Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Ηράκλειο :Στέλνει τον σκύλο του να του πάρει τσιγάρα!!

Στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, στην οδό Αργυράκη, όλοι οι καταστηματάρχες βλέπουν καθημερινά το Ρούντυ να κάνει τη γνωστή του διαδρομή μέχρι το περίπτερο της οδού Κόσμων, για να πάρει ένα πακέτο με τσιγάρα και να το μεταφέρει στο αφεντικό του.
Αυτή η... δουλειά, του δίνει μεγάλη χαρά να το κάνει πολύ υπερήφανο, αφού μπορεί κι εκείνος
να προσφέρει μια υπηρεσία στην οικογένειά του.
Ο Σήφης και η Αρτεμις Δοκιμάκη, μας γράφουν για το σκύλο τους: “Ο Ρούντυ είναι ένας γλυκύτατος και πανέξυπνος σκύλος με νοημοσύνη. Ομορφαίνει τη ζωή μας τα τελευταία εννέα χρόνια που είναι κοντά μας. Ηταν 3 μηνών όταν τον συναντήσαμε στο δρόμο, διψούσε, του δώσαμε νερό και με τον δικό του τρόπο μας ζήτησε να τον υιοθετήσουμε. Πράγματι με την επιμονή του και το γλυκό, συμπαθέστατο βλέμμα του τα κατάφερε. Από τότε είμαστε αχώριστοι φίλοι. Είναι ένα σκυλί με σπάνια χαρίσματα πίστη, αφοσίωση, φιλία, συντροφικότητα και αγάπη. Ο Ρούντυ δεν αρκείται μόνο να τον έχουμε κοντά μας, απαιτεί να τον κατανοούμε. Να γνωρίζουμε τις αντιδράσεις του, τα θέλω του.
Η μεγαλύτερη χαρά του είναι όταν μας φέρνει τα τσιγάρα από το περίπτερο. Στο δρόμο καθώς τα μεταφέρει κρατώντας τα με το στόμα του, οι περαστικοί κάνουν την κίνηση να του τα πάρουν, εκείνος όμως όλο καμάρι αφού νιώθει ότι τραβάει την προσοχή τους και τα μπράβο τους, τρέχει υπερήφανος και τα φέρνει στο μαγαζί. Οσον αφορά την εκπαίδευση νομίζω ότι όλα εξαρτώνται από εμάς. Δείχνοντας υπομονή και επιμονή, καλή θέληση για να καταλάβει ο σκύλος μας τι ζητάμε απ’ αυτόν. Η καθημερινή του παρουσία δίπλα μας είναι αναντικατάστατη”. ''Πατρις'' ''
Iraklio web radio''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου