Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

Κλιμάκια ΕΛ.ΑΣ. - δήμου για ελέγχους στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου.

Συνεργασία με αντικείμενο την εύρυθμη λειτουργία του δακτυλίου στην Παλιά πόλη πραγματοποιήθηκε προχθές μεταξύ του Αστυνομικού Διευθυντή κ. Μανόλη Παραβολιδάκη(φωτο), του Εντεταλμένου σε κυκλοφοριακά θέματα Δημοτικού Συμβούλου κ. Κώστα Ηλιάκη και της Προϊσταμένης της Δημοτικής Αστυνομίας κας Πίτσας Βερτούδου.
Στη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν εκτενώς τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τη λειτουργία του δακτυλίου ενώ συμφωνήθηκε η δημιουργία κοινών κλιμακίων ελέγχου για τις καταλήψεις κοινόχρηστων χώρων.
Επιπλέον, συζητήθηκε η δυνατότητα παραχώρησης εκ μέρους του Δήμου ενός χώρου στην Αστ/κή Διεύθυνση όπου θα φυλάσσονται προσωρινά τα κατασχεθέντα δίτροχα, θέμα για το οποίο δεσμεύτηκε ο κ. Ηλιάκης να ρυθμίσει.
Σημειώνεται ότι τόσο o Δήμος και η Δημοτική Αστυνομία όσο και η Αστ/κή Διεύθυνση και η Τροχαία θα συνεργαστούν στενά για τη φύλαξη του δακτυλίου και την εν γένει κυκλοφοριακή κατάσταση τόσο στην Παλιά όσο και στη Νέα Πόλη.
Υπενθυμίζεται ότι, οι έλεγχοι σε ότι αφορά την κυκλοφορία στο Ιστορικό Κέντρο είναι συνεχείς και οι παραβάτες επιβαρύνονται με πρόστιμο ύψους 200ευρώ όπως προβλέπεται από την ισχύουσα Νομοθεσία.
''goodnet.gr''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου