Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

Σοβαρός τραυματισμός μωρού με καυτό λάδι

Στην Αθήνα μεταφέρθηκε εσπευσμένα με αεροπλάνο C 130 χθες, τις πρωινές ώρες, ένα μωρό 14 μηνών που είχε σοβαρότατα εγκαύματα στο πρόσωπο και στο υπόλοιπο σώμα του.
Το κοριτσάκι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες "λούστηκε" με καυτό λάδι, καθώς βρισκόταν στην κουζίνα του σπιτιού του στη Νέα Χώρα.
Η σοβαρότητα της κατάστασης ήταν τέτοια που οδήγησε τους υπεύθυνους στην απόφαση να μεταφερθεί το μωρό στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.
"Είχαμε δυστυχώς ένα περιστατικό με ένα παιδί 14 μηνών, το οποίο έπαθε αρκετά, εκτεταμένα εγκαύματα υψηλού βαθμού επικινδυνότητας. Διεκομίστη στα έκτακτα περιστατικά και διαπιστώθηκε αμέσως ότι δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το περιστατικό στο νοσοκομείο μας γιατί τα εγκαύματα ήταν εκτεταμένα. Επικοινωνήσαμε με το Ηράκλειο αλλά ούτε αυτό μπορούσε να αντιμετωπίσει το περιστατικό. Έτσι οργανώθηκε αερογέφυρα με την Αθήνα. Ένα C 130 μετέφερε το παιδί που έγινε δεκτό στη μονάδα εγκαυμάτων του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού", δήλωσε ο υποδιοικητής του Νοσοκομείου Χανίων κ. Σταύρος Μαρινάκης. ΄΄Χανιωτικα νεα''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου