρτινγκ - Γκιμαράες (22:15)
Δευτέρα
Πάσος Φερέιρα - Μαρίτιμο (22:15)

Eredivisie - 27η αγωνιστική

Παρασκευή
Τβέντε - Ντεν Χάαγκ (21:45)
Σάββατο
Μπρέντα - Γκρόνινγκεν (19:45)
Φένλο - Ουτρέχτη (20:45)
Άλκμααρ - Βάαλβαϊκ
Νάιμεγκεν - Ρόντα (21:45)
Κυριακή
Φέγενοορντ - Χέρακλες (15:30)
Φίτεσε - Χέερενφεεν
Βίλεμ - Σπάρτα Ρότερνταμ
Άγιαξ - Αϊντχόφεν (17:30)

Jupiler League - 29η αγωνιστική

Κυριακή
Μουσκρόν - Μέκελεν (η Μουσκρόν έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα)
Μπριζ - Ρόζελαρ (21:00)
Άντερλεχτ - Γκενκ
Σιντ-Τρούιντεν - Γκερμινάλ
Ζούλτε-Βάρεγκεμ - Σταντάρ Λιέγης
Γάνδη - Σαρλερουά
Κόρτραϊκ - Λόκερεν
Βέστερλο - Σερκλ Μπριζ

Scottish Premier League - 29ης αγωνιστικής:

Τρίτη
Κιλμάρνοκ - Ρέιντζερς 0-2 (55' Γουΐτακερ, 61' Κένι Μίλερ)
Σεντ Μίρεν - Μάδεργουελ 0-0
Σάββατο
Χαρτς - Χιμπέρνιαν (14:15)
Αμπερντίν - Νταντί Γιουνάιτεντ (17:00)
Σέλτικ - Σεντ Τζόνστοουν
Χάμιλτον - Φόλκερκ

Süper Lig - 25η αγωνιστική

Παρασκευή
Γκαζιάντεπσπορ - Τράμπζονσπορ (20:00)
Σάββατο
Γκεντσλερμπιλιγί - Φενέρμπαχτσε (19:00)
Κυριακή
Άνκαρασπορ - Κασίμπασα 2-0 (στα χαρτιά)
Καϊσέρισπορ - Εσκισέχιρσπορ (14:00)
Αντάλιασπορ - Σίβασπορ
Ίστανμπουλ - Ντιγιάρμπακιρσπορ
Μπούρσασπορ - Μανίσασπορ (15:00)
Γαλατάσαράι - Ανκαραγκιουτσού (19:00)
Δευτέρα
Ντενίζλισπορ - Μπεσικτάς (20:00)

Κύπρος - 25η αγωνιστική

Σάββατο
Εθνικός - Ερμής (15:30)
ΑΠΕΠ - ΕΝΠ
Δόξα - Άρης
ΑΕΠ - Νέα Σαλαμίνα
Κυριακή
Απόλλων - ΑΠΟΕΛ (15:30)
Ανόρθωση - ΑΠΟΠ/Κινύρας
Ομόνοια - ΑΕΛ
Περισσότερα...