Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Απο σήμερα το ''Πανόραμα κρητικών προ'ι'όντων '' στον Πειραιά.

Μεγάλη ευκαιρία προβολής των προϊόντων της Κρήτης αποτελεί η διοργάνωση στο στάδιο TAE KWON DO, που είναι στο Φάληρο Αττικής, του «Πανοράματος Κρητικών Προϊόντων, Τουρισμού και Πολιτισμού», το οποίο θα πραγματοποιηθεί από σήμερα Πέμπτη έως τις 17 Μαΐου.
Στη διάρκεια των
τετραήμερων εκδηλώσεων θα δοθεί η δυνατότητα για άμεσες οικονομικές συνεργασίες των συμμετεχόντων επιχειρηματιών καθώς θα διεξαχθούν Partenariats με εκπροσώπους εταιρειών του αμέσου ενδιαφέροντος των εκθετών.
Η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει ενεργά την όλη προσπάθεια και μάλιστα με δικές της ενέργειες διασφαλίστηκε δωρεάν το στάδιο που θα φιλοξενήσει την έκθεση. Στόχος των τεσσάρων Επιμελητηρίων του νησιού, που είχαν και την πρωτοβουλία για το Κρητικό Πανόραμα, είναι να καλυφθούν μέσα από τις συμμετοχές 4.000 τ.μ εκθεσιακού χώρου.
Κύρια επιδίωξη των διοργανωτών είναι:
  • Να προβάλλουν την Κρητική Διατροφή και τις ευεργετικές της επιδράσεις στην υγεία.
  • Να προκαλέσουν το ενδιαφέρον στρατηγικών επιχειρηματικών εταίρων, όπως SuperMarkets και αλυσίδες εστίασης ώστε να γνωρίσουν τα Κρητικά προϊόντα .
    • Να προσελκύσουν Έλληνες τουρίστες για τη ερχόμενη θερινή περίοδο προβάλλοντας τις υψηλές παρεχόμενες υπηρεσίες.
    • Να αναδείξουν την Κρήτη ως προορισμό 4 εποχών.
    Να προωθήσουν τις ήπιες μορφές τουρισμού, τα αγροτουριστικά καταλύματα και τους θεματικούς προορισμούς που προσφέρει η Κρήτη.
    Το «Πανόραμα Κρητικών Προϊόντων, Τουρισμού και πολιτισμού» περιλαμβάνει την ταυτόχρονη διοργάνωση τριών ειδικών εκθέσεων καθώς και μια πλειάδα παράλληλων εκδηλώσεων και δράσεων.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου