Σάββατο 16 Μαΐου 2009

Παρ’ ολίγον τραγωδία χθες στο Ρέθυμνο απο τρελή πορεία Ι.Χ ,με Χανιώτικες πινακίδες.

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα χθες το απόγευμα όταν ένα ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο που εκινείτο στην οδό Κεφαλογιάννηδων, πραγματοποιώντας μια τρελή πορεία καρφώθηκε πάνω σε τραπεζοκαθίσματα εστιατορίου που ευτυχώς εκείνη την ώρα ήταν άδεια.
Ο νεαρός οδηγός του κόκκινου Seat Ibiza με χανιώτικες πινακίδες, που δεν έπαθε το παραμικρό είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και αυτό να σκαρφαλώσει στο πεζοδρόμιο, και να προκαλέσει, για καλή του τύχη, μόνο υλικές ζημιές στο κατάστημα.
Τρομοκρατημένοι θαμώνες διπλανών καταστημάτων που απολάμβαναν τον καφέ και το φαγητό τους αλλά και επαγγελματίες της περιοχής έγιναν και πάλι θεατές ενός κακόγουστου θρίλερ που επαναλαμβάνεται σχεδόν κάθε μέρα θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Σοκαρισμένοι όμως και οι τουρίστες που έκαναν τον περίπατο τους στην περιοχή με αγωνία έβλεπαν τον οδηγό να εξέρχεται σώος από το όχημα του αλλά και με ανακούφιση να διαπιστώνουν πως δεν υπήρξαν τραυματίες από την σφοδρή αυτή πρόσκρουση σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή. ''Ρεθυμνιώτικα νέα''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου