Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

ΡΕΘΥΜΝΟ:12 συλλήψεις οπαδών του ΟΣΦΠ

Έτοιμοι για πόλεμο φαίνεται πως έχουν κατέβει οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο Ρέθυμνο. Σε έλεγχο που πραγματοποίησε η Αστυνομία βρήκε στην κατοχή τους μαχαίρια, ρόπαλα, ναρκωτικά και μηχανισμούς εκτόξευσης φωτοβολίδων με αποτέλεσμα να προχωρήσει σε 12 συλλήψεις.

Η παρουσία του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο φάιναλ φορ του κυπέλλου βόλεϊ των γυναικών έχουν θέσει σε ομηρία το Ρεθύμνο. Αρκετοί οπαδοί των δύο “αιωνίων” καταφτάνουν στην πόλη με προφανή σκοπό όχι να δουν τους αγώνες των ομάδων τους αλλά να λύσυουν τις μεταξύ τους διαφορές

Το πρωί περίπου 200 οπαδοί του Ολυμπιακού ταξίδεψαν από τον Πειραιά με συνοδεία μίας διμοιρίας των ΜΑΤ, η οποία κατεβαίνει στην Κρήτη για να βοηθήσει την τοπική αστυνομία. Το απίστευτο είναι πως οι οπαδοί των “ερυθρόλευκων” έκαναν κρατήσεις σε τρία ξενοδοχεία ως μουσικοχορευτικός σύλλογος από τα Μέγαρα!!!

Τα ευτράπελα δεν σταματούν εδώ. Στα ίδια ξενοδοχεία όπου βρίσκονται οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού έχει καταλύσεις και η διμοιρία που έφτασε από την Αθήνα, ενώ εκεί έμεναν και ο πρόεδρος του ΕΟΠΕ, Στέλιος Προσαλίκας μαζί με τα μέλη του Δ.Σ., οι οποίοι μόλις πληροφορήθηκαν το γεγονός άλλαξαν αμέσως καταλύματα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στο Ρέθυμνο θα φτάσουν εντός της ημέρας και δύο τσάρτερ με οπαδούς του Παναθηναϊκού, κάτι που φουντώνει ακόμα περισσότερο την φωτιά και κάνει σαφές πως οι στρατοί των δύο ομάδων έχουν δώσει στην Κρήτη ένα από τα γνωστά τους ραντεβού.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 17:00 τον Ηρακλή και ο Παναθηναϊκός στις 20:00 τον Πανελλήνιο.Οι οπαδοί έχουν προμηθευτεί τα εισιτήρια για τους αγώνες από τους τοπικούς συνδέσμους.

Θυμίζουμε πως με αφορμή ξανά μια διοργάνωση του γυναικείου βόλεϊ, οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού πριν από τρία χρόνια είχαν προκαλέσει μεγάλης έκτασης επεισόδια στην οδό Λαυρίου τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Μιχάλη Φιλόπουλου.


newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου