Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Μόνο νίκη για την Εθνική μας.


Καθοριστικό παιχνίδι για την Εθνική Ελλάδας σήμερα στο ποδόσφαιρο . Στις 9.30 αντιμετωπίζει στο Παγκρήτιο στάδιο τους Ισραηλινούς ,οπου με νίκη θα είναι πολύ κοντά να πάρει την πρώτη θέση του δευτέρου ομίλου,για τα τελικά του Μουντιάλ 2010.
Το γήπεδο θα ειναι κατάμεστο απο κοσμο, αφου η διαθεση των εισιτηρίων συνεχίστηκε χθες με γοργούς ρυθμούς.Η δήλωση του εισαγγελέα Ηρακλείου κ. Νίκου Μαρκάκη''Τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι αυστηρότερα από εκείνα που είχαν τεθεί σε ισχύ στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων το 2004'',αποτυπώνει με τον πιο γλαφυρό τρόπο το «φρούριο» στο οποίο έχει μετατραπεί η πόλη.
Στο μεταξύ η δήλωση του προέδρου της ομοσπονδίας του Ισραήλ, Αβί Λουζόν, περί της... «αστείας ομάδας του Ρεχάγκελ», έμεινε αναπάντητη από τον Γερμανό τεχνικό που στη συνέντευξη Τύπου παραμονές του αγώνα στο Παγκρήτιο αρνήθηκε να σχολιάσει, ζητώντας ουσιαστικά από τους διεθνείς να δώσουν την απάντηση στο γήπεδο.Και πρόσθεσε: «Για να νικήσουμε αύριο, χρειάζεται και η καλή απόδοση. Αν παίξουμε καλά, θα έχουμε δίπλα μας και τον δωδέκατο παίκτη, αφού θα καταφέρουμε να ξεσηκώσουμε τον κόσμο»
Δυστυχώς ομως οι προκλήσεις των Ισραηλινών δεν εχουν τελειωμό.Ο ομοσπονδιακος τεχνικος του Ισραήλ, Καστάν δεν δίστασε να ζητήσει την βοήθεια του συνταγματάρχη που ηγήθηκε της πρόσφατης επίθεσης στην Λωρίδα της Γάζας.

Συγκεκριμένα ο Ιλάν Μάλκα, σύμφωνα με την εφημερίδα "Τα Νέα", κλήθηκε να μιλήσει στους παίκτες για τον αγώνα, προκειμένου να τους τονώσει το ηθικό. Μία από τις φράσεις που χρησιμοποίησε, αφού μίλησε για αρκετή ώρα για το πως σχεδίασε την επίθεση και το τι έλεγε στους στρατιώτες του, αναφερόμενος στους παίκτες τους τους είπε: "Αυτό είναι το παιχνίδι και ο λαός του Ισραήλ περιμένει ότι δεν θα τον προδώσετε για δεύτερη φορά".
Απόψε ,τόσο οι Ελληνες παίκτες, με την απόδοση τους μέσα στο γήπεδο αλλά και οι φιλαθλοι ,με τις ιαχές τους,θα δώσουν την δική τους απάντηση,παρασύροντας τους Ισραηλινούς σε μια μεγαλοπρεπή ήττα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου