Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Νέες καταγγελίες για τη λειτουργία της Μαιευτικής Κλινικής του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου έρχονται στο φως φέρνοντας παράλληλα άσχημες μνήμες από το πρόσφατο παρελθόν.
Επιμελήτρια της Μαιευτικής Κλινικής αρνήθηκε πριν από μια εβδομάδα να προχωρήσει σε τοκετό εγκύου παρά το γεγονός ότι είχε φάκελο στο Βενιζέλειο και εξεταζόταν από γιατρό του νοσοκομείου για εννέα μήνες, με την δικαιολογία ότι το ίδρυμα δεν εφημέρευε.
Η 29χρονη έγκυος προωθήθηκε στο ΠΑΓΝΗ όχι με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά με δικό της όχημα και χωρίς συνοδεία γιατρού όπως προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός του Βενιζελείου και λίγες ώρες αργότερα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.
Το περιστατικό κατήγγειλε ο σύζυγος της 29χρονης εγκύου στον Διοικητή του Νοσοκομείου ο οποίος παραδέχτηκε την ευθύνη της γιατρού και δεσμεύτηκε να μην επιδείξει καμιά ανοχή απέναντι σε περιστατικά που αμαυρώνουν την εικόνα της Μαιευτικής λίγες εβδομάδες μετά την τραγική κατάληξη της 33χρονης Μαριας Θεοδοσακη και του εμβρύου που κυοφορούσε.

''tvcreta''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου