Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Τον τρόμο σε γυναίκες σκόρπιζαν δύο Ιρακινοί στα Χανιά .

Τον τρόμο σε ανυποψίαστες γυναίκες σκόρπιζαν τις τελευταίες ημέρες σε περιοχές της πόλης των Χανίων ,δύο αλλοδαποί απο το Ιράκ , οι οποίοι και συνελήφθησαν απο αστυνομικούς της Ασφάλειας Χανίων ,μετα απο καταγγελίες. Οι δράστες ,ηλικίας 21 και 29 χρόνων ,οδηγήθηκαν το πρωί στον εισαγγελέα ,με την διαδικασία του αυτοφώρου ,αντιμετωπίζοντας βαριές κατηγορίες .
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την αστυνομία ,οι δύο αλλοδαποί εμπλέκονται σε τρία περιστατικά.
Την περασμένη Τετάρτη τα ξημερώματα δυο γυναίκες δέχτηκαν επίθεση απο δύο άτομα κοντα στην Αν.Τάφρο ,τις οποίες παρενόχλησαν σεξουαλικά και απο τη μια πήραν με τη βία την τσάντα.

Χθες τα ξημερώματα ,κοντά στο πνευματικό κέντρο ,την επίθεση δέχτηκε αυτή την φορά μια νεαρή γυναίκα , η οποία όμως αντιστάθηκε και κατάφερε να αρπάξει απο τα χέρια του ενός δράστη ενα τσαντάκι με πλαστά έγγραφα.
Το ίδιο βράδυ στην Ανατολική τάφρο της πόλης ,αφαίρεσαν ακόμα μια τσάντα απο νεαρή γυναίκα ,που εκινείτο ,όπως και οι άλλες ,πεζή. Οι δύο Ιρακινοί μετα απο έρευνα των αστυνομικών συνελλήφθησαν μέσα στο σπίτι που διέμεναν , ενώ κατασχέθηκα μέρος των κλοπιμαίων.
Τα θύματα των επιθέσεων ,κλήθηκαν στην Ασφάλεια Χανίων ,όπου και ανεγνώρισαν τους Ιρακινούς .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου