Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Ανακοίνωση ΑΟΧανιά : Παραμένει ο Σηφάκης

Τεταμένη είναι η κατάσταση στον ΑΟ Χανίων μετά τις φήμες περί αποχώρηση του Μύρων Σηφάκη από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Η διοίκηση του συλλόγου με ανακοίνωση που εξέδωσε ανέφερε ότι δεν υπάρχει περίπτωση αποχώρησης του παλαίμαχου παίκτη του ΟΦΗ από την ομάδα. Η ανακοίνωση αναφέρει:
"Μολονότι θεωρούμε εύλογο κάθε φορά που συντελούνται ανακατατάξεις σε μεγάλες ομάδες της Κρήτης, το όνομα του Μύρωνα
Σηφάκη, να ευρίσκεται σε προεξέχουσα θέση, η υπερβολική διόγκωση αναληθών δημοσιευμάτων που τεχνηέντως λαμβάνουν τη μορφή καταιγίδας, δεν συντελεί στη διατήρηση του καλού κλίματος στην ομάδα την παρούσα κρίσιμη –για το σχεδιασμό- μεταγραφική περίοδο.
Αυτό μας υποχρεώνει για ακόμα μία φορά να επισημάνουμε ότι ουδέν θέμα υφίσταται με τον προπονητή της ομάδας, ο οποίος τυγχάνει της καθολικής αποδοχής διοικητικού συμβουλίου, το οποίο έχει εγκρίνει το σχεδιασμό της ομάδας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, που ο προπονητής έχει εκπονήσει και ήδη εφαρμόζει.
Επίσης εκ μέρους του προπονητή μέχρι σήμερα δεν έχει εκδηλωθεί καμία πρόθεση διακοπής της μεταξύ μας συνεργασίας, η οποία σημειώνεται ότι έχει συμφωνηθεί τουλάχιστον μέχρι Ιούνιο του 2010. Άλλωστε ο ίδιος έχει κατ΄ επανάληψη δηλώσει ότι τον ενδιαφέρει η συνεργασία του με τον Α.Ο.Χανιά.
Ως εκ τούτου, αυτονόητο είναι, ότι οποιοδήποτε δημοσίευμα αφορά το ενδεχόμενο αναζήτησης άλλου προπονητή μας είναι ψευδές, βάλλει δε ευθέως κατά του ήρεμου κλίματος της ομάδας και ως εκ τούτου το καταδικάζουμε απερίφραστα.
Η απάντησή μας σε όλα αυτά είναι να προσπαθούμε με αξιοπρέπεια και υπομονή να ολοκληρώσουμε το έργο μας.
Υ.Γ : Το Δ.Σ σε όλους αυτούς που «βλέπουν φαντάσματα» απαντάει με την ανακοίνωση της υπογραφής συμφωνίας -μετά από συντονισμένες ενέργειες σήμερα-με τον τερματοφύλακα Γεώργιο Μουντάκη, που πέρυσι αγωνιζόταν με την ομάδα της "Σπάθας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου