Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Προς αποχώρηση(;) ο Σηφάκης απο τον ΑΟΧανιά

Δυσοίωνο πρέπει να θεωρείται το μέλλον του Μύρωνα Σηφάκη στον πάγκο του ΑΟ Χανιά, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στα διοικητικά της ομάδας. Η τοποθέτηση του Μπάμπη Ξενιάδη (του ανθρώπου δηλάδή που την προηγούμενη εβδομάδα δήλωσε ότι δεν θα τον επέλεγε στην ομάδα του), ως πρώτου αντιπροέδρου στο τακτικό διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Χανιά αποτελεί εν μέρει, την έκφραση μιας άποψης εκ μέρους του ΔΣ προς τον προπονητή και είναι κάτι που ενδεχομένως προωθεί την αποχώρηση του Ηρακλειώτη τεχνικού.
Δεν μου άρεσε καθόλου αυτή η εξέλιξη,
τόνισε στο athleticradio.gr ο Σηφάκης. Η τοποθέτηση του κ.Ξενιάδη σε ένα τόσο νευραλγικό πόστο στη διοίκηση του ΑΟΧ ενδεχομένως να αλλάξει λοιπόν, τα δεδομένα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να τεθεί θέμα από τον ίδιο τον προπονητή. Στα παραπάνω συνυπολογίζεται και το δεδομένο, αλλά ανεπίσημο ενδιαφέρον του Νίκου Μαχλά να προσφέρει μια θέση στο Σηφάκη, στο τεχνικό
τιμ του ΟΦΗ.
Μάλιστα, ο ίδιος ο Σηφάκης επιβεβαιώνει ότι αν υπάρξει επίσημη και σοβαρή πρόταση από την πλευρά του ηρακλειώτικου συλλόγου, θα την σκεφτεί σοβαρά, διότι πέραν του οικονομικού παράγοντα, μεγάλη σημασία παίζει και το συναίσθημα και η δεδομένη αγάπη του Σηφάκη για τον ΟΦΗ.

Δεν μου έχει γίνει καμία επίσημη πρόταση. Αν μου γίνει όμως δεν ξέρω τι θα προκύψει. Εσείς πάντως τι θα κάνατε στη θέση μου;
είναι το ερώτημα που απηύθυνε στο athleticradio.gr ο Σηφάκης. Πολλά λοιπόν θα κριθούν ίσως και εντός 24ώρου, μιας και ο Σηφάκης έρχεται στα Χανιά και ίσως να θελήσει να έχει μια συνάντηση ακόμα και με τον πρόεδρο της ομάδας, Σταύρο Πάτερο.


''athleticradio.gr''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου