Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

"Καυτή" νύχτα για Κ.Ρονάλντο-Πάρις Χίλτον!

Η 11η Ιουνίου του 2009 ήταν μία ημέρα πολύ σημαντική για τη ζωή και την καριέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε γνωστό πως αποδέχτηκε πρόταση ύψους 94.000.000 ευρώ της Ρεάλ Μαδρίτης για τον παίκτη της (ποσό ρεκόρ στην ιστορία του ποδοσφαίρου), ωστόσο και η αμέσως προηγούμενη νύχτα πρέπει να έμεινε αξέχαστη στον 24χρονο άσο.
Όπ
ως αποκάλυψε η αμερικανική ιστοσελίδα "x17online" (με την είδηση να κάνει στη συνέχεια το γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου), ο Πορτογάλος σούπερ σταρ πέρασε την νύχτα της Τετάρτης στο Λος Άντζελες έχοντας δίπλα του την "καυτή" συντροφιά της Πάρις Χίλτον, η οποία φαίνεται πως αναζήτησε στο πρόσωπό του παρηγοριά μετά τον πρόσφατο χωρισμό της με τον άσο του μπέιζμπολ, Νταγκ Ρέινχαρντ.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η διάσημη κληρονόμος συναντήθηκαν τυχαία στο "MyHouse", διάσημο νυχτερινό μαγαζί στην Καλιφόρνια, έχοντας προηγουμένως δειπνήσει μαζί με διαφορετικές παρέες, με την συνέχεια να είναι ιδιαίτερα "εκρηκτική".
"Ήταν μία βραδιά πολύ θερμή.
Η Πάρις και ο Κριστιάνο φλέρταραν, πείραζε ο ένας τον άλλο, και συνέχιζαν να παραγγέλνουν σαμπάνιες και ποτά. Τελικά, ο Ρονάλντο πρέπει να ξόδεψε περισσότερα από 20.000 δολάρια σε ποτά και αναψυκτικά",
τόνισε χαρακτηριστικά άνθρωπος που ήταν παρών στο μαγαζί, με την βραδιά όμως να έχει και συνέχεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου