Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

Στη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Κριστιάνο Ρονάλντο !

Πρόταση 94 εκατ. ευρώ από τη Ρεάλ Μαδρίτης για την πώληση του Κριστιάνο Ρονάλντο ανακοίνωσε πως αποδέχτηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και κατόπιν αιτήματος του παίκτη, του έδωσε άδεια να διαπραγματευτεί με τη «βασίλισσα». Όλα δείχνουν πως μία ακόμη σπουδαία μεταγραφή είναι έτοιμη να ολοκληρωθεί από τους δευτεραθλητές Ισπανίας.
Η ανακοίνωση της Μάντσεστερ
Γιουνάιτεντ, η οποία τιτλοφορείται «Οι κόκκινοι έκαναν δεκτή πρόταση για τον Ρονάλντο» και αναφέρει: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δέχτηκε πρόταση-ρεκόρ ύψους 94 εκατ. ευρώ από τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.
Έπειτα από αίτημα του Κριστιάνο-που εξέφρασε την επιθυμία να φύγει-και κατόπιν συζήτησης με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή, η Γιουνάιτεντ αποφάσισε να δώσει στη Ρεάλ Μαδρίτης την άδεια να διαπραγματευτεί με τον παίκτη.
Η υπόθεση αναμένεται να έχει καταλήξει ως τις 30 Ιουνίου. Ο σύλλογος δεν θα κάνει άλλο σχόλιο μέχρι νεωτέρας».
Ετσι, μετά την απόκτηση του Κακά, η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης τινάζει την μπάνκα στον αέρα με τη μεταγραφή του κορυφαίου ποδοσφαιριστή στον κόσμο για το 2009.
Την ίδια ώρα, η συμφωνία της Ρεάλ με τη Βαλένθια για τον Νταβίντ Βίγια φέρεται να έχει κλείσει στα 38 εκατ.¤ και πλέον απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις για την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου