Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Η διεθνής αναγνώριση της Τζούλιας!

Αυτά είναι μεγαλεία για τη Τζούλια! Μέχρι και το Spiegel ασχολήθηκε μαζί της και με το… «συγκλονιστικό» της δράμα με το καυτό dvd που… «εν αγνοία» της κάποιοι θρασύτατοι κρέμασαν στα περίπτερα.
Προσθήκη  εικόνας
Οι Γερμανοί φαίνεται ότι άφησαν στην άκρη τις περιπέτειες της ελληνικής οικονομίας και είπαν να ασχοληθούν με τις περιπέτειες της… Τζούλιας. Μάλιστα ο Γερμανός δημοσιογράφος, ερωτώμενος για το αντικείμενο του ρεπορτάζ του είπε ότι είναι το πορτρέτο της ελληνικής κοινωνίας εν μέσω της οικονομικής κρίσης.

Οϊμέ!!! Είναι η Τζούλια αντιπροσωπευτικό δείγμα της ελληνικής κοινωνίας; Αν υποψιαστώ ότι οι Γερμανοί γράψουν πω εν μέσω κρίσης οι Έλληνες το έριξαν στα… ροζ dvd θα πεθάααανωωω!!!!

Παρόλ’ αυτά, η Τζούλια βρήκε ευκαιρία να πει και πάλι τον πόνο της και αυτή τη φορά όχι στα μέσα της… «Ψωροκώσταινας», που το έχουν μάθει νεράκι άλλωστε το ποίημα, αλλά σε μέσα διεθνούς κύρους, όπως το Spiegel.

Και είπε πάλι για τον κακό άνδρα που την παραπλάνησε, που την έριξε στο κρεβάτι, την έπεισε να τραβήξουν με κάμερα τις ερωτικές τους στιγμές και μετά χωρίς να τη ρωτήσει πήγε και δημοσίευσε τις στιγμές αυτές σε όλο το πανελλήνιο!!!

Όταν ρωτήθηκε δε από το δημοσιογράφο ποια είναι η δουλειά της, ε τότε η Τζούλια και ο… «μανατζερ» Φουρθιώτης έδωσαν ρέστα. «Η απόλυτη ελληνίδα τραγουδίστρια», είπε ο… Μένιος. «Η ομορφότερη γυναίκα της χώρας», πρόσθεσε και άφησε το Γερμανό να χαζεύει τα κάλλη της Τζούλιας.

Άντε βρε και εις ανώτερα. Την επόμενη φορά στο… CNN!


star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου