Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Συνελήφθη μεθυσμένος παίκτης του ΟΦΗ στο αεροδρόμιο !

''Η φετινή σεζόν δεν έχει τέλος για τον ΟΦΗ. Συνελήφθη παίκτης της ομάδας όντας μεθυσμένος ενώ οδηγήθηκε στα κρατητήρια.
Ο γνωστός ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια καθώς συνελήφθη τις βραδυνές ώρες από αστυνομικούς του Τμήματος Αερολιμένα, για προσβολή της δημοσίας αιδούς.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα "ΠΑΤΡΙΣ", ο γνωστός ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ που είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του συνελήφθη στο αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης".
Κατά την άφιξη του στο Ηράκλειο και ενώ βρισκόταν στον χώρο των αφίξεων, ξεγυμνώθηκε επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα προκαλώντας τον κόσμο.Ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ βρισκόταν υπό την επήρρεια μέθης και για αυτό προέβη σε αυτές τις πράξεις.
Στην συνέχεια οδηγήθηκε στα κρατητήρια όπου ζητήθηκε από παράγοντες του ΟΦΗ να μεταφερθεί σε άλλο χώρο προκειμένου να μην είναι, όπως υποστήριξαν, με κοινούς εγκληματίες.
Το αίτημα των παραγόντων του ΟΦΗ δεν έγινε δεκτό από τους αστυνομικούς ενώ ακολούθησε μήνυση από γυναίκα υπάλληλος του αεροδρομίου βλέποντας τον να κάνει αυτές τις πράξεις.''
(όπως μάθαμε ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είναι ο Γερμανός μέσος Φάμπιαν Γκέρμπερ)

''athleticradio.gr''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου