Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

«61α Βενιζέλεια»- Ντμίτρικ, Σοκολόφσκι και Μπανιώτης στα Χανιά .

Μεγάλο συναγωνισμό και την ευκαιρία για ένα καλό αγώνα θα έχει στο ύψος ο Έλληνας πρωταθλητής, Κώστας Μπανιώτης, στο διεθνές μίτινγκ στίβου «61α Βενιζέλεια», το οποίο θα διοργανώσει ο ΑΟ Κύδων την 1η Ιουνίου στο Δημοτικό Στάδιο «Ελενα Βενιζέλου» στα Χανιά. Μαζί με τον Μπανιώτη θα μετάσχουν και 4 ξένοι αθλητές από τους κορυφαίους στον κόσμο, με επιδόσεις πάνω από τα 2.30μ, ενώ ο Ελληνας αθλητής προέρχεται από μια πολύ καλή σεζόν στον κλειστό στίβο και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Τορίνο, όπου υπερέβη τα 2,29μ. Ο πρωταθλητής μας με την επίδοση αυτή έγινε ο 2ος καλύτερος Έλληνας όλων των εποχών στον κλειστό στίβο μετά τον Λάμπρο Παπακώστα, που έχει κάνει 2,35μ. από το 1995 στο παγκόσμιο της Βαρκελώνης.
Ο Μπανιώτης είναι μια από τις ελπίδες του ελληνικού στίβου και από τα Βενιζέλεια θα αρχίσει την καλοκαιρινή πορεία του για να μπει στο κλαμπ των αθλητών που έχουν υπερβεί τα 2,30μ. και βέβαια έχει τα προσόντα να τα καταφέρει.
Στα Χανιά, λοιπόν, θα μετάσχει επίσης, ο 2ος (είχε κάνει και αυτός 2,29μ.) στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου, Αλεξέι Ντμίτρικ, από την Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας και ο οποίος αναμένεται ότι θα είναι ένας από τους πρωταγωνιστές του αγώνα.
Με ρεκόρ 2,38μ.ο Σέρβος Ντράγκουτιν Τόπιτς, ο οποίος διανύει και το 38 έτος της ηλικίας του, μαζί με τον Ουκρανό Αντρέι Σοκολόφσκι με το ίδιο ατομικό ρεκόρ θα μας προσφέρουν υψηλές πτήσεις. ''ΑΠΕ''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου