Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Κοκαΐνη μέσω... κούριερ στα Χανιά

Κοκαΐνη και ηρωίνη μέσω... κούριερ προμηθεύτηκε ένα άτομο στα Χανιά, αλλά συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας.
Στην ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι όλα άρχισαν "ύστερα από πληροφορία που περιήλθε στο Τμήμα Ασφαλείας ότι ένας ημεδαπός πρόκειται να προμηθευτεί ναρκωτικές ουσίες από έναν άλλο άνδρα ημεδαπό με τη μέθοδο αποστολής αυτών μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών".
Ετσι προχθές στη 1 το μεσημέρι, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών, αφού εντόπισαν και έθεσαν σε παρακολούθηση τον πρώτο, "σε έλεγχο που του διενήργησαν, είχε στην κατοχή του ταχυδρομικό φάκελο με παραλήπτη τον ίδιο και αποστολέα τον δεύτερο. Ο φάκελος περιείχε: τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες με ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους 1,5 γραμμαρίων περίπου και ποσότητα ηρωίνης βάρους 0,5 γραμμαρίου περίπου".
Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του ίδιου και βρέθηκε ακόμα στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 7 γραμμαρίων περίπου.

''Χανιώτικα νέα''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου