Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά στο Ηράκλειο.

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε μια ολόκληρη ομάδα διακινητών ναρκωτικών, η οποία έσπερνε το θάνατο στις πιάτσες του Ηρακλείου. Μετά από αξιολόγηση πληροφοριών και από την πραγματοποίηση μιας συντονισμένης και αστραπιαίας επιχείρησης, οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου κατάφεραν να συλλάβουν πέντε ντόπιους ηλικίας από 22 ως 31 χρονών (27, 22, 31, 29 και 31 χρονών). Οι συγκεκριμένοι έμποροι, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, είχαν γεμίσει τα στέκια του Ηρακλείου με ναρκωτικές ουσίες, έχοντας καταφέρει να διακινούν μεγάλες ποσότητες.
Σε έρευνα που έγινε από τους άνδρες της Ασφάλειας τόσο στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν για τη διακίνηση, όσο και στα σπίτια και τις αποθήκες, που είχαν ως χώρους… εργασίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 320 γραμμάρια ναρκωτικών.
Επιτυχία
«Η αστυνομία, πιστή στο ραντεβού της, πέτυχε ακόμη ένα "χτύπημα" στους εμπόρους του θανάτου. Έτσι οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών κατάφεραν να συλλάβουν το βράδυ της Τρίτης, πέντε άτομα. Σε έρευνες που έγιναν βρέθηκαν περίπου 300 γραμμάρια ναρκωτικά και ναρκωτικά χάπια», σχολίασε ο ταξίαρχος κ. Κώστας Κουζέλης.
Ο αστυνομικός διευθυντής Ηρακλείου τόνισε μάλιστα ότι πρόκειται για μια ακόμη μεγάλη επιτυχία της αστυνομίας, καθώς και με αυτές τις συλλήψεις, μειώθηκε ο αριθμός των εμπόρων ναρκωτικών. ''Του Α.Κριτσωτάκη.tolmi.''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου