Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

Την Κρήτη θα επισκεφθεί ο Ούγκο Τσάβες.

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες , αναμένεται να επισκεφθεί το επόμενες ημέρες ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες μετά από πρόσκληση της νομάρχη Βαγγελειώς Σχοιναράκη .
Οι πρέσβεις της Κούβας και της Βενεζουέλας συνάντησαν σήμερα την νομάρχη στο πλαίσια της συνεργασίας που έχει ξεκινήσει η νομαρχιακή αρχή Ηρακλείου με τις χώρες τους σε διάφορα επίπεδα. Η κ. Σχοιναράκη είχε επισκεφθεί τη Βενεζουέλα τον περασμένο Φεβρουάριο, προσκεκλημένη του προέδρου Ούγκο Τσάβες, προκειμένου να παρακολουθήσει ως παρατηρητής το δημοψήφισμα της 15ης Φεβρουαρίου.
«Η συνεργασία συνεχίζεται, επισημοποιείται και αναβαθμίζεται, αρχικά σε επίπεδο πολιτισμού και βεβαίως σε θέματα που έχουν σχέση με τις περιοχές μας, είτε αφορούν σε επιχειρηματικές δράσεις, είτε σε άλλες αναπτυξιακές δράσεις», τόνισε η νομάρχης και πρόσθεσε: «οι επισκέψεις αυτές σκοπό έχουν να ανοίξουμε διαύλους επικοινωνίας με τις χώρες τους και σημαντικές συνεργασίες μαζί τους που σχετίζονται με τον εκπαιδευτικό τομέα και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, αλλά και την ανάδειξη και προβολή, τόσο των προϊόντων μας, όσο και του τόπου μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου