Σάββατο 16 Μαΐου 2009

8ος κληρώθηκε ο Σάκης . Ντέρμπυ στα στοιχήματα.

Όλα είναι έτοιμα για την αποψινή βραδιά και σε μερικές ώρες από τώρα, το κοινό θα κατακλύσει το "Ολιμπίνσκι" στο οποίο θα διεξαχθεί ο 54ος διαγωνισμός της Γιουροβίζιον. Ο τελικός θα μεταδοθεί από την τηλεόραση της ΝΕΤ στις 22:00.
Ο Σάκης δεν τρά
βηξε καλό κλήρο αφού στην καθιερωμένη κλήρωση του τελικού επέλεξε το χαρτάκι με το νούμερο 8, για το οποίο -κρατώντας το πλάγια- ανέφερε χαριτολογώντας, ότι του έτυχε το "άπειρο".
Αντίθετα, ο μεγάλος αντ
ίπαλος του ο Νορβηγός, Αλεξάντερ Ρίμπακ, κληρώθηκε στην 20η θέση γεγονός που του δίνει πλεονέκτημα . Ειδικοί που ασχολούνται με τα στοιχήματα (betting) στο διαγωνισμό της Γιουροβίζιον (Eurovision) 2009, εκτιμούν ότι οι κριτές δεν έχουν και μεγάλη μνήμη και οι καλλιτέχνες που εμφανίζονται μετά το διάλειμμα και προς το τέλος του διαγωνισμού έχουν περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας.
Σύμφωνα με τις προβλέψεις των μεγάλων γραφείων στοιχημάτων, η συμμετοχή της Ελλάδας με τον Σάκη Ρουβά και το τραγούδι «This Is Our Night», εκτός σημαντικού απροόπτου, θα καταλάβει τη δεύτερη θέση.
Η Νορβηγία με το τραγούδι «Fairytale» του Alexander Rybak , έχει τις περισσότερες πιθανότητες για την πρώτη θέση. Η καταγωγή του Ράϊμπακ είναι από τη Λευκορωσία και σε συνδυασμό με την 20η θέση στην οποία θα εμφανιστεί, είναι σίγουρο ότι θα αποσπάσει τις ψήφους των ανατολικών χωρών καθώς και των Σκανδιναβικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου