Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

“Κόλαση” τις νύχτες στα Μάλια με πρωταγωνιστές μεθυσμένους νεαρούς

«Άγριες» νύχτες βιώνουν τα τελευταία 24ώρα οι αστυνομικοί στις τουριστικές περιοχές της Χερσονήσου και των Μαλίων. Αν και βρισκόμαστε στην έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου, τα παρατράγουδα έχουν ήδη αρχίσει με τους αστυνομικούς να μην προλαβαίνουν να πάρουν ανάσα από τα διαδοχικά επεισόδια, άλλα σοβαρά και άλλα τραγελαφικά.
Με αδαμιαία περιβολή άρχισε να περιφέρεται στους δρόμους των Μαλίων «τροφαντός»-όπως περιγράφεται-τουρίστας. Όταν αστυνομικοί προσπάθησαν να τον συλλάβουν, άρχισε να προκαλεί φθορές στο περιπολικό, ενώ χτύπησε ελαφριά αστυνομικό. Επίσης άλλος αλλοδαπός στη θέα περιπολικού του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων κατέβασε το παντελόνι του, επιμένοντας να κουνάει πονηρά τα οπί
σθια του στους ένστολους που μάταια προσπαθούσαν να τον συνεφέρουν.
Την ίδια ώρα αστυνομικοί της Χερσονήσου έχουν κάνει άνω-κάτω την ευρύτερη περιοχή προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες του άγριου ξυλοδαρμού ενός 18χρονου. Ο νεαρός όχι μόνο ξυλοκοπήθηκε και έπεσε θύμα ληστείας, αλλά όπως κατήγγειλε όταν συνήλθε συνειδητοποίησε ότι είχαν ξυρίσει το κεφάλι του. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 18χρονος νωρίτερα διασκέδαζε σε μπαρ της περιοχής όταν προφανώς σε κατάσταση μέθης εκτόξευσε ένα τασάκι. Κάποια στιγμή αποχώρησε με σκοπό να επιστρέψει στο ξενοδοχείο. Τον ακολούθησαν και τον εγκλώβισαν σε στενό. Αφού τον ξυλοκόπησαν και ξύρισαν το κεφάλι του, έκλεψαν τα χρυσαφικά που φορούσε και εξαφανίστηκαν, εγκαταλείποντας τον αιμόφυρτο. Οι αστυνομικοί αισιοδοξούν ότι θα εντοπίσουν τους δράστες και θα τους συλλάβουν.
Καταγγελία για βιασμό
Η πρώτη επίσημη καταγγελία της σεζόν για βιασμό τουρίστριας στην περιοχή των Μαλίων απασχολεί από χθες το πρωί τους αστυνομικούς της Χερσονήσου. Ως θύμα βιασμού κάτι που αναμένεται να πιστοποιήσει ή να διαψεύσει ο ιατροδικαστής είναι μία νεαρή κοπέλα από πόλη κοντά στο Λονδίνο. Ως δράστες φέρονται συμπατριώτες της που την κάλεσαν στο δωμάτιο τους ξενοδοχείου τους και αφού είδαν μία ταινία στο dvd την ακινητοποίησαν και την βίασαν, όπως καταγγέλθηκε.


Περισσότερα ''patris''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου