Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Πάρτε μωρουδιακά από τη Madonna!

Η Madonna , είναι μία γυναίκα που με το λουκ της έχει επηρεάσει γενιές και γενιές. Με τις ενδυματολογικές της επιλογές έχει αποτελέσει fashion icon για πολύ κόσμο ενώ σχεδιαστές όπως ο Jean Paul Gaultier έχουν εμπνευστεί από αυτήν.

Επίσης στο πρόσωπο της οίκοι μόδας όπως Louis Vuitton και Dolce Gabanna, βρήκαν την καταλληλότερη σταρ, που θα μπορούσε να προωθήσει τα ρούχα τους και ό,τι αυτά αντιπροσωπεύουν για μία σύγχρονη γυναίκα.

Η Madonna, στην ηλικία των 50, δε σταματά να θέλει να δοκιμάζει καινούργια πράγματα, μιας και το επιχειρηματικό της μυαλό, δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας.

Η βασίλισσα της ποπ σχεδιάζει λοιπόν την δική της σειρά ρούχων για παιδιά που θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο. Με τη βοήθεια της 13χρονης κόρης της Lourdes, η Madonna συνεργάζεται με την αμερικανική εταιρεία Iconix Brand Group, προκειμένου να δημιουργήσει μία νέα σειρά την MG Icon.

H πρώτη σειρά που θα λέγεται «Μaterial Girl» θα περιλαμβάνει ρούχα μοντέρνα για το σχολείο, τσάντες κοσμήματα κι άλλα σε τιμές που θα κυμαίνονται από12$ έως$40. Μην ανησυχείτε, δε θα χρειαστεί να ταξιδέψετε sστο εξωτρικό… θα μπορείτε να τα βρείτε και μέσω internet!!!

Στο μεταξύ την επομένη χρονιά η βασίλισσα της ποπ αναμένεται να λανσάρει ένα καινούργιο άρωμα.

«Είμαστε χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε με την Madonna, την Lourdes και την ομάδα της Icon. H Madonna είναι ένα Fashion Icon και σίγουρα με τις ιδέες της θα φέρει κάτι καινούργιο στο παιδικό ντύσιμο», είπαν οι επικεφαλείς της εταιρείας Iconix Brand Group.

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου