Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

Η ΑΝΕΚ ασφάλίζει τους επιβάτες της.

Σημαντική μεταξύ τους συνεργασία ,ανακοίνωσαν σήμερα σε συνέντευξη τύπου στο πλοίο «ΕΛΥΡΟΣ»στον Πειραιά, Ιnteramerican και η ΑΝΕΚ LINE,με σκοπό την παροχή βοηθείας στους επιβάτες των πλοίων της ναυτιλιακή εταιρείας.
Η παρουσίαση της συνεργασίας έγινε απο
τον Διευθύνων Σύμβουλο της ΑΝΕΚ LINES κ. Γιάννη Σ. Βαρδινογιάννη και τον Διευθύνων Σύμβουλο του Ομίλου INTERAMERICAN κ. Γιώργο Κώτσαλο.
Είναι μία μοναδική στο χώρο της ναυτιλίας δωρεάν παροχή της ΑΝΕΚ LINES προς όλους τους επιβάτες της. Το «Ασφαλώς Μαζί» είναι ένα πλήρες πρόγραμμα ¶μεσης Ιατρικής Βοήθειας από την INTERAMERICAN, ειδικά σχεδιασμένο για όλους τους ταξιδιώτες της ΑΝΕΚ και ισχύει από την επιβίβασή τους στο πλοίο μέχρι και για 7 ημέρες μετά το ταξίδι.
Το πρόγραμμα «Ασφαλώς Μαζί» εξασφαλίζει, πέρα από τις βασικές παροχές της ¶μεσης Ιατρικής Βοήθειας INTERAMERICAN, μια σειρά επιπλέον παροχών που θα βοηθήσουν τον επιβάτη και την οικογένειά του να αντιμετωπίσουν ολοκληρωμένα τις συνέπειες ενός ενδεχόμενου ατυχήματος ή απρόοπτου περιστατικού υγείας. Συγκεκριμένα, το «Ασφαλώς Μαζί» εξασφαλίζει σε περίπτωση ασθένειας ή ατυχήματος του ταξιδιώτη:
1. Επαναπατρισμό των μελών της οικογένειάς του που συνταξιδεύουν
2. Φροντίδα των παιδιών του
3. Εισιτήριο σε στενό συγγενή για να βρεθεί άμεσα κοντά στον παθόντα.
4. Κάλυψη των εξόδων σε ξενοδοχείο για στενό συγγενή στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
5. Νοσοκομειακή περίθαλψη στο εξωτερικό, εφόσον ταξιδεύει εκεί το πλοίο της ΑΝΕΚ.
Ακόμη, για κάθε πρόβλημα υγείας εν πλω, έως και για 7 ημέρες μετά το ταξίδι, έμπειροι ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων της INTERAMERICAN απαντούν στη Γραμμή Υγείας 1010, σε κλήσεις από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο και βρίσκονται στη διάθεση του ασφαλισμένου 24 ώρες το 24ωρο για να δώσουν υπεύθυνες ιατρικές συμβουλές και οδηγίες. Ειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνει, αν κριθεί αναγκαίο, την οργάνωση και τον συντονισμό της υγειονομικής μεταφοράς με το κατάλληλο μέσο (ασθενοφόρο, ελικόπτερο ή αεροπλάνο) σε νοσοκομείο, ώστε να παρασχεθεί η απαραίτητη ιατρική φροντίδα.
Κατά την παρουσίαση της συνεργασίας, ο κ. Γ.Σ.Βαρδινογιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝΕΚ LINES, δήλωσε: «Η ΑΝΕΚ πρωτοπόρος στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στο χώρο της επιβατηγού ναυτιλίας, είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει μια μοναδική κάλυψη υγείας προς όλους τους επιβάτες της, κάνοντας το ταξίδι τους σίγουρο μέσω υπηρεσιών που φέρουν την υπογραφή μιας καθ’ όλα αξιόπιστης και καινοτόμου εταιρείας, της INTERAMERICAN».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου