Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Το σουβλάκι …τρώει τα McDonald's

Souvlakihut η νέα μόδα στα εστιατόριο franchise στην Αυστραλία Όσο απίστευτο και αν φαίνεται στην Αυστραλία το σουβλάκι έχει καταφέρει σοβαρά πλήγματα στο McDonald's και στις άλλες πολυεθνικές του fast food.
Πριν τέσσερα χρόνια ο Βασίλης και ο Γιάννης Φωτιάδης άνοιξαν το πρώτο εστιατόριο Souvlakihut στη Μελβούρνη. Σήμερα τα εστιατόρια Souvlakihut φτάνουν τα 25 και έως το τέλος του 2009 τα δύο αδέρφια στοχεύουν στη δημιουργία 45 συνολικά εστιατορίων.
H εταιρεία μάρκετινγκ 10 Thousand Feet, μετά από έρευνά της σε 900 καταστήματα τύπου franchise ανέδειξε το σύστημα franchise του Souvlakihut ως το καλύτερο της Αυστραλίας! Η έδρα του Souvlakihut βρίσκεται στη Μελβούρνη αλλά τα εστιατόριά του βρίσκονται σε όλη την Αυστραλία. Στην Τασμανία, στην Ν.Ν. Ουαλία, στο Κουίνσλαντ, στην Καμπέρα, το Souvlakihut καταφέρνει να ικανοποιεί τα γούστα των πελατών του ενώ παράλληλα αναδεικνύεται μία πολύ καλή επενδυτική λύση για όλους όσους θέλουν να ανοίξουν ένα εστιατόριο σαν franchisers.
Ήδη έχουν κατοχυρώσει την ιδιοκτησία του ονόματος της εταιρείας στις ΗΠΑ, την Ευρώπη, την Κίνα και την Αυστραλία και σύντομα πρόκειται να κάνουν το ίδιο και για την Ασία ενώ πολύ σύντομα το πρώτο Souvlakihut θα εμφανιστεί σε Κύπρο και Ελλάδα..

''news24gr.blogspot.''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου