Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

Σε ισόβια 50χρονος κάτοικος Ζωνιανών

Με την εσχάτη των ποινών καταδίκασε χθες το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Χανίων, έναν 50χρονο άνδρα, κάτοικο Ζωνιανών, για κατοχή ναρκωτικών και όπλων.
Ο 50χρονος Π.Κ., είχε συλληφθεί πριν ένα χρόνο περίπου, κατηγορούμενος για κατοχή μεγάλης ποσότητας χασίς και πυροβόλων όπλων, που είχαν βρεθεί σε περιοχή των Ζωνιανών στην διάρκεια της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης στο χωριό, τον Νοέμβριο του 2007.
Ειδικότερα, στις 9 Νοεμβρίου σε αγροτική τοποθεσία λίγο έξω απ’ το χωριό είχαν εντοπι
στεί από ομάδα αστυνομικών σε κρύπτη, δύο βαρέλια στο εσωτερικό των οποίων βρέθηκε ποσότητα κάνναβης 20 κιλών και 450 γραμμαρίων καθώς και δύο πιστόλια τύπου καλάσνικοφ. Στις συσκευασίες υπήρχαν δακτυλικά αποτυπώματα καθώς και άλλα αξιοποιήσιμα στοιχεία. Ως ύποπτος είχε κληθεί να δώσει γενετικό υλικό ο 50χρονος, και τον Μάρτιο του 2008 από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛΑΣ ολοκληρώθηκε η σχετική ανάλυση και έγινε ταυτοποίηση τόσο του DNA όσο και των δακτυλικών αποτυπωμάτων του.
Χθες, λίγο πριν εκπνεύσει το όριο προφυλάκισης, οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου και παρά την επιμονή του ότι δεν είχε καμία σχέση με τα ανευρεθέντα «εγκληματικά προϊόντα» στα Ζωνιανά, ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης έπεσε βαρύς πάνω του, αφού οι δικαστές δεν πείστηκαν για την αθωότητα του και του επέβαλαν την αυστηρότερη των ποινών.

Περισσότερα:''Ρεθυμνιώτικα νέα''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου