Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

Ο Ολυμπιακός πάει ΝΒΑ!

Όταν πέρυσι το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός είχε προχωρήσει στην απόκτηση του Τζος Τσίλντρες, στο ΝΒΑ είχαν αρχίσει να... παραμιλάνε για το τι είναι ικανοί να κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» στο υπερατλαντικό μεταγραφικό παζάρι. Τόσο πολύ, μάλιστα, που κάποιοι άρχισαν να στέλνουν στον Πειραιά τον ΛεΜπρον Τζέιμς. Όταν, όμως, δεν πάει ο «King» στον Ολυμπιακό, πάει ο Ολυμπιακός στον «King»: 12 Οκτωβρίου! Με Σπερς τρεις ημέρες νωρίτερα!
Το όνομα του Ολυμπιακού ακούγεται όλο και περισσότερο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού από τη μέρα που η ομάδα «άρπαξε» από τους Χοκς τον Τσίλντρες. Η πρόσφατη απόκτηση ακόμη ενός NBAer, του Τζανίρο Πάργκο, έστω και μέσω Ντιναμό Μόσχας, ήταν η αφορμή για την επανάληψη κολακευτικών σχολίων, με την πρόσκληση για τα φιλικά με Σπερς στις 9 Οκτωβρίου και με Καβαλίερς στις 12 του ίδιου μήνα να έρχονται σαν μία επιβράβευση των προσπαθειών που κάνει η ομάδα να κινηθεί σε υψηλά επίπεδα, αγωνιστικά κι εμπορικά.
Τον Οκτώβριο του 2007 ο Παναθηναϊκός είχε κάνει το αντίστοιχο, αντιμετωπίζοντας στο Τέξας τους Ρόκετς και τους Σπερς κατά σειρά. ''gazzetta team''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου