Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου με ανακοίνωση του εφιστά την ΠΡΟΣΟΧΗ των επιχειρήσεων – μελών του για τις προσπάθειες επιτηδείων ν’ αποσπάσουν φορολογικά στοιχεία από επιχειρηματίες του Νομού Ηρακλείου, με αντάλλαγμα την επί πληρωμή ενημέρωση για προγράμματα ακόμη και τη δωρεάν υποβολή αιτήσεων για χρηματοδότηση από ανύπαρκτα ευρωπαϊκά προγράμματα.
Σύμφωνα με καταγγελίες μελών του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, εκπρόσωποι Αθηναϊκού Γραφείου, που εμφανίζεται και ως οικονομική εφημερίδα, επικοινωνούν με ανυποψίαστους επιχειρηματίες, από τους οποίους ζητούν στοιχεία από τα προσωπικά τους δεδομένα, με την υπόσχεση ότι θα τους εξασφαλίσουν τη συμμετοχή σε χρηματοδοτικά προγράμματα.
Το Επιμελητήριο Ηρακλείου ενημερώνει τα μέλη του, ότι κάθε επιχειρηματίας ή άλλος ενδιαφερόμενος μπορεί ν’ απευθύνεται στο Γραφείο Εξυπηρέτησης και Στήριξης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, το οποίο έχει ιδρυθεί ακριβώς γι’ αυτόν το σκοπό, προκειμένου να ενημερώνεται για χρηματοδοτικά προγράμματα και άλλα επιμέρους θέματα που αφορούν σε κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2810 247033 κα. Πετράκη & 2810 247034 κα. Στεφανουδάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου