Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Από στραγγαλισμό ο θάνατος του επιχειρηματία στο Ηράκλειο.

Ο στραγγαλισμός του 50χρόνου Ηρακλειώτη επιχειρηματία Γιάννη Κυπριωτάκη προηγήθηκε της απανθράκωσης του, όπως προκύπτει από τη νεκροψία του καθηγητή ιατροδικαστικής Μανόλη Μιχαλοδημητράκη. Ο στραγγαλισμός του 50χρόνου Ηρακλειώτη επιχειρηματία Γιάννη Κυπριωτάκη προηγήθηκε της απανθράκωσης του, όπως προκύπτει από τη νεκροψία του καθηγητή ιατροδικαστικής Μανόλη Μιχαλοδημητράκη.Κατά τις εκτιμήσεις του ιατροδικαστή ο στραγγαλισμός έγινε τις μεσημβρινές ή μεταμεσημβρινές ώρες της Τρίτης. Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Κρήτης Υποστράτηγος κ. Μπεσίρης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου Ταξίαρχος Κώστας Κουζέλης σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν υπεραμύνθηκαν των χειρισμών της ΕΛΑΣ παρά τις βολές που δέχονται από τον αδελφό του θύματος.Ο κ. Κουζέλης αναφερόμενος στη σύζυγο του θύματος, είπε ότι «αποδείχτηκε άριστη διαπραγματεύτρια, καθ' υπόδειξη και στήριξή μας».
Σύμφωνα με την Αστυνομία η σύζυγος του θύματος μίλησε μια φορά με τον ίδιο, στις 6:15 το πρωί της Τρίτης (ευρισκόμενη μάλιστα στην Ασφάλεια). Επίσης οι απαγωγείς της μετέδωσαν μέσω τηλεφώνου ηχογραφημένο μήνυμα του συζύγου της, στις 4:10 το απόγευμα της Τρίτης.
Η Αστυνομία διερευνά σε βάθος όλη την υπόθεση και εκτιμά πως ο επιχειρηματίας πιθανότατα αντίκρισε στα πρόσωπα των δραστών κάποια γνώριμη φυσιογνωμία και «για να του κλείσουν το στόμα και να σώσουν το τομάρι τους τον σκότωσαν», όπως είπε ο Αστυνομικός Διευθυντής. ''ΑΠΕ''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου