Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

Απομάκρυνση αμιαντούχων πλακιδίων απο τη ΔΟΥ Χανίων.

Κλειστός θα παραμείνει, μέχρι και τις 20 Ιουνίου περίπου, ο δεύτερος όροφος των ΔΟΥ Χανίων, όπου στεγαζόταν η Β' ΔΟΥ, λόγω εργασιών απομάκρυνσης αμιαντούχων πλακιδίων, ενώ τον επόμενο μήνα για τον ίδιο λόγο θα κλείσει ο τρίτος όροφος του κτηρίου όπου στεγάζεται η Α' ΔΟΥ Χανίων.
Ωστόσο οι υπηρεσίες της Β' ΔΟΥ Χανίων που στεγάζονταν στον δεύτερο όροφο του κτηρίου λειτουργούν κανονικά στο ισόγειο και στον πρώτο όροφο του κτηρίου.

Για τις εργασίες απομάκρυνσης των αμιαντούχων πλακιδίων από την Β' ΔΟΥ Χανίων, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εφοριακών Χανίων- Ρεθύμνου, Μιχάλης Δασκαλάκης δήλωσε, στα "Χ.Ν", ότι "αυτές της μέρες στο κτήριο της εφορίας στην οδό Τζανακάκη, εκτελούνται δύο εργασίες. Η μία είναι η επισκευή του ισογείου και η χρήση του από την Β' ΔΟΥ Χανίων και η άλλη είναι η απομάκρυνση του πλαστικού πατώματος από τον δεύτερο όροφο του κτηρίου, το οποίο περιέχει αμίαντο".
Ο κ. Δασκαλάκης επισήμανε, ακόμη, ότι "τον περασμένο Δεκέμβρη είχαμε καλέσει τον "Δημόκριτο" που έκανε μετρήσεις και βρήκε ότι το πλαστικό πάτωμα αυτό περιέχει αμίαντο κι έτσι ξεκίνησαν οι διαδικασίες, βγήκαν τα χρήματα και θα απομακρυνθεί ο αμίαντος σταδιακά".
"Αυτή τη στιγμή", όπως τόνισε ο κ. Δασκαλάκης, "απομακρύνονται αμιαντούχα πλακίδια από τον δεύτερο όροφο που ανήκει στην Β' ΔΟΥ και αργότερα τον επόμενο μήνα θα απομακρυνθεί από τον 3ο όροφο που ανήκει στην Α' ΔΟΥ Χανίων".
Καταλήγοντας, ο κ. Δασκαλάκης ανέφερε ότι "ο δεύτερος όροφος είναι 450 τ.μ. και άλλα τόσα ο τρίτος όροφος κι επειδή δεν ήταν δυνατόν να κλείσουν και οι δύο όροφοι μαζί γι' αυτό τον λόγο οι εργασίες γίνονται σταδιακά αυτή τη στιγμή για τον δεύτερο όροφο και τον επόμενο μήνα προγραμματίζεται για τον τρίτο όροφο".

''Χανιώτικα νέα''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου