Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Πλώρη για Κυκλάδες και Κρήτη βάζουν τα δύο νέα πλοία της Attica

Σκληρές «ναυμαχίες» στα νερά του Αιγαίου υπόσχεται η συμφωνία της Attica για τη ναυπήγηση δύο νέων πλοίων στα ναυπηγεία Daewoo.
«Ναυμαχίες» με πρωταγωνιστές τους δύο ισχυρούς πλέον πόλους της ακτοπλοΐας: Τον όμι
λο της Sea Star Capital που ελέγχει την ΑΝΕΚ και την Hellenic Seaways από την μία και τον όμιλο της Attica με την Blue Star Ferries και την Superfast από την άλλη.
Και αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr, η Attica Group αυτό που εύλογα επιδιώκει μέσω της ναυπήγησης ακόμη δύο σύγχρονων
επιβατηγών πλοίων, είναι να ενισχύσει μελλοντικά ακόμα περισσότερο την παρουσία της στις κερδοφόρες γραμμές των Κυκλάδων και της Κρήτης.
Στις Κυκλάδες ο μεγάλος αντίπαλος της Attica είναι η Hellenic Seaways που ανήκει στην ΑΝΕΚ συμφερόντων Γιάννη Βαρδινογιάννη, ενώ το επόμενο μεγάλο στοίχημα του ομίλου της Attica μετά την είσοδο της Superfast στο Ηράκλειο της Κρήτης, είναι τα Χανιά όπου εκεί η ΑΝΕΚ δραστηριοποιείται σήμερα χωρίς «αντίπαλο».
Είναι προφανές λοιπόν ότι με την κίνηση αυτή θα φουντώσει ακόμα περισσότερο η μάχη στην ακτοπλοΐα για την επικράτηση του πιο ισχυρού.


''capital.gr''


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου