Σάββατο 9 Μαΐου 2009

Σήμερα η 3η γιορτή διεκδήκησης του στρατοπέδου Μαρκοπούλου στα Χανιά.

Πραγματοποιείται σήμερα απο τις 6 το απόγευμα , η 3η γιορτή διεκδίκησης του στρατοπέδου Μαρκοπούλου στα Χανιά ,την οποία διοργανώνουν οι φορείς και οι κάτοικοι που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία Χανιωτων για το στρατόπεδο .
Στο χώρο θα λειτουργουν δίαφορα τμήματα και δραστηριότητες για παιδιά,ενω στις 8 μμ.θα ξεκινήσει πλούσιο μουσικό πρόγραμμα .
Όπως τονίζει στην ανακοίνωση η Πρωτοβουλία Χανιωτών Για Το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου ''Τα δύο τελευταία χρόνια οι χιλιάδες των κατοίκων που συναντήθηκαν στο δρόμο μπροστά στην πύλη του στρατοπέδου, ανέδειξαν με εντυπωσιακό τρόπο την αναγκαιότητα του πάρκου που οραματιζόμαστε όλοι μας. Ενός πάρκου συνάντησης, επικοινωνίας και πραγματικής αναψυχής των ανθρώπων. Ενός πάρκου ανάσας για ολόκληρη την πόλη.Στις 9 του Μάη δίνουμε το τρίτο ραντεβού μας μπροστά στην πύλη του στρατοπέδου. Καλούμε και φέτος όλους τους Χανιώτες αλλά και όσους έχουν επιλέξει να ζουν σε αυτή την πόλη, να δηλώσουμε για άλλη μια φορά ότι ο χώρος του στρατοπέδου Μαρκοπούλου ανήκει σε εμάς και στα παιδιά μας, ως χώρος πρασίνου και αναψυχής και δεν πρόκειται να τον αφήσουμε να αξιοποιηθεί στα χέρια καμιάς «εργολαβίας».
Ας είμαστε και πάλι όλοι παρόντες γιατί το μέλλον μας το κερδίζουμε μόνο με την ενεργό συμμετοχή και με αγώνες.''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου