Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Στα ίχνη των απαγωγέων του άτυχου Ηρακλιώτη η ΕΛΑΣ

Τα μεγάλα χρέη από τον τζόγο ήταν το κίνητρο για την απαγωγή του 50χρονου επιχειρηματία Γιάννη Κυπριωτάκη, που δολοφονήθηκε πριν ακόμη η οικογένειά του καταβάλλει τα λύτρα; Σ’ αυτή την εκδοχή φαίνεται πως καταλήγουν οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ., οι αξιωματικοί της οποίας έχουν στοχοποιήσει ως «εγκέφαλο» έναν αλλοδαπό που είχε διαφορές με το θύμα!
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, ο επιχειρηματίας απήχθη για να εξαναγκαστεί να πληρώσει χρήματα που όφειλε από το πάθος του για τον τζόγο, τόσο σε Έλληνες όσο και σε αλλοδαπούς. Όμως, πιθανότατα αναγνώρισ
ε τους δράστες κι εκείνοι αποφάσισαν να τον εξοντώσουν για να μην αποκαλύψει την ταυτότητά τους!
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κάμερα κλειστού κυκλώματος ενός καταστήματος στην περιοχή όπου κινήθηκαν οι απαγωγε
ίς με το τζιπ του 50χρονου τους κατέγραψε και το υλικό εξετάστηκε στα εργαστήρια, που κατάφεραν να «βγάλουν» τα πρόσωπά τους!
Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εξετάζουν και μια περίεργη κλοπή κωδικών αριθμών 20 καρτών κινητής τηλεφωνίας, που έγινε την ημέρα της απαγωγής από περίπτερο στις Αρχάνες.
Ο δράστης είχε επικοινωνήσει από καρτοτηλέφωνο με την ιδιοκτήτρια και, παριστάνοντας ανώτερο αξιωματικό της Αστυνομίας, την έπεισε να του δώσει τους κωδικούς.
Από την ανάλυση των τηλεφωνικών κλήσεων που έκαναν οι απαγωγείς στην σύζυγο του θύματος, θα προκύψει αν οι συγκεκριμένοι αριθμοί χρησιμοποιήθηκαν στις τέσσερις κλήσεις που έγιναν από τέσσερα διαφορετικά καρτοκινητά τηλέφωνα, ένα για κάθε συνομιλία μαζί της. Παράλληλα, θα εξακριβωθεί αν από κάποιον από αυτούς τους αριθμούς έγινε και το τηλεφώνημα- παγίδα που έστειλε τον 50χρονο τάχα για δουλειά στην περιοχή Βασιλειές...
''protothema.gr. Μ.Βάϊας''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου