Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Εκδηλώσεις απο σήμερα στην Ιεράπετρα στα πλαίσια του «Μάη 2009»

Μια σειρά απο εκδηλώσεις προγραμματίζονται απο σήμερα για τους δημότες και επισκέπτες του δήμου Ιεράπετρας ,στο πλαίσιο του ''Μάη 2009''. Το βράδυ στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» δυο εκδηλώσεις.Η πρώτη είναι τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της Μilena Mitova - Aχλάτη στις 8 μ.μ.
Η δεύτερη εκδήλωση, με τίτλο «Μουσική γι
α το θέατρο» είναι μια μουσική παράσταση από τη Λαϊκή Ορχήστρα του Δήμου Ιεράπετρας σε συνεργασία με την συντοπίτισσα Ελεάννα Καρανδεινού, που παρουσιάζουν τέσσερις δεκαετίες ελληνικού τραγουδιού.
Αύριο Σάββατο 23 Μαΐου στις 8:30 μ.μ. θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου της
κ. Μαρίας Μαθιουδάκη - Δραγασάκη «Η Ιεράπετρα των Κηπευτικών». Η παρουσίαση θα γίνει από τον κ. Βασίλη Μανιό καθηγητή της Σχολής Τεχνολογίας - Γεωπονίας του ΤΕΙ Κρήτης και συνδιοργανώνεται με τους Αγροτικούς Συλλόγους Ιεράπετρας «Ησίοδος», «Εκτός Εποχής Κηπευτικών», «Ανθοπαραγωγών».
Την Κυριακή 24 Μάιου ώρα 9 μ.μ. ανεβαίνει η θεατρική παράσταση «24 Ώρες από τη ζωή μιας Γυναίκας» του Στέφαν Τσβάϊχ σε σκηνοθεσία Αντώνη Περαντωνάκη και σε συνδιοργάνωση με την Πολιτιστική Ομάδα Καθηγητών Ιεράπετρας και Μακρύ Γιαλού. Και οι δύο αυτές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου