Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Η γιορτή της μουσικής απο σήμερα στα Χανιά.

Με σειρά εκδηλώσεων ,αρχίζει σήμερα στα Χανιά ,η τριήμερη ευρωπα'ι'κή γιορτή της μουσικής.
Τρεις μέρες μουσικών εκδηλώσεων σε όλη την πόλη με είσοδο ελεύθερη για όλους. Όπως αναφέρουν μεταξύ άλλων ,σε ανακοίνωσή τους οι οργανωτές:
"Όλα είναι έτοιμα για τη γιορτή της μουσικής. Στις 19, 20 και 21 Ιουνίου, πάνω από 40 μουσικά σχήματα, πάνω από 120
μουσικοί, θα δώσουν στην πόλη μας την ξεχωριστή νότα τους, παρουσιάζοντας αφιλοκερδώς το έργο τους στο πάντα απαιτητικό χανιώτικο κοινό. Με αγάπη για όλα τα είδη της μουσικής, θα στηθούν σε κεντρικά σημεία της πόλης μας ποικίλες σε ύφος και έκταση μουσικές εκδηλώσεις που θα σας ενθουσιάσουν.
Αναγνωρισμένοι και ανερχόμενοι δημιουργοί, Χανιώτες αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα θ
α τιμήσουν με την παρουσία τους την πιο μουσική γιορτή της πόλης. Οι εκδηλώσεις θα ανοίξουν σ'ημερα Παρασκευή 19 Ιούνη με ένα μεγάλο happening στην οδό Σαρπηδόνος, και θα ακολουθήσουν συναυλίες και πάρτυ κατά τις επόμενες δύο μέρες.
Δύο κεντρικές μουσικές σκηνές (πάρκο Ειρήνης και Φιλίας, Γιαλί Τζαμισί) και πέντε περιφερειακές (Δημοτική Πινακοθήκη, πλατεία Αγοράς, θέατρο "Δ. Βλησίδης", γαλλική σχολή, δημοτικός Κήπος) σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους θα δονήσουν την πόλη σε ένα μουσικό πανδαιμόνιο. Και κανείς δεν κοιμάται...
Ούτε κατά τη διάρκεια της νύχτας θα σταματήσει η μουσική αφού το Σαββατόβραδο θα ακολουθήσει πάρτυ για να τιμηθούν οι καλλιτέχνες στο bar "Point", ενώ την Κυριακή το βράδυ θα κλείσουν πανηγυρικά οι εκδηλώσεις με το μεγάλο after party στο bar "4 Εποχές".
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ
(Κλικ για μεγέθυνση)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου