Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη επισκέφθηκε ο Χρ.Μαρκογιαννάκης.

Για την κατάσταση που επικρατεί στις Υπηρεσίες της Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος, σε Χανιά και Ρέθυμνο,ενημερώθηκε σήμερα κατά την εκεί επίσκεψη του ,ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Χρήστος Μαρκογιαννάκης ,συνοδευόμενος απο τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο Βασίλη Τσιατούρα.
Σε δηλώσεις του ο κ. Μαρκογιαννάκης εμφανίστηκε ικανοποιημένος απο τις προσπάθειες που καταβάλει η αστυνομία τονίζοντας ότι:''Σας διαβεβαιώνω ότι με την προσπάθεια, που καταβάλλεται, για ενίσχυση των υπηρεσιών με προσωπικό και μέσα, θα πηγαίνουμε από το καλό στο καλύτερο. Εκτιμώ ότι μετά από λίγο καιρό θα έχομε πολύ καλύτερα αποτελέσματα.Το ζητούμενο είναι να υπάρχει μια καλή συνεργασία και με την τοπική αυτοδιοίκηση», είπε ο κ. Μαρκογιαννάκης και επισήμανε την ανάγκη οι τοπικές κοινωνίες να αναλάβουν τις ευθύνες τους.''
Λίγο μετά τις 8.30 μμ ο κ. Μαρκογιαννάκης εγκαινίασε το νέο αστυνομικό τμήμα Κισάμου και, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, σύντομα θα εγκαινιασθεί σύντομα και το αστυνομικό τμήμα Σούδας.
Ακόμη ανακοίνωσε ότι και φέτος η Κρήτη θα ενισχυθεί με δύο πυροσβεστικά ελικόπτερα, τα οποία αναμένονται στα τέλη Ιουνίου.
Είπε επίσης ότι η πολιτεία έχει αποφασίσει να χρηματοδοτήσει την ανέγερση νέου αστυνομικού μεγάρου στο Ρέθυμνο και ζήτησε από τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης να εξασφαλίσουν τον κατάλληλο χώρο.
Ο αναπληρωτής Υπουργός το πρωί επισκέφθηκε την Σχολή Αστυνομίας στο Ρέθυμνο και την Πυροσβεστική Υπηρεσία και συμμετείχε σε σύσκεψη στη Νομαρχία. Ακολούθως, επισκέφθηκε το κλιμάκιο Βρυσσών της ΠΥ και τις Βρύσσες, όπου βρίσκεται η έδρα των Τμημάτων Αποκατάστασης Τάξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου