Σάββατο 30 Μαΐου 2009

Βγήκαν τα «μαχαίρια» χθες στη ΝΟΔΕ Ρεθύμνου

Χωρισμένη στα δύο εμφανίστηκε η Ν.Δ. τοπικά στη χθεσινοβράδινη συνεδρίαση των μελών της ΝΟΔΕ και των μελών της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα, που πραγματοποιήθηκε με αφορμή τις Ευρωεκλογές.
Παρουσία του βουλευτή Πιερίας και υπεύθυνου Ευρωεκλογών για το νομό Ρεθύμνου Κώστα Κουκοδήμου, η συζήτηση έγινε σε τεταμένη ατμόσφαιρα. Το ούτως ή άλλως άσχημο κλίμα που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο τρίμηνο στη Ν.Δ. ήταν θέμα χρόνου να εκφραστεί. Και μπορεί να απέφευγε το κόμμα τοπικά να συνεδριάσει, εξ’ αιτίας και του λόγου αυτού, ωστόσο η κομματική οργάνωση δεν μπορούσε να πάει στις Ευρωεκλογές χωρίς έστω μια συνεδρίαση, την ώρα μάλιστα που οι εκτιμήσεις θέλουν τα ποσοστά του κόμματος στο νομό να παίρνουν την κατιούσα.
Η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε όταν στα γραφεία της ΝΟΔΕ πήγε η υπεύθυνη του τομέα γυναικών της Ν.Δ. Ρεθύμνου Έλσα Πίτερη και είδε ότι παρών ήταν ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αρκάδιος Σπανουδάκης.Σύμφωνα με πληροφορίες, η δεύτερη θέτοντας πολιτικό ζήτημα ζήτησε από την πρόεδρο Μαρία Σινατσάκη διευκρινίσεις για την παρουσία του στη συνεδρίαση εφ’ όσον έχει ανασταλεί η κομματική του ιδιότητα και απαίτησε να αποχωρήσει ειδάλλως θα αποχωρούσε η ίδια.
Περισσότερα ''rethnea''



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου