Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

Αστυνομικό τμήμα γεμάτο από εκατοντάδες φίδια!

Η αστυνομία της Sierra Leone κάλεσε στρατό και πυροσβεστική ώστε να επανέλθει ο έλεγχος στο αστυνομικό τμήμα το οποίο είχε κατακλυστεί από εκατοντάδες φίδια! Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, στρατιώτες και πυροσβέστες μετέβησαν στην πρωτεύουσα Freetown ώστε να απομακρύνουν τα ερπετά, τα οποία υπολογίζονταν στα 400.
Μέχρι και γητευτές φιδιών επιστρατεύτηκαν ώστε να απομακρυνθούν οι κόμπρες και οι οχιές, όμως δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα, όπως και η χρήση καπνού.
Μάλιστα, ήταν γνωστό στους πολίτες πως το αστυνομικό τμήμα του Gerihun ήταν «τόπος συνάντησης» φιδιών με αποτέλεσμα να φοβούνται να πλησιάσουν το κτήριο.
Οι κάτοικοι συχνά έρχονται αντιμέτωποι με άγρια ζώα, ιδιαίτερα των απομακρυσμένων περιοχών ή που βρίσκονται κοντά σε πυκνά δάση της Sierra Leone.
Μάλιστα, στο παρελθόν συντάχθηκε στρατιωτική αστυνομία για να προστατεύσει τους κατοίκους της περιοχής Bo όταν ένας αγρότης σκοτώθηκε από τα κέρατα ενός άγριου ταύρου.
Επιπλέον, οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν ύστερα από επίθεση ελεφάντων ενώ 600 είχαν διωχτεί από τα σπίτια τους λίγο καιρό πριν το περιστατικό.


''Cosmo.gr''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου