Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Εξαντλούνται τα εισιτήρια για την συναυλία των Scorpions στα Χανιά.

Όποιος προλάβει τον...Κύριο είδε.
Οι θρυλικοί Scorpions ως γνωστό έρχονται για μια αλησμόνητη συναυλία το Σάββατο 11 Ιουλίου στο στάδιο Περιβολίων στα Χανιά και τα εισιτήρια των 40 ευρώ αρχίζουν να εξαντλούνται .
Αυτό αναφέρουν σε ανακοίνωση τους οι διοργανωτές και επισημαίνουν τι από τη Δευτέρα 8 Ιουνίου και για όλο τον τελευταίο μήνα πριν τη συναυλία θα διατίθενται εισιτήρια των 45€ για τους όρθιους στο στάδιο.
Επισης τονίζου
ν ότι "οι SCORPIONS, οι οποίοι ξεκίνησαν δισκογραφικά το 1972, έχοντας επηρεάσει χιλιάδες συγκροτήματα, έχοντας πουλήσει άνω των 200.000.000 δίσκων ανά τον κόσμο και με πάνω από 50 hit singles όπως : “wind of change”, “Still lovin’ you”, “Holiday”, “Rock you like a hurricane”, “You & I” & “Big city nights” κ.ά. έρχονται για πρώτη φορά να ταρακουνήσουν με τις υπέροχες μελωδίες τους την Κρήτη.
Το Σάββατο 11 Ιουλίου οι θρυλικοί SCORPIONS θα εμφανιστούν σε μία μοναδική συναυλία με πάνω από 2 ώρες show στο Δημοτικό Στάδιο Περιβολίων (Χανιά). Οι πόρτες για το κοινό θα ανοίξουν από τις 3 μ.μ. και ήδη έχει ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων σε όλα τα κεντρικά σημεία των κρητικών πόλεων".
Πριν τους SCORPIONS θα εμφανιστούν επίσης οι έλληνες ΠΡΑΣΣΕΙΝ ΑΛΟΓΑ, οι αμερικανοί DOKKEN και η ελληνική μπάντα με τη διεθνή καρίερα FIREWIND. Όλα τα συγκροτήματα θα εμφανιστούν στο πλαίσια του CRETA FESTIVAL το οποίο εγκαινιάζει τις δραστηριότητές του στα Χανιά αυτό τον χρόνο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου