Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

Συγκλονιστικό blog μίας 23χρονης που παλεύει με τον καρκίνο

Η 23χρονη Μαρία από την Κύπρο, φοιτήτρια Ψυχολογίας πάσχει από μία σπάνια ασθένεια που της «καταστρέφει το σώμα από το κεφάλι μέχρι κάτω», όπως λέει χαρακτηριστικά. Η Μαρία, βρίσκεται προφανώς σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά έφτιαξε ένα ιστολόγιο για να επικοινωνήσει με τους συνανθρώπους της.
Και έχει κερδίσει τη συμπάθειά του
ς, όπως δείχνουν τα εκατοντάδες σχόλια που βλέπουμε στις αναρτήσεις της. «Σας φιλώ γλυκά με μια ζεστή αγκαλιά, να σας χωράει όλους μαζί, και σας ευχαριστώ όλους σας για τα ενθαρρυντικά σας σχόλια!», λέει η Μαρία, για κάποιους μικρόψυχους ανθρώπους που της έκαναν παρατήρηση για ορισμένα… συντακτικά λάθη… «Σας ζητώ ταπεινά συγγνώμη αν σας ενόχλησαν τα συντακτικά και ορθογραφικά μου λάθη.
Και αν κάποτε κάνω αυτά τα λάθη συγχωρέστε με διότι τις περισσότερες φορές δεν βρίσκομαι σε καλή φυσική κατάσταση και κάνω λάθη
».
Από τις 15 Μαΐου η Μαρία έχει σταματήσει να ενημερώνει το blog της. Ίσως να βρίσκεται στο εξωτερικό για θεραπεία, όπως έχει η ίδια ανακοινώσει. Ίσως και όχι…
Διαβάστε το blog της Μαρίας που θυμίζει ένα άλλο, αυτό της καρκινοπαθούς Αμαλίας Καλυβίνου, που δεν βρίσκεται πια κοντά μας, αλλά πριν φύγει αντιμετώπισε την τόσο άσπλαχνη βαρβαρότητα και την διαφθορά του ιατρικού κατεστημένου. Το συγκλονιστικό blog φέρνει στο προσκήνιο η zougla.gr.
Έχει τίτλο tweety." ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ!!"


''madata.gr''

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.

    ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ BLG ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ?

    ΑΝΝΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή