Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Παρίστανε για έξι χρόνια τη νεκρή μητέρα του...

Ένας 49χρονος άνδρας στη Νέα Υόρκη παρίστανε για έξι χρόνια τη νεκρή 77χρονη μητέρα του, συγκεντρώνοντας πάνω από 100.000 δολάρια στο όνομά της.
Ο 49χρονος ντυνόταν με περούκα και γυαλιά ηλίου και παρευρισκόταν σε γραφειοκρατικές υποχρεώσεις, μαζεύοντας το παραπάνω ποσό από συντάξεις και επιδόματα της μητέρας του.

Ο Τόμας Πάρκιν και ο 47χρονος συνεργός του, Μίλτον Ριμόλο δήλωσαν αθώοι στις κατηγορίες για ψευδορκία, κλοπή, συνωμοσία, πλαστογραφία και πλαστοπροσωπία, που τους απηύθυνε ο εισαγγελέας ττου Μπρούκλιν, Τσαρλς Χάινς. Η εγγύηση για να αφεθούν ελεύθεροι ανέρχεται στο ύψος του 1 εκ. δολαρίων για τον καθένα. Αν καταδικαστούν θα αντιμετωπίσουν ποινή κάθειρξης 25 ετών.

Οι αρχές ισχυρίζονται ότι ο Πάρκιν παρίστανε τη μητέρα του, Άιριν Προύσικ μετά το θάνατό της το 2003. Στις 29 Απριλίου κάμερα κλειστού κυκλώματος "έπιασε" τον Πάρκιν, ή μάλλον τη... μητέρα του, να προσπαθεί να ανανεώσει την άδεια οδήγησης στο Μπρούκλιν. Ο Πάρκιν φορούσε μια ξανθιά περούκα κόκκινη μπλούζα, γυαλιά ηλίου και φουλάρι γύρω από το λαιμό. Δίπλα του ο συνεργός του, παρίστανε τον ανηψιό της... γηραιάς κυρίας.


''news247.gr''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου