Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

Έτοιμα όλα στο νομό Ρεθύμνου για τις εκλογές

Κάλπες σε 196 εκλογικά τμήματα θα στηθούν στο νομό Ρεθύμνου, στους έντεκα δήμους και την κοινότητα των Ζωνιανών, σύμφωνα με την απόφαση του Νομάρχη Ρεθύμνου, κ. Γιώργου Παπαδάκη.
Ήδη, η λίστα των εκλογικών τμημάτων είναι έτοιμη, όπως έτοιμα είναι και τα περισσότερα διαδικαστικά, προκειμένου να διεξαχθούν χωρίς προβλήματα οι εκλογές για την ανάδειξη των ευρωβουλευτών της επόμενης 5ετίας.
Την Παρασκευή, στη Νομαρχία Ρεθύμνου, που επωμίζεται το μεγαλύτερο
βάρος διεξαγωγής των εκλογών, επικρατούσε πυρετός προετοιμασιών, ενώ ήδη από το πρωί είχαν σταλεί οι κάλπες και το εκλογικό υλικό στους δήμους και την κοινότητα, προκειμένου στη συνέχεια να μοιραστούν στα εκλογικά τμήματα.
Στο νομό Ρεθύμνου οι εκλογείς είναι 71.673, οι οποίοι θα ψηφίσουν στα εκλογικά τμήματα στα οποία είναι καταγεγραμμένοι, 382 από αυτούς είναι ετεροδημότες, ενώ οι 162 είναι πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίοι ζουν στο νομό Ρεθύμνου.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα εκλογικά τμήματα και στην ιστοσελίδα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ρεθύμνου, www.nar.gr, όπου έχουν αναρτηθεί οι πίνακες, αλλά και από τη διαδικτυακή πύλη του Ρεθύμνου www.goodnet.gr

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΛΛΕΡΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου