Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

ΛΑΣΙΘΙ-ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ:Δύο σημαντικά έργα της ΔΕΥΑΑΝ

Δύο πολύ σημαντικά έργα της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Αγ. Νικολάου, υλοποιούνται αυτή την περίοδο, στην έδρα του Δήμου Αγ. Νικολάου και τα οποία επισκέφθηκε πριν λίγες ημέρες ο Δήμαρχος, κ. Δημήτρης Κουνενάκης συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΑΝ κ. Γιάννη Κοκκίνη και τον διευθυντή της ΔΕΥΑΑΝ κ. Γιάννη Πεδιαδίτη.

Με το έργο «Μετατόπιση Δικτύου ύδρευσης και επέκταση δικτύου αποχέτευσης στην επαρχιακή οδό Χαβανίων», που χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους, προϋπολογισμού 229.270 € ευρώ, προβλέπεται να μετατοπιστεί και να αντικατασταθεί με νέους αγωγούς το δίκτυο ύδρευσης, το οποίο υπήρχε μέσα σε ιδιοκτησίες, στον επαρχιακό δρόμο.
Προβλέπεται ακόμα, η επέκταση των αγωγών ύδρευσης και αποχέτευσης όπου το μήκος του δικτύου αποχέτευσης είναι 720 μέτρα ενώ το δίκτυο ύδρευσης φθάνει τα 2.140 μέτρων.

Επίσης σε ένα τμήμα του δρόμου, έμπροσθεν του ξενοδοχείου «Ήλιος», θα κατασκευαστεί και δίκτυο όμβριων.
Ο
ανάδοχος εργολάβος κ. Νίχλος Αντώνης θα παραδώσει το έργο μέχρι τις 5 Μαΐου 2010. Με το δεύτερο έργο το οποίο αφορά την «Κατασκευή δικτύου ύδρευσης στον παραλιακό προς Αμμούδι», που χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους, προϋπολογισμού 6.000€ ευρώ, προβλέπεται η κατασκευή νέου δικτύου ύδρευσης μήκους σχεδόν 1000 μέτρων, το οποίο ξεκινάει από την οδό Ερυθρού Σταυρού και καταλήγει στην οδό Καπετάν Φαφούτη.

Το έργο θα παραδώσει μέχρι τέλος Μαρτίου 2010 ο ανάδοχος εργολάβος κ. Κοφινάκης Νικόλαος.
«Και τα δύο έργα της ΔΕΥΑΑΝ είναι υψίστης σημασίας, διότι συμπληρώνουν τις βασικές υποδομές που έχει ανάγκη η πόλη μας, με στόχο την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και την παροχή σε όλους τους κατοίκους υγιεινού πόσιμου νερού.
Ελπίζουμε οι εργασίες να ολοκληρωθούν σύντομα, μέσα στα προβλεπόμενα χρονικά όρια που έχουν δώσει οι εργολάβοι» δήλωσε ο κ. Κουνενάκης, ο οποίος στη συνέχεια ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον πρόεδρο, τον διευθυντή και το προσωπικό της ΔΕΥΑΑΝ για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρουν καθημερινά στην επιχείρηση αλλά και στου δημότες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου