Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Superleague: "Καυτά" μέτωπα σε Χαριλάου, Τρίπολη

Τέσσερις στροφές πριν από τον τερματισμό της κανονικής περιόδου της Superleague και η αγωνία κορυφώνεται! Η 26η αγωνιστική είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη και καθοριστική, χωρίς να αποκλείεται μάλιστα να κριθεί σε μεγάλο βαθμό ο τίτλος.

Το ενδιαφέρον στρέφεται σε τρία μέτωπα, τα δύο εκ των οποίων μπορούν να θεωρηθούν «καυτά». Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός αγωνίζεται στη Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα, που έχει μείνει μακριά από τις νίκες εδώ και έξι αγώνες, ενώ ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στο Χαριλάου τον Άρη στο κλασικό ντέρμπι των «αιωνίων» της Θεσσαλονίκης. Και είναι προφανές, βέβαια, ότι σε περίπτωση νίκης των «πρασίνων» και ήττας του «Δικεφάλου», ο Παναθηναϊκός θα αγκαλιάσει τον τίτλο, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού.

Οι Πειραιώτες, από την πλευρά τους, μετά την ήττα στο Καυτανζόγλειο από τον Ηρακλή, παίζει το τελευταίο του χαρτί, υποδεχόμενος το Σάββατο στο Καραϊσκάκη τον ΠΑΣ Γιάννενα, ο οποίος δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για να απεγκλωβιστεί από την επικίνδυνη ζώνη. Όπως είναι αυτονόητο, ο Ολυμπιακός για να ξαναμπεί στο παιχνίδι -και ενόψει του μεγάλου ντέρμπι της άλλης Κυριακής- ελπίζει μόνο σε νίκη δική του και ταυτόχρονο στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη.

Superleague - 26η αγωνιστική

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010







ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΗΡΑΚΛΗΣ


16:45 ΣΚΑΪ




Α.Ε.Κ. - ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ


19:00 ΝOVA




ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ


19:00 ΝET




ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ 14:30 ΝOVA

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 14:30 ΝOVA

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 16:45 ΝOVA

ΛΑΡΙΣΑ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 16:45 ΝOVA

ΑΡΗΣ - Π.Α.Ο.Κ. 19:00 ΝOVA



"Πρώτο Θέμα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου